ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
مرزبانان ربودهشده تحویل مقامهای ایرانی شدند
pAshMak
گروگان را اعلام کرد. هرچند که این اطلاعیه نگفته چند نفر از گروگان ها آزاد شده اند و وضعیت
جمشید دانائی فر چه شده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ متن این اطلاعیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
پایان مذاکرات و آزادی نظامیان با پادرمیانی علمای اهل سنت ایران
سازمان جیش العدل به اطلاع عموم مردم ایران می رساند که مذاکرات بین مسئولین سازمان و وفد
اعزامی علمای اهل سنت با تصمیم آزادی نظامیان به پایان رسید. علمای اهل سنت از ابتدای ماجرای اسارت
نظامیان میانجی گری کرده و سعی کردند این ماجرا به خیر و خوبی حل گردد که نهایتا شورای مرکزی
و رهبری سازمان جیش العدل رای به آزادی نظامیان داده و آنها را تحویل وفد اعزامی دادند.
این تصمیم خالصتا در پاسخ به مطالبه علمای اهل سنت و در راستای نشان دادن حسن نیت و انسان دوستی
اتخاذ گردید تا نظام هم در راستای آزادی زندانیان اهل سنت گام بردارد و در غیر این صورت
بر مشکلات و مسائل منطقه افزوده خواهد شد.
سازمان جیش العدل
العربیه نیز در گفت و گوی اینترنتی با مسئول روابط عمومی این گروه خبر فوق را تایید کرده است.
عبدالرئوف ریگی به این خبرگزاری از آزادی گروگانهای ایرانی خبر داده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
pAshMak
امیدوارم.چون خانواده هاشون خیلی اذیت شدن توی این چندوقته
▧ تصویر در دسترس نیست
pAshMak
خبر آزادی مرزبانان ربوده شده در سراوان گفت: این سربازان ساعاتی قبل از سوی گروهک تروریستی
موسوم به جیشالعدل تحویل مقامات ایرانی حاضر در پاکستان شدند.
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
بله ، چهار سرباز و یک جنازه
KuRoSh
pAshMak
سیدحسین نقوی حسینی نماینده مردم ورامین در مجلس و سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی خانه ملت با تایید تحویل 4 مرزبان ربوده شده به مقامات ایرانی در پاکستان، از تحویل پیکر شهید جمشید داناییفر به مقامات ایرانی خبر داد.
نمایش یا پنهان متن
چه عجب داداش کوچولوووی من پیداش شد▧ تصویر در دسترس نیست
garfild
همیشه برام سوال بود چرا تو عکس یه نفرشون دستش بسته نیست؟؟
دلشاد
pAshMak
فکرکنم دست هیچکدومشون رونبستن فقط گذاشتن پشتشون
این یکی خلاف حرفشون نبرده پشت
▧ تصویر در دسترس نیست
تنها
zrnznn
.
.
.
الان بین بد و بدترررررررررر....این عالیههههههه
.
.
.
تو از کجا میدونی هیچ کاری نکردنننننن؟!
فکر میکنی دولت و حکومت دلش میخواد خودشونو بد جلوه بده؟
من برای این مرزبانان خیلی ناراحت بودم و هست....از اسراتشون خیلی ناراحت بودم چه برسه به کشته شدن یه نفرشونننننن...ولی خوب با شرایطی که اونها گذاشتن قطعا به صلاح کل مملکت نبوده که شرایطشون مورد پذیرش واقع بشه
یه وقتاییی یه موقعیت های پیش میاد که مجبوریم بین بد و بدتر انتخاب کنیم....فرض کن جنگه...هشت سال جنگیدم یه عالمه شهید دادیم .....مجبور بودیم...واسه دفاع از وطنموننننننننننن.....................
lion1360
soheyla
خداروهزار مرتبه شکر که برگشتن به کشور و آغوش گرم خانواده هاشون
خیلی دوست دارم بدونم چرا یکیشون و به شهادت رسوندن ؟ از شبکه من و تو شنیدم که نوزادش تازه به دنیا اومده و طفلک نتونست فرزندش و ببینه . خانواده اش اسم کوچولوش و امیدرضا گذاشتن ...
pAshMak
مرزبانان گروگان گرفته شده از مرز افغانستان وارد زابل میشوند
▧ تصویر در دسترس نیست
مرزبانها تحویل نماینده های یکی از علمای اهل تسنن سیستان و بلوچستان شدن و
از مرز زابل و از شهر رباط افغانستان وارد کشور میشوند و به علت فاصله زیاداز
سروان ازاین مرز وارد نخواهند شد.
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
خدا رو شكر كه بالاخره ختم به خير شد
البته معلوم هم بود كه بالاخره تحويل ميدن ، چون با شهيد كردن دانايي ديگه از نظر جهاني وجه هاي براشون نمونده بود ، آخه مگه با اسير همچين كاري مي كنن
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→