ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
♥♥♥ لطفا به همدیگر عشق بورزید ♥♥♥
دلشاد
نسخه موبایل
دانلود
اولین بار که این فیلم رو دیدم، اشک هایم ریخت، به دوستانی که نشون دادم اشک های"شان ریخت، به سنگ دل ها که نشان دادم، اشک هایشان ریخت.. اما نمی دانم چرا فرزندان این زن اشک هایشان نمی ریزد؟
نسخه موبایل
دانلود
serpent
یه چیزی هست ک تو کت من نمیره ، میخوام اینجا مطرحش کنم البته با اجازه داش بهروز گلم
من نمیگم کاره بچه های این خانوما بد بود یا خوب ، اینکه بد بود ک توش شکی نیست ، قبول
ولی این تو کت من نمیره ک وقتی ک انسان تو بدنیا اومدن خودش اختیار نداره ، چطور میشه گفت ک مختاره ¿¿¿
شاید بچه های این خانوما از بدنیا اومدنشون پشیمونن ، شاید مادرشون رو مقصر میدونن و دارن تلافی میکنن
دلشاد
خدا رفتگان همه رو بیامورزه یادم میاد وقتی بابا بزرگم میومد خونمون هممون خوشحال میشدیم و اون هم دست میکرد تو جیبش یه چیز خوردنی حتی یه دونه شوکلات فسقلی دلمونو شاد میکرد ولی الان چرا ایطور شده بزرگترها هر محبتی به کوچکترها میکنن در جواب میگن وظیفه شونه مواجه میشیم آیا یک بار شده به خودمون بگیم که اونا وظیفه شونو به نحوه احسن انجام دادن پس چرا ما وظیفه مونو در مقابل اونا که جز محبت چیزه دیگه ای نیست تلافی کنیم میدونید لبخند بزرگترها همانند کودکان زیباست
serpent
داش بهروز ، وقتی شما یدونه جوجه ، مرغ یا هر حیوون دیگه ای ک میگیرید ، بهش غذا نمیدید ¿¿ براش جا فراهم نمیکنید ¿¿¿ یعنی دارید نیازاشو برطرف میکنید دیگه ، چون شما اون مرغ یا طوطی رو خریدید ، وظیفه تون اینه ک احیاجاتش رو فراهم کنید و بهش رسیدگی کنید ، من نمیخوام اینجا ادمارو با حیوونا مقایسه کنم ولی میگم انسان دربرابر کار های خودش مسئوله ، بعضی از مسئولیت ها مث نگهداری از حیوونا محدوده و راحت بعضی ها هم مثل تربیت و تر و خشک کردن بچه ها مشکل تر ولی همه شون مسئولیت هستن ، اون مادر و پدر از این مسئولیت ها اگاه بودن و با اراده خودشون خواستن فرزند دار بشن پس مسئولیتش رو هم باید بپذیرن ، نگاه کنید ، گفتم بااااااااید ، اینکه خیلی از پدر و مادرا هستن ک این مسئولیت رو انجام نمیدن دلیل بر این نیست ک بقیه ک دارن انجام میدن لطف میکنن نه ، اونایی ک انجام نمیدن دارن از زیر بار مسئولیت شونه خالی میکنن
میدونم اکثرا با حرفای من موافقید ولی نمیدونم چرا وقتی بعضیا این حرفارو میخونن پیش خودشون میگن عجب ادمیه این امیر
Holtek
عجب آدميه اين امير ، كلا مخالف بدنيا اومده
serpent
کاش میگفتی با کجای حرفای من مخالفی
محسن صائب
میدونم اکثرا با حرفای من موافقید ولی نمیدونم چرا وقتی بعضیا این حرفارو میخونن پیش خودشون میگن عجب ادمیه این امیر
امیر جان
توضیحاتی جالب که تقریبا اینروزها یکجورایی رایج شده
اجازه میخوام نظرم رو عرض کنم
.
