₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » بازار نوروزی در مونتریال
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » بازار نوروزی در مونتریال

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

بازار نوروزی در مونتریال

2143 بازدید، 22 پست، نویسنده: ماهی

• ماهی

نوروز ، روز اول سال و جشن اعتدال بهاری در تارخ کهن کشور ما ایران در راه است.
    لحظه ی اعتدال بهاری از نگاه ستارشناسان به لحظه ای گفته می شود که خورشید دقیقا مقابل صفحه استوا قرار می گیرد و از آن پس به سمت شمال حرکت می کند ( درواقع با حرکت زمین نور خورشید به سمت شمال حرکت می کند )

بیش از سه هزار سال هست که مردم فلات ایران این روز رو جشن می گیرند و هیچ عاملی نتونسته تا الان نوروز و آئین های زیبای اون رو از مردم بگیره.
    در کانادا هم در حالی که دمای هوا 17 درجه زیر صفر هست ولی ایرانیان از اسفند ماه خودشون رو برای نوروز آماده می کنند.

روز گذشته در مونتریال بازار نوروزی برگزار شده بود که به اونجا رفتم و کاملا حال و هوئای عید رو احساس کردم.

سعی می کنم از چارشنبه سوری هم براتون عکس بیارم :3:
    در ضمن دوستان! اگر نتونستم تک تک به شما تبریک بگم عذرخواهی می کنم..از همین جا نوروز رو به همه ی شما تبریک می گم و براتون بهترین روزها رو از خدای بزرگ می خوام :8:

13 سپاس: Holtek، دلشاد، jaj، بندری، mojde، KuRoSh، مستانه، محسن صائب، پرهام، lion1360، تنها، zrnznn، ژنرال

• بابک

قربون شما ، ،،،،،،، همین طور برای شما .
    یادت باشه سیزده بدر از تو تنگه بپری تو دریا 703 531

5 سپاس: Holtek، jaj، KuRoSh، مستانه، ماهی

• Holtek

نقل قول: ماهی
    روز گذشته در مونتریال بازار نوروزی برگزار شده بود که به اونجا رفتم و کاملا حال و هوئای عید رو احساس کردم.

بازار اينا از مال ما كامل تره :1:
    90 درصد خريدارش هم خانمن :1:
    ماهيم اونجا بود :65:
    سعی می کنم از چارشنبه سوری هم براتون عکس بیارم

حتما بذار :1:
    در ضمن دوستان! اگر نتونستم تک تک به شما تبریک بگم عذرخواهی می کنم..از همین جا نوروز رو به همه ی شما تبریک می گم و براتون بهترین روزها رو از خدای بزرگ می خوام

ما هم به شما تبريك ميگيم ، انشالله سال خوبي بهمراه گل پسرت پيش رو داشته باشيد :8:

2 سپاس: jaj، ماهی

• دلشاد

فدات شم آبجی انشالله سال خوبی داشته باشی :6:

• jaj

ماهی خانم میگم از سال دیگه یه غرفه بزن اینجا نجمه شیرینی می پزه برات می فرسته اونجا شما بفروش
    نمایش یا پنهان متندرصد منم یادت باشه بزاری کنار :1:

سال نو هم بر شما و بوفیلندیان عزیز مبارک باشه

3 سپاس: KuRoSh، ماهی، zrnznn

• KuRoSh

ماهی جان اول از هم پیشاپیش سال نوت مبارک اولین سالی هم هست که عید اونجایی امیدوارم که کم نیاری و سال خوبی برای خودت و پسر گلت باشه

ممنون بخاطر عکس هایی که گرفتی و برای ما تاپیکش کردی
    خوشگل بودن :8:

• sarkaniemi

چه عکس های قشنگی!
    به به! این همه خوراکی و شیرینی :93:

1 سپاس: ماهی

• مستانه

ممنون بابت گزارش مستندی که گذاشتی :65:
    جالب بود
    بهترین هارو در سال جدید برای خودت و خانواده ی محترمت آرزو دارم :48:

• نغمه

چه عالیییی ماهی جون سال نو شما هم پیش پیش مبارک باشه :11:

• محسن صائب

انشاا... بهت خوش بگذره و بتونی روزهای خوش ایندی رو داشته باشه
    .
    البته راستش من نمیدونم چرا ؟ولی دور از وطن و مخصوصا مشهد نمیدونم بیشتر از 20 روز دوام بیارم
    حتی مسافرت های تفریحی که از کشور خارج میشم بعد 15 روز احساس میکنم دارم خفه میشم . زوردی باید برگردم

• ماهی

نقل قول: بابک
    یادت باشه سیزده بدر از تو تنگه بپری تو دریا

اگه از تنگ زنده در بیام چشم :4:
    نقل قول: Holtek
    ماهيم اونجا بود

آره فکرشو نمی کردم :3:
    90 درصد خريدارش هم خانمن

والا آقایونم بودند ولی ماشالا مشغولیات دیگه داشتند :4:
    ت پيش رو داشته باشيد

مرسی ایشالا برای شما هم همینجور باشه :8:
    نقل قول: دلشاد
    فدات شم آبجی انشالله سال خوبی داشته باشی

مرسی داداش گلم. :46:
    نقل قول: jaj
    اهی خانم میگم از سال دیگه یه غرفه بزن اینجا نجمه شیرینی می پزه برات می فرسته اونجا شما بفروش

اتفاقا خودم به فکر افتادم یه دونه نون خامه ای کوچولو دو دلار بود..عکسای کارامو به اون آقا کت شلوار سفیده نشون دادم قرار شد برم مغازه تا بیشتر صحبت کنیم.شاید به عنوان یه کار چاره وقت کنار درسم اگه قبول کنه انجام بدم :3:
    نقل قول: jaj
    سال نو هم بر شما و بوفیلندیان عزیز مبارک باشه

