ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
فرار شیر از ترس فیل به بالای درخت !
soheyla
حمله فیل خشمگین به یک شیر ماده باعث شد شیر از ترس به بالای درخت پناه برد.
به روایت عکس های "کترز"، این فیل خشمگین در پارک حیات وحش تانزانیا به دلیل نامعلومی گویا مدت زیادی شیر را دنبال کرده است و لحظه ای که یک گروه گردشگر به محل می رسند شیر از ترس به بالای درخت پناه می برد. فیل با تکان دادن درخت سعی در پائین آوردن او دارد اما بعد از دقایقی بالاخره از سر ماده شیر می گذرد و محل را ترک می کند. پس از آن شیر هم آنقدر وحشت زده است که تا دورشدن کامل فیل از درخت پائین نمی آید.
zrnznn
من از این شیر ها دوس ندارم
از اون بابا شیر ها دوست دارم که یه پخ میکننن به بچه اشون ...بچه هههه خودشو خیس میکنننننه
مستانه
آنکه شیران را کند روبه مزاج ****** احتیاج است، احتیاج است، احتیاج
Holtek
serpent
sarkaniemi
من از این شیر ها دوس ندارم از اون بابا شیر ها دوست دارم که یه پخ میکننن به بچه اشون ...بچه هههه خودشو خیس میکنننننه
تاپیک دیروز! طفلکی توله ی شیره! بیچاره ترسید و حسابی تنبیح شد!نمیدانم چرا بابا شیره انقدر عسبانی بود؟!
sarkaniemi
الحق ک زنه
والله خانمهایی هستند که از شیر هم شجاعترند!
بعضی خانمها انقدر قوی، مُصمّم و با اراده اند که آدم باید با احتیاط نزدیکشون شه!
محسن صائب
همیشه لازم نیست سلطان جنگ باشی ،
بعضی وقتها هم باید کوتاه بیایی
.
نخبه
garfild
دلشاد
تنها
دیااکو
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→