شما میفرمایید که بچه چون بدون اختیار به وسیله پدر و مادرش به این دنیا امده . بایستی توسط انها تامین مالی و عاطفی گردد
تا اینجای حرف شما منطقی هست
و اگر خوب نگاه کنیم جزو وظایف والدین این تامین نیازهای مادی و عاطفی فرزندان ذکر شده
و کسی در این زمینه بحث نداره
موضوع دیگه
حالا اگر پدر و مادر این وظایف رو انجام دادند ایا فرزند در مقابل انها به صرف اینکه وظیفه انها بوده هیچ حقی گردنش نیست ؟
اینجا باید نگاه کرد به این موضوع که اختلاف ما با یک حیوانی که شخصی خریداری میکند و انرا نگه میدارد با ما که انسان هستیم چیست
اختلاف یک حیوان با یک انسان تا به چه اندازه هست
اگر بگویید که یک انسان فرقی با یک حیوان ندارد که من دیگه بحثی ندارم
ولی
انسانی که محبت نداشته باشد ، انسانی که قدر خوبی رو نفهمد بنظرم زیاد در دایره انسانیت جایی ندارد
Holtek
هيچ چيز مطلق نيست من نظرم رو ميگم ممكنه درست باشه يا غلط شما هم همين طور پس مخالفت با حرفاي شما دليل بر اشتباه بودنشون نيست ،اين باور قلبي منه و اينكه مسائل عاطفي رو نمي شه با منطق رياضي حلش كرد ، اگه دوست داري همين رفتار رو بچه هات باهت بكنن هيچ مشكلي نيست و نظرت محترمه ولي من چون دوست ندارم هميچين رفتاري باهام بشه و خودمم نكردم پس نمي تونم قبولش كنم .
6 پسر اگه دوره اي و هر دوره 2 روز نگه اش دارن دو هفته يبار نوبتشون ميشه ...... البته داخل پارانتز عرض كنم كه مطمئنن مشكل از بچه هاش نيست و از همسرانشون ........
serpent
حاج محسن مگه غیر از اینه ک انسان ، حیوانی ناطقه ¿¿¿¿
ی ظرب المثل هست ک میگه : اگر کسی ب تو نمیخندد علت را در لبان بسته خودت جست و جو کن و یکی دیگه هم میگه ک دنیا دار مکافاته
حتما این خانوم ی جایی از بچه هاش کم گذاشته حتما ی جایی کاری کرده ک نباید میکرده ک خدا اینجوری این سرنوشت رو براش رقم زده
من معتقدم دانش اموزی ک خیلی خوب درس میخونه رو نباید تشویق کرد چون وظیفه شه ، هیچکس رو نباید بخاطر وظیفه ش مورد عنایت قرار داد ، چون اینجوری ما منزلت تشویق رو اوردیم پایین ، کسی ک وظیفه ای گردنشه باید اون وظیفه رو انجام بده ، بدون هیچ گله و شکایت ، اگر هم قرار باشه کسی شکایتی داشته باشه اون پسرا هستن ک باید شکایت کنن ک چرا پاشون رو ب این زندگیه کوفتی باز کردن
serpent
دکتر ، دنیا دار مکافاته ، من دوس ندارم بچه هام باهام اینکارو بکنن ولی دوست داشتن یا نداشتن ب تنهایی کافی نیست ، من اگر حواسم ب رفتارم باشه ، اگر برای بچه هام کم نذارم ، اگر بتونم درست تربیتشون کنم ، طبیعتا اونا با من همچین رفتاری نمیکنن ، مگه غیر از اینه ک همه ی کارای دنیا رو علت و معلول میچرخه ¿¿¿¿ وقتی تو علت رو از کارا بگیری ، معلول از کجا میخواد ایجاد بشه ¿¿¿¿ اگر من همه ی کارام درست باشه ، دیگه چ نیازی هست ک بچه هام باهام اینکارو کنن ¿¿¿
soheyla
یکی مثل مادر من ، از بس میریم و بهش سر میزنیم همیشه خسته و شاکیه . یکی هم مثل این خانم ...
نوه هاش سر موندن خونه ی مادرم به پدرمادراشون التماس میکنن . مادرم یک لحظه هم تنها نمیمونه . وقتی میخواد بره مسافرت حسابی فیلم بازی میکنه تا بتونه از دست بچه ها در بره
خیلی سخته بچه داشته باشی و بهت سر نزنه و مواظبت نباشه .
به نظر من پدرومادر هرکاری هم کرده باشن تو پیریشون باید هواشون و داشته باشیم .
وقتی آدم پیر میشه خیلی محتاج میشه . گناه داره که تنهاشون بزاریم .
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→