مرسی بر شما هم مبارک جلال جان :8:
    نقل قول: KuRoSh
    ماهی جان اول از هم پیشاپیش سال نوت مبارک اولین سالی هم هست که عید اونجایی امیدوارم که کم نیاری و سال خوبی برای خودت و پسر گلت باشه

مرسی..این کم آوردنه لحظه ای هست..هی کم میارم هی درست میشه خودش :66:
    نقل قول: sarkaniemi
    به به! این همه خوراکی و شیرینی

آره جای شما خالی بود :8:
    نقل قول: مستانه
    بهترین هارو در سال جدید برای خودت و خانواده ی محترمت آرزو دارم

مرسی مستانه عزیز.با همه ی وجودم از خدا می خوام که همه به آرزوهاشون امسال برسند.. :8:
    نقل قول: نغمه
    ه عالیییی ماهی جون سال نو شما هم پیش پیش مبارک باشه

نقل قول: محسن صائب
    انشاا... بهت خوش بگذره و بتونی روزهای خوش ایندی رو داشته باشه

ممنون.برای شما هم همینطور :46:
    نقل قول: محسن صائب
    لبته راستش من نمیدونم چرا ؟ولی دور از وطن و مخصوصا مشهد نمیدونم بیشتر از 20 روز دوام بیارم
    حتی مسافرت های تفریحی که از کشور خارج میشم بعد 15 روز احساس میکنم دارم خفه میشم . زوردی باید برگردم

خب برای اینکه سفر توش هدف نیست.لااقل هدفش خوش گذرونی کوتاه مدت هست برا همین آدم خسته میشه.ولی وقتی هدف داشته باشی خسته کننده نیست..هر بار که پسرم از مدرسه میاد و می بینم خیلی هیجان داره و یادم می افته که توی ایران برعکس همیشه خسته بود از مدرسه..خب از اومدنم احساس رضایت می کنم..
    همین الان کلی زبان یاد گرفته..روز جمعه ورزش داشتند.بچه ای که همیشه از تحرک بدنی فرار میکرد و همه ش پای کامپیوتر بود حالا زنگ ورزش رو خیلی دوس داره.چون دختر و پسر قاطی هستند :bahone: اونروز بسکتبال بازی کرده بودند .دفعه ی اولش بود توپ بسکت دست می گرفت.می گفت مامان! تیم دختر ها و پسرها جدا بود و معلم طرف دختر ها بود.3 ، 3 مساوی شدیم و هر سه تا گلش رو من زدم..چون یه دختر ایرانی توی کلاسشون هست که زودتر از ما اومده و باهوش کلاسشون هست.اونم تیزهوشانی بوده و الان پسرم با اون وارد رقابت شده و به شدت می خواد پوزش رو بزنه :83: توی بازار نوروزی دیدمش.ماشالا خوشگلم هست :bahone:
    والبته این دو روز از پا درد پدرش در اومده بود..چون خودشو کشته بود تا دخترها برنده نشن.. :83: بعدشم می گفت همه ش تقصیر نفس بود که من از نفس افتادم :83: ( اسمش نفسه ).
    و البته خیلی چیزای دیگه..

1 سپاس: ژنرال

• jaj

ماهی,
    بچه همیشه نفسه چه دختر چه پسر :bahone:

• ماهی

jaj,
    والا این نفسه خیلی عمیقه... :4:
    چون گه قشنگ می فهمم خیلی دچار هیجان شده بچه :83:

1 سپاس: jaj

• jaj

ماهی,
    هنوز هیچی نشده داری مادر شوور بازی در میاری ها
    بزار بچه نفس بکشه یه ذره
    بزار ریه هاشو پر از هوای عمیق کنه

• ماهی

jaj,
    :83: والا من ذوقش می کنم. خودم کلی روی مخش راه رفتم که نباید خجالتی باشه و بره جلو :4:
    تازه اونروزم خودم رسما ازش دعوت کردم که با هم برن بیرون :4:

2 سپاس: jaj، zrnznn

• jaj

2 سپاس: ماهی، ژنرال

• garfild

هرچی هستین خوش باشین و همیشه شاد باشین
    :46:

• تنها

سال نو خوبی داشته باشی ماهی جونی :11:

• zrnznn

ماهی جوننننننننننننننننن :93: خیلی راحت میتونی این شیرینی ها رو درست کنیییییییی.....عید امسال ما هم چند تا شیرینی بامزه درست کردیم..........هر کمکی از دست من بر بیاد من دریغ نمیکنم........یه چند تا شیرینی تاپ بهت میگم درست کن عالینننننننننننننن.............میدونم خودت استادی.................ولی به نظرم میری پیش طرف دست پر بره و چندین نمونه کار از شیرینی های خوشمزه با تزیین خوشگل بببر........
    من اینقده دوس دارم شیرینی پزی کنم و برم تو یه قنادی کار کنممممممممممم که نگوووووووووو....
    جز کار هایییه که دل ادم شاد میشهههههههههههه...خوشحال کنننده اس :93:

• ماهی

jaj,
    نمی دونی توی جشن چارشنبه سوری که رفته بودیم اونام اومده بودند.. کلی رقصیدند با هم.. اینقدر ذوقش کردم.. دختره بلا گرفته قبل از اینکه برسیم اونجا اس ام اس داده بود : امین جان ! نیومدی که...
    اینم داشت غش می کرد.. :23:
    garfild,
    تنها,
    zrnznn,
    مرسی دوستای عزیزم.. نجمه جون اره اون دوتا دستور تاپیک اشپزیتو برداشتم دستت درد نکنه :11:

2 سپاس: ژنرال، zrnznn
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: