یک دختر اهل کشور کمبوجیه که در 12 سالگی به زور مادر بکارت خود را میفروشد اکنون بعد از 5 سال از گذشته و وضعیت بد کنونی کمبوجیه می گوید.اسم این دختر داری کلو است و در مصاحبه ای با سایت Marie Claire گفته است که وقتی فقط 12 ساله بوده است مادرش او را برای یک شب به یک مرد پولدار و بانفوذ میفروشد تا خرج و بدهی پدرشان که در شرطبندی بالا اورده بود را صاف کنند.
▧ تصویر در دسترس نیست
مادر میگوید که تمام روز به بدهی فکر میکردم و شاکی ها مرا به مرگ تهدید کرده بودند.در ان موقع (5 سال پیش) من فقط 1 دلار در روز در می اوردم!این گونه بود که من مجبور شدم کاری را بکنم که نمیخواستم و دخترم را برای یک شب به ان مرد فروختم! در کشور کمبوجیه فرهنگ تاویی حکمفرماست.در این باور مردم اعتقاد دارند که برقرار کردن ارتباط جنسی با دختران باکره طول عمر را زیاد می کند.
▧ تصویر در دسترس نیست
دختر گفت: مردان برای این که از باکره بودن ما مطمئن باشند ابتدا مارو نزد دکتر میبرند و این موضوع را بررسی میکنند.بعضی از کسانی که در همین تجارت هستند دخترانی که زیر دستشان هستند را بعد از اینکه فروخته میشوند و بکارت خود را از دست میدهند دوباره بازپروری میکنند تا دوباره بتوانند ان ها را بفروشند.
یک دختر اهل کشور کمبوجیه که در 12 سالگی به زور مادر بکارت خود را میفروشد
مگه اونجاها داشتن پرده مهمه ؟ !!!!
نقل قول: pAshMak
بعضی از کسانی که در همین تجارت هستند دخترانی که زیر دستشان هستند را بعد از اینکه فروخته میشوند و بکارت خود را از دست میدهند دوباره بازپروری میکنند تا دوباره بتوانند ان ها را بفروشند.
سلام و سپاس . همسایه ی خواهرم چند سال پیش 7 میلیون طلب از دوستش داشت . دوستش بجای بدهیش دخترش و داد به این آقا . دختره 17 سال و همسایه خواهرم 70 سالش بود و داماد و عروس داشت ... همه جای دنیا به گونه های مختلف از این اتفاقات میفته ... متأسفانه تو کشور خودمون هم ، چنین اتفاقاتی خیلی خیلی زیاده ...
همسایه ی خواهرم چند سال پیش 7 میلیون طلب از دوستش داشت . دوستش بجای بدهیش دخترش و داد به این آقا . دختره 17 سال و همسایه خواهرم 70 سالش بود و داماد و عروس داشت ... همه جای دنیا به گونه های مختلف از این اتفاقات میفته ... متأسفانه تو کشور خودمون هم ، چنین اتفاقاتی خیلی خیلی زیاده ...
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
مادر میگوید که تمام روز به بدهی فکر میکردم و شاکی ها مرا به مرگ تهدید کرده بودند.در ان موقع (5 سال پیش) من فقط 1 دلار در روز در می اوردم!این گونه بود که من مجبور شدم کاری را بکنم که نمیخواستم و دخترم را برای یک شب به ان مرد فروختم! در کشور کمبوجیه فرهنگ تاویی حکمفرماست.در این باور مردم اعتقاد دارند که برقرار کردن ارتباط جنسی با دختران باکره طول عمر را زیاد می کند.
▧ تصویر در دسترس نیست
دختر گفت: مردان برای این که از باکره بودن ما مطمئن باشند ابتدا مارو نزد دکتر میبرند و این موضوع را بررسی میکنند.بعضی از کسانی که در همین تجارت هستند دخترانی که زیر دستشان هستند را بعد از اینکه فروخته میشوند و بکارت خود را از دست میدهند دوباره بازپروری میکنند تا دوباره بتوانند ان ها را بفروشند.
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
بیچاره دختره
pAshMak
متاسفانه دلیل 90%اشاعه فحشا درجوامع فقر خانواده هاست
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
مگه اونجاها داشتن پرده مهمه ؟ !!!!
پرده كركره بذاره راحت بشن ديگه
sarkaniemi
متسفانه فقر و به ناچاری بعضی هارا به این کار مجبور میکنه.
pAshMak
الان توی مثلا متمدن ترین کشور یعنی آمریکا اهمیت داره چه برسه به این کشورها
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
البته توی آمریکا نداشتنش از اهمیت بیشتری برخورداره تا داشتنش
اگر کسی تا یه سنی برسه و هنوزم داشته باشه میبرنش پیش روانپزشک بررسی بشه
Holtek
همون كه جلال گفت منم
pAshMak
اگر کسی تا یه سنی برسه و هنوزم داشته باشه میبرنش پیش روانپزشک بررسی بشه
اتفاقا برعکس. اگه مطلبی که چندروزقبل گذاشتم میخوندی متوجه میشدی
الان توی آمریکاهم کارهایی روانجام میدن برای درامان بودن دختران از این اتفاقات
▧ تصویر در دسترس نیست
garfild
دلشاد
serpent
pAshMak
گل گفتی داداش کوچیکه
▧ تصویر در دسترس نیست
lion1360
serpent
چاکریم
soheyla
همسایه ی خواهرم چند سال پیش 7 میلیون طلب از دوستش داشت . دوستش بجای بدهیش دخترش و داد به این آقا . دختره 17 سال و همسایه خواهرم 70 سالش بود و داماد و عروس داشت ...
همه جای دنیا به گونه های مختلف از این اتفاقات میفته ...
متأسفانه تو کشور خودمون هم ، چنین اتفاقاتی خیلی خیلی زیاده ...
serpent
جدی ¿¿¿¿¿¿
من از الان ب بعد ب هرکس خواست ،7 میلیون تومن قرض میدم
pAshMak
داداش کوچیکه
▧ تصویر در دسترس نیست
sarkaniemi
دختر نوجوان بیگناه
بدهکار خُل و نادان
لعنت به این زندگی
همسایه ی بی شرف و بی وجدان
jaj