شايد بعضي دوستان به خاطر ذهنيتي كه از من و سليقه ام دارن ديدن اين تاپيك براشون عجيب باشه، ولي همونطور كه اون موقع هم ميگفتم، هر جنسي زيبايي ها و جذابيتهاي خودش رو داره و نميشه منكر اين جذابيتها شد ولي حرفم اين بود كه توجه به احساسات و عواطف، موضوع مهمي هست كه در خيالات و تمايلات آقايون كمتر بهش اهميت داده ميشه بگذريم.. ببينم، چرا فقط عكس لختي و نيمه لخت خانمها گذاشته بشه و آقايون لذت ببرند؟ (حالا يا درست يا غلط، به اينش كار ندارم) يه بار هم عكس هاي اونجوري آقايون رو بگذاريم ببينيم آسمون به زمين مياد يا نه
نمیدونم چرا یاد اون تاپیکه مستانه جون افتادم که آقاههههه لطف کرده بود و لباس هاشو در اورده بود و تاکسی رو میخواست حرکت بده و اونم بدنشو به نمایش در اورده بوددددددد . . . یه چی میخوام بگمدر مورد یه ویژگی مردونه........ ولی روم نمیشه !
روم نمیشه بگم خووووووووو....نمیدونم شما ها هم میگفتید یا نه؟ ولی ما تو دوره جهالت......... میگفتیم: که مرده و .... (روم نمیشه بگم خوووووو یه کوچولو خجالت میکشم ) . . . اون تاپیکه هم اینه....تو هم برو نیگاه کن
zrnznn, روم نمیشه بگم خووووووووو....نمیدونم شما ها هم میگفتید یا نه؟ ولی ما تو دوره جهالت......... میگفتیم: که مرده و .... (روم نمیشه بگم خوووووو یه کوچولو خجالت میکشم ) . . . اون تاپیکه هم اینه....تو هم برو نیگاه کن
مرسي از لينك اون تاپيك. دم مستانه گرم با اين تاپيك زدنش قربون "يه كوچولو" گفتنت همينقدرشم خجالت نكش خواهري مشكلي كه نداره نه ما هنوزم اگه توي دوره جهالتيم نميگيم مرده و ك... ش؟ اينو ميگفتيد؟
نه به خداااااااااااااااااااااااااا اینطوری نمیگفتیم اینقدر ها جهالتمون عمیق نبودددددد... ما یه چی دیگه میگفتیم .ولش کن....شاید بعداض گفتم بهت....فقط بدون مرد های تو این تصاویر هیچکدوم اون ویژگی رو ندارن........پس از نظر من مرد نیستن
نه به خداااااااااااااااااااااااااا اینطوری نمیگفتیم اینقدر ها جهالتمون عمیق نبودددددد... ما یه چی دیگه میگفتیم .ولش کن....شاید بعداض گفتم بهت....فقط بدون مرد های تو این تصاویر هیچکدوم اون ویژگی رو ندارن........پس از نظر من مرد نیستن
آهااااا مرده و سيبيلش؟؟؟ خب من چ ميدونم.. هي گفتي خجالت ميكشي و اينا فكر كردم حرفت از اون چيزاس
hannahmermaid, حنانه جون معرفی میکنم امیر جان یا serpent,همون پسری حرف گوش نکنیه که برات تعریف کردم گفتم یه پسری دارم حرفامو از این گوش میشنوه و از اون گوش در میکنه
hannahmermaid
شايد بعضي دوستان به خاطر ذهنيتي كه از من و سليقه ام دارن
ببينم، چرا فقط عكس لختي و نيمه لخت خانمها گذاشته بشه و آقايون لذت ببرند؟
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
" و چرا در قفس هيچ كسي كركس نيست؟ " (سهراب)
نظرتون؟
zrnznn
.
.
.
یه چی میخوام بگمدر مورد یه ویژگی مردونه........ ولی روم نمیشه !
hannahmermaid
اون تاپيك مستانه كه گفتي رو يا نديده بودم، يا يادم نيست الان
.
.
.
خواهري چي ميخواستي بگي.. خجالت نكش بگو
zrnznn
روم نمیشه بگم خووووووووو....نمیدونم شما ها هم میگفتید یا نه؟ ولی ما تو دوره جهالت......... میگفتیم: که مرده و .... (روم نمیشه بگم خوووووو
.
.
.
اون تاپیکه هم اینه....تو هم برو نیگاه کن
hannahmermaid
zrnznn,
روم نمیشه بگم خووووووووو....نمیدونم شما ها هم میگفتید یا نه؟ ولی ما تو دوره جهالت......... میگفتیم: که مرده و .... (روم نمیشه بگم خوووووو یه کوچولو خجالت میکشم )
.
.
.
اون تاپیکه هم اینه....تو هم برو نیگاه کن
مرسي از لينك اون تاپيك. دم مستانه گرم با اين تاپيك زدنش
قربون "يه كوچولو" گفتنت
نه ما هنوزم اگه توي دوره جهالتيم نميگيم مرده و ك... ش؟ اينو ميگفتيد؟
zrnznn
نه به خداااااااااااااااااااااااااا
hannahmermaid
آهااااا مرده و سيبيلش؟؟؟
zrnznn
من که نگفتم بی تربیته؟! فقط گفتم روم نمیشه بگم...همین
خودت ذهنت منحرفه چرا به من برچسب میزنی؟
hannahmermaid
نقل قول:zrnznn
من که نگفتم بی تربیته؟! فقط گفتم روم نمیشه بگم...همین
خودت ذهنت منحرفه چرا به من برچسب میزنی؟
:| روغن پياز خجالت كشيدنش يه كمي زياد بود، خب منم منحرف..
براي بار سوم مي پرسم: (آيا وكيلم؟
مرده و مو ش؟
zrnznn
هاننننننننننننننننننننننننننننننن
اسمت حناس؟
دلشاد
hannahmermaid
نقل قول: zrnznn
اسمت حناس؟
حنانه س
كشتي منو با اين اسم پرسيدن
zrnznn
من واقعاً معذرت میخوام...هواسم اینجا نبود
serpent
خانوم پری دریایی اونایی ک عکس لختی و نیمه لختی خانوما رو میزارن ، خانوماشون کاملا اصلاح کردن ک ادم حالش بهم نخوره ، اون اقا اولیه ژیلت نداشتن ¿¿¿¿
hannahmermaid
نقل قول: serpent
خانوم پری دریایی اونایی ک عکس لختی و نیمه لختی خانوما رو میزارن ، خانوماشون کاملا اصلاح کردن ک ادم حالش بهم نخوره ، اون اقا اولیه ژیلت نداشتن ¿¿¿¿
اگه ديدمش حتمآ ازش ميپرسم
zrnznn
حنانه جون معرفی میکنم
serpent
ایشالا زودتر زیارتشون کنید
zrnznn,
به به چ مامانیه گلی دارم منننننننن
hannahmermaid
خدا برات نگهش داره
hannahmermaid
اي پررو
خودت زيارتش كني ايشالا
serpent
خب تقصیره خودته دیگه ، اخه ببین عنوان تاپیک رو چی نوشتی ، نوشتی تصاویری جذاب از مردان ، وقتی میگی جذاب یعنی خودت هم مجذوب شدی دیگه. ی دو دوتا چهارتا ی ساده س
طبق گفته ی خودت همه شون جذابن ولی حالا بگو کودومشون جذاب تره برات ¿¿
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→