ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ماهی
لحظه ی اعتدال بهاری از نگاه ستارشناسان به لحظه ای گفته می شود که خورشید دقیقا مقابل صفحه استوا قرار می گیرد و از آن پس به سمت شمال حرکت می کند ( درواقع با حرکت زمین نور خورشید به سمت شمال حرکت می کند )
بیش از سه هزار سال هست که مردم فلات ایران این روز رو جشن می گیرند و هیچ عاملی نتونسته تا الان نوروز و آئین های زیبای اون رو از مردم بگیره.
در کانادا هم در حالی که دمای هوا 17 درجه زیر صفر هست ولی ایرانیان از اسفند ماه خودشون رو برای نوروز آماده می کنند.
روز گذشته در مونتریال بازار نوروزی برگزار شده بود که به اونجا رفتم و کاملا حال و هوئای عید رو احساس کردم.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
سعی می کنم از چارشنبه سوری هم براتون عکس بیارم
در ضمن دوستان! اگر نتونستم تک تک به شما تبریک بگم عذرخواهی می کنم..از همین جا نوروز رو به همه ی شما تبریک می گم و براتون بهترین روزها رو از خدای بزرگ می خوام
بابک
یادت باشه سیزده بدر از تو تنگه بپری تو دریا
Holtek
بازار اينا از مال ما كامل تره
90 درصد خريدارش هم خانمن
ماهيم اونجا بود
حتما بذار
ما هم به شما تبريك ميگيم ، انشالله سال خوبي بهمراه گل پسرت پيش رو داشته باشيد
دلشاد
jaj
نمایش یا پنهان متن
درصد منم یادت باشه بزاری کنارسال نو هم بر شما و بوفیلندیان عزیز مبارک باشه
KuRoSh
ممنون بخاطر عکس هایی که گرفتی و برای ما تاپیکش کردی
خوشگل بودن
sarkaniemi
به به! این همه خوراکی و شیرینی
مستانه
جالب بود
بهترین هارو در سال جدید برای خودت و خانواده ی محترمت آرزو دارم
نغمه
محسن صائب
.
البته راستش من نمیدونم چرا ؟ولی دور از وطن و مخصوصا مشهد نمیدونم بیشتر از 20 روز دوام بیارم
حتی مسافرت های تفریحی که از کشور خارج میشم بعد 15 روز احساس میکنم دارم خفه میشم . زوردی باید برگردم
ماهی
اگه از تنگ زنده در بیام چشم
آره فکرشو نمی کردم
والا آقایونم بودند ولی ماشالا مشغولیات دیگه داشتند
مرسی ایشالا برای شما هم همینجور باشه
مرسی داداش گلم.
اتفاقا خودم به فکر افتادم یه دونه نون خامه ای کوچولو دو دلار بود..عکسای کارامو به اون آقا کت شلوار سفیده نشون دادم قرار شد برم مغازه تا بیشتر صحبت کنیم.شاید به عنوان یه کار چاره وقت کنار درسم اگه قبول کنه انجام بدم
مرسی بر شما هم مبارک جلال جان
مرسی..این کم آوردنه لحظه ای هست..هی کم میارم هی درست میشه خودش
آره جای شما خالی بود
مرسی مستانه عزیز.با همه ی وجودم از خدا می خوام که همه به آرزوهاشون امسال برسند..
ممنون.برای شما هم همینطور
حتی مسافرت های تفریحی که از کشور خارج میشم بعد 15 روز احساس میکنم دارم خفه میشم . زوردی باید برگردم
خب برای اینکه سفر توش هدف نیست.لااقل هدفش خوش گذرونی کوتاه مدت هست برا همین آدم خسته میشه.ولی وقتی هدف داشته باشی خسته کننده نیست..هر بار که پسرم از مدرسه میاد و می بینم خیلی هیجان داره و یادم می افته که توی ایران برعکس همیشه خسته بود از مدرسه..خب از اومدنم احساس رضایت می کنم..
همین الان کلی زبان یاد گرفته..روز جمعه ورزش داشتند.بچه ای که همیشه از تحرک بدنی فرار میکرد و همه ش پای کامپیوتر بود حالا زنگ ورزش رو خیلی دوس داره.چون دختر و پسر قاطی هستند
والبته این دو روز از پا درد پدرش در اومده بود..چون خودشو کشته بود تا دخترها برنده نشن..
و البته خیلی چیزای دیگه..
jaj
بچه همیشه نفسه چه دختر چه پسر
ماهی
والا این نفسه خیلی عمیقه...
چون گه قشنگ می فهمم خیلی دچار هیجان شده بچه
jaj
هنوز هیچی نشده داری مادر شوور بازی در میاری ها
بزار بچه نفس بکشه یه ذره
بزار ریه هاشو پر از هوای عمیق کنه
ماهی
تازه اونروزم خودم رسما ازش دعوت کردم که با هم برن بیرون
jaj
garfild
تنها
zrnznn
من اینقده دوس دارم شیرینی پزی کنم و برم تو یه قنادی کار کنممممممممممم که نگوووووووووو....
جز کار هایییه که دل ادم شاد میشهههههههههههه...خوشحال کنننده اس
ماهی
نمی دونی توی جشن چارشنبه سوری که رفته بودیم اونام اومده بودند.. کلی رقصیدند با هم.. اینقدر ذوقش کردم.. دختره بلا گرفته قبل از اینکه برسیم اونجا اس ام اس داده بود : امین جان ! نیومدی که...
اینم داشت غش می کرد..
garfild,
تنها,
zrnznn,
مرسی دوستای عزیزم.. نجمه جون اره اون دوتا دستور تاپیک اشپزیتو برداشتم دستت درد نکنه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→