₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آرایش، زیبایی، مد، لباس و ... » تصاويري جذاب از مردان :)
1 2

بدون عکس

تصاويري جذاب از مردان :)

5648 بازدید، 36 پست، نویسنده: hannahmermaid

• hannahmermaid

شايد بعضي دوستان به خاطر ذهنيتي كه از من و سليقه ام دارن :bahone: ديدن اين تاپيك براشون عجيب باشه، ولي همونطور كه اون موقع هم ميگفتم، هر جنسي زيبايي ها و جذابيتهاي خودش رو داره و نميشه منكر اين جذابيتها شد :25: ولي حرفم اين بود كه توجه به احساسات و عواطف، موضوع مهمي هست كه در خيالات و تمايلات آقايون كمتر بهش اهميت داده ميشه 314 بگذريم..
    ببينم، چرا فقط عكس لختي و نيمه لخت خانمها گذاشته بشه و آقايون لذت ببرند؟ 315 (حالا يا درست يا غلط، به اينش كار ندارم) يه بار هم عكس هاي اونجوري آقايون رو بگذاريم ببينيم آسمون به زمين مياد يا نه 261

" و چرا در قفس هيچ كسي كركس نيست؟ " (سهراب) :4:

نظرتون؟

7 سپاس: zrnznn، پرهام، دلشاد، serpent، Holtek، behnam25، javad1020

• zrnznn

نمیدونم چرا یاد اون تاپیکه مستانه جون افتادم که آقاههههه لطف کرده بود و لباس هاشو در اورده بود و تاکسی رو میخواست حرکت بده و اونم بدنشو به نمایش در اورده بوددددددد :9:
    .
    .
    .
    یه چی میخوام بگمدر مورد یه ویژگی مردونه........ ولی روم نمیشه ! :9:

1 سپاس: hannahmermaid

• hannahmermaid

zrnznn,
    اون تاپيك مستانه كه گفتي رو يا نديده بودم، يا يادم نيست الان :66:
    .
    .
    .
    خواهري چي ميخواستي بگي.. خجالت نكش بگو

1 سپاس: zrnznn

• zrnznn

نقل قول: hannahmermaid
    خواهري چي ميخواستي بگي.. خجالت نكش بگو

روم نمیشه بگم خووووووووو....نمیدونم شما ها هم میگفتید یا نه؟ ولی ما تو دوره جهالت......... میگفتیم: که مرده و .... (روم نمیشه بگم خوووووو :50: یه کوچولو خجالت میکشم :9: )
    .
    .
    .
    اون تاپیکه هم اینه....تو هم برو نیگاه کن:4:

2 سپاس: hannahmermaid، serpent

• hannahmermaid

zrnznn,
    روم نمیشه بگم خووووووووو....نمیدونم شما ها هم میگفتید یا نه؟ ولی ما تو دوره جهالت......... میگفتیم: که مرده و .... (روم نمیشه بگم خوووووو یه کوچولو خجالت میکشم )
    .
    .
    .
    اون تاپیکه هم اینه....تو هم برو نیگاه کن

مرسي از لينك اون تاپيك. دم مستانه گرم با اين تاپيك زدنش :bahone:
    قربون "يه كوچولو" گفتنت :23: همينقدرشم خجالت نكش خواهري مشكلي كه نداره :4: :10:
    نه ما هنوزم اگه توي دوره جهالتيم نميگيم مرده و ك... ش؟ اينو ميگفتيد؟ :41:

• zrnznn

ك... ش

نه به خداااااااااااااااااااااااااا :2: اینطوری نمیگفتیم :2: اینقدر ها جهالتمون عمیق نبودددددد... :4: ما یه چی دیگه میگفتیم :4: .ولش کن....شاید بعداض گفتم بهت....فقط بدون مرد های تو این تصاویر هیچکدوم اون ویژگی رو ندارن........پس از نظر من مرد نیستن :4:

• hannahmermaid

نه به خداااااااااااااااااااااااااا اینطوری نمیگفتیم اینقدر ها جهالتمون عمیق نبودددددد... ما یه چی دیگه میگفتیم .ولش کن....شاید بعداض گفتم بهت....فقط بدون مرد های تو این تصاویر هیچکدوم اون ویژگی رو ندارن........پس از نظر من مرد نیستن

