ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
گزارش تصویری از ورود مرزبانان به کشور
aac198000
یکی از سران طوایف و معتمدان بلوچ بخش در گفتگو با مهر اظهار داