شاید برای شما هم این سوال پیش اومده باشه که آیا بوسیدن یک عمل غریزیه یا در طی زمان به انسان آموخته شده.. آیا حیوانات هم همدیگرو می بوسند یا نه..؟
برخی از دانشمندان معتعقدند که پیشینه عمل بوسیدن به اجداد اولیه انسان بر میگرد..در آن زمان مادران غذائ جویده شده را روی لبهای کودکانشان قرار میدادند در واقع برای آنها عمل جویدن را انجام میدادند..کم کم انسان به این نتیجه رسید که این عمل باعث ایجاد احساس آرامش و امنیت در کودک میشه و این به این ترتیب بوسیدن به شکل امروزی درآمد..
▧ تصویر در دسترس نیست
علاوه بر آن ,بوسیدن این امکان را میدهد که زوجهای احتمالی ,که انتظار میرود با هم زندگی مشترک داشته باشند علامتدهندههای شیمیایی بدن یکدیگر موسوم به فرومون را دریافت کنند، این ماده برای سازگاری زیستشناختی میباشد...مثلا زنان به طور ناخودآگاه به سمت مردانی بیشتر جذب میشوند که قسمت MHC موجود در ژنوم آنها با یکدیگر تفاوت دارد.هر چه اختلاف این قسمت از ژنوم مرد و زن بیشتر باشد قدرت مقابله با بیماریها بیشتر میشود و درنتیجه فرزندان اینزوج نیز در برابر بیماریها قوی تر و سالم تر میباشند، پس شانس بیشتری برای زنده ماندن وجود دارد.
▧ تصویر در دسترس نیست
به همین دلیل است که بعضی از زوجها که دارای چنین تفاوت زیادی میباشند بیشتر مواقع در کنار هم و یا در آغوش هم دیده میشوند.همچنین نتایج تحقیقاتی در دانشگاه آلبانی آمریکا نشان میدهد که زنان از بوسیدن به عنوان یک وسیله برای پیدا کردن پدر مناسب برای فرزندانشان استفاده میکنند و مردان را بیشتر بر اساس کیفیت اولین بار بوسیدن قضاوت میکنند.
جالبه بدونین این بوسیدن فقط در مورد انسانها نیست ..گونههای زیادی از حیوانات هم همیگرو میبوسند..,و جالب تر اینکه در میان آنها , میمون های بونوبو دقیقا به شیوه انسان ها همدیگرو می بوسند..
توبه کردم که نبوسم لب ساقی و کنون میگزم لب که چرا گوش به نادان کردم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
pAshMak
برخی از دانشمندان معتعقدند که پیشینه عمل بوسیدن به اجداد اولیه انسان بر میگرد..در آن زمان مادران غذائ جویده شده را روی لبهای کودکانشان قرار میدادند در واقع برای آنها عمل جویدن را انجام میدادند..کم کم انسان به این نتیجه رسید که این عمل باعث ایجاد احساس آرامش و امنیت در کودک میشه و این به این ترتیب بوسیدن به شکل امروزی درآمد..
▧ تصویر در دسترس نیست
علاوه بر آن ,بوسیدن این امکان را میدهد که زوجهای احتمالی ,که انتظار میرود با هم زندگی مشترک داشته باشند علامتدهندههای شیمیایی بدن یکدیگر موسوم به فرومون را دریافت کنند، این ماده برای سازگاری زیستشناختی میباشد...مثلا زنان به طور ناخودآگاه به سمت مردانی بیشتر جذب میشوند که قسمت MHC موجود در ژنوم آنها با یکدیگر تفاوت دارد.هر چه اختلاف این قسمت از ژنوم مرد و زن بیشتر باشد قدرت مقابله با بیماریها بیشتر میشود و درنتیجه فرزندان اینزوج نیز در برابر بیماریها قوی تر و
سالم تر میباشند، پس شانس بیشتری برای زنده ماندن وجود دارد.
▧ تصویر در دسترس نیست
به همین دلیل است که بعضی از زوجها که دارای چنین تفاوت زیادی میباشند بیشتر مواقع در کنار هم و یا در آغوش هم دیده میشوند.همچنین نتایج تحقیقاتی در دانشگاه آلبانی آمریکا نشان میدهد که زنان از بوسیدن به عنوان یک وسیله برای پیدا کردن پدر مناسب برای فرزندانشان استفاده میکنند و مردان را بیشتر بر اساس کیفیت اولین بار بوسیدن قضاوت میکنند.
جالبه بدونین این بوسیدن فقط در مورد انسانها نیست ..گونههای زیادی از حیوانات هم همیگرو میبوسند..,و جالب تر اینکه در میان آنها , میمون های بونوبو دقیقا به شیوه انسان ها همدیگرو می بوسند..
▧ 15 تصویر این بخش در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
عجب بوسی بشه بوسسسسسسسس اسب ابیییییییییییییییییییییییییییییییییی
jaj
shazdekuchulu18
ایول
pAshMak
بوسی سرشااااااراز آب
حالا همسایه مادخترنداره چکاربایدبکنم؟
قابلی نداشت
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
حالا كه خيلي اصرا مي كني باشه
sarkaniemi
pAshMak
منظورم خودم نبودم
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
آها!!!!! پس بوسمو پس بده
بچه مثبت
توبه کردم که نبوسم لب ساقی و کنون
میگزم لب که چرا گوش به نادان کردم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
jaj
pAshMak
من همون اول پس فرستادم. برنگشته؟احتمالا وسط راه رفته جای دیگه
اون به من ربطی نداره کلا بوسهات بازیگوش شدن باید فکری کنی واسشون
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
اون به من ربطی نداره کلا بوسهات بازیگوش شدن باید فکری کنی واسشون
اگه راس ميگي ، كد رهگيريشو بده ببينم
pAshMak
یادداشت کن:hcp2343567010
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
صب كن الان يادداشت مي كنم
pAshMak
پیگیری کن ببین کجا رفته یهوسراز جایی درنیاره که .....
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
نه بابا خيالت راحت نمي ذارم سر از جايي دربياره كه .....
pAshMak
خداخیرت بده خیالم روراحت کردی وگرنه شب نمیتونستم خواب راحت داشته باشم از نگرانی
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
بفرما !!!!! رهگيري كردم گفتن بوسي با اين مشخصات فرستاده نشده ، مملكــ .. بخور بخوره ، اين وسط بوس ما رو هم خوردن
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→