آهااااا مرده و سيبيلش؟؟؟ :23: خب من چ ميدونم.. هي گفتي خجالت ميكشي و اينا فكر كردم حرفت از اون چيزاس :9:

• zrnznn

آهااااا مرده و سيبيلش؟؟؟

:4: نوچ اینم نبود.... :4:ولی شاید سبیل هم جزش باشه

هي گفتي خجالت ميكشي و اينا فكر كردم حرفت از اون چيزاس

من که نگفتم بی تربیته؟! فقط گفتم روم نمیشه بگم...همین :9:
    خودت ذهنت منحرفه چرا به من برچسب میزنی؟ :50:

• hannahmermaid

نقل قول:zrnznn
    من که نگفتم بی تربیته؟! فقط گفتم روم نمیشه بگم...همین
    خودت ذهنت منحرفه چرا به من برچسب میزنی؟

:| روغن پياز خجالت كشيدنش يه كمي زياد بود، خب منم منحرف.. :bahone:
    براي بار سوم مي پرسم: (آيا وكيلم؟ :4: )
    مرده و مو ش؟

• zrnznn

براي بار سوم مي پرسم: (آيا وكيلم؟ )

هاننننننننننننننننننننننننننننننن 443 همه میدوننن من قصد ادامه تحصیل و طی پله های ترقی رو دارمممممممممممممممممممم :100:
    اسمت حناس؟ :7:

• 1 سپاس: hannahmermaid

• hannahmermaid

نقل قول: zrnznn

اسمت حناس؟

حنانه س
    كشتي منو با اين اسم پرسيدن :28: هم توي پيام پرسيدي كه جواب دادم، هم توي چت روم پرسيدي هم اينجا :4:

• zrnznn

كشتي منو با اين اسم پرسيدن هم توي پيام پرسيدي كه جواب دادم، هم توي چت روم پرسيدي هم اينجا

من واقعاً معذرت میخوام...هواسم اینجا نبود :4:

• serpent

hannahmermaid,
    خانوم پری دریایی اونایی ک عکس لختی و نیمه لختی خانوما رو میزارن ، خانوماشون کاملا اصلاح کردن ک ادم حالش بهم نخوره ، اون اقا اولیه ژیلت نداشتن ¿¿¿¿ :4:

2 سپاس: zrnznn، hannahmermaid

• hannahmermaid

نقل قول: serpent
    خانوم پری دریایی اونایی ک عکس لختی و نیمه لختی خانوما رو میزارن ، خانوماشون کاملا اصلاح کردن ک ادم حالش بهم نخوره ، اون اقا اولیه ژیلت نداشتن ¿¿¿¿

اگه ديدمش حتمآ ازش ميپرسم :4:

• zrnznn

hannahmermaid,
    حنانه جون معرفی میکنم:4: امیر جان یا serpent,همون پسری حرف گوش نکنیه که برات تعریف کردم گفتم یه پسری دارم حرفامو از این گوش میشنوه و از اون گوش در میکنه :4:

2 سپاس: hannahmermaid، serpent

• serpent

hannahmermaid,
    ایشالا زودتر زیارتشون کنید :4:

zrnznn,
    به به چ مامانیه گلی دارم منننننننن :46: منو ب همه معرفی میکنه تا شاید فرجی بشه :23:

• hannahmermaid

نقل قول: zrnznn
    حنانه جون معرفی میکنم امیر جان یا serpent,همون پسری حرف گوش نکنیه که برات تعریف کردم گفتم یه پسری دارم حرفامو از این گوش میشنوه و از اون گوش در میکنه

خدا برات نگهش داره :68:

1 سپاس: serpent

• hannahmermaid

نقل قول: serpent
    ایشالا زودتر زیارتشون کنید

اي پررو :88: :43:
    خودت زيارتش كني ايشالا :30:

1 سپاس: serpent

• serpent

hannahmermaid,
    خب تقصیره خودته دیگه ، اخه ببین عنوان تاپیک رو چی نوشتی ، نوشتی تصاویری جذاب از مردان ، وقتی میگی جذاب یعنی خودت هم مجذوب شدی دیگه. ی دو دوتا چهارتا ی ساده س :4:

طبق گفته ی خودت همه شون جذابن ولی حالا بگو کودومشون جذاب تره برات ¿¿ :37::9::4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: