₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » دختر 15ساله قهرمان جهادنکاح شد!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » دختر 15ساله قهرمان جهادنکاح شد!
1 2

بدون عکس

دختر 15ساله قهرمان جهادنکاح شد!

2792 بازدید، 27 پست، نویسنده: pAshMak

• lion1360

نقل قول: pAshMak
    عایشه می گوید من برای تقرّب به خداوند، این جهاد را انجام دادم و از خداوند می خواهم که این جهاد را از من قبول بفرماید.

:99:

نقل قول: pAshMak
    هم اکنون هم حامله هستم و من می دانم که این فرزند در آینده یکی از مجاهدان بزرگ راه اسلام خواهد شد.

:32:

2 سپاس: javad1020، pAshMak

• تنها

1 سپاس: pAshMak

• Holtek

ديروز يكم رو اين جهاد نكاح و چند تا جهاد ديگه يكم تحقيق كردم ، چند تا فيلم هم از اعترافاتشون بود ، نكاحشون گروهي اونجوري نبوده ، مثلا سه نفر نوبتي بين يك تا دو ساعت صيغه عقد و بعد آخر كار صيغه طلاق مي خونن و اكثرا هم در قبال كارشون پول دريافت مي كنن ............. مفتي هاي كشور هاي مختلف هم در قبال دادن چنين فتوي هايي پولهاي هنگفتي از آمريكا و .... به جيب مي زنن
    3 سپاس: jaj، javad1020، pAshMak

• sarkaniemi

نقل قول: Holtek
    ديروز يكم رو اين جهاد نكاح و چند تا جهاد ديگه يكم تحقيق كردم ، چند تا فيلم هم از اعترافاتشون بود ، نكاحشون گروهي اونجوري نبوده ، مثلا سه نفر نوبتي بين يك تا دو ساعت صيغه عقد و بعد آخر كار صيغه طلاق مي خونن و اكثرا هم در قبال كارشون پول دريافت مي كنن ............. مفتي هاي كشور هاي مختلف هم در قبال دادن چنين فتوي هايي پولهاي هنگفتي از آمريكا و .... به جيب مي زنن

:87:

2 سپاس: javad1020، pAshMak

• javad1020

2 سپاس: jaj، pAshMak

• بابک

رفیق دیگه چیزی ازش برای منو تو نمونده . عایشه خانوم دیگه از چپ و راس و بالا و پایین وجلو و عقب خوب سرویس و موتور سوز شده باید بره اوراق چی که ذوب بشه و وقتی دوباره متولد شد اونوقت مال تو ولی جون هر چی مرده بزار سنش بالای 8 سال بشه . 868

• بابک

رفیق دیگه چیزی ازش برای منو تو نمونده . عایشه خانوم دیگه از چپ و راس و بالا و پایین وجلو و عقب خوب سرویس و موتور سوز شده باید بره اوراق چی که ذوب بشه و وقتی دوباره متولد شد اونوقت مال تو ولی جون هر چی مرده بزار سنش بالای 8 سال بشه . 868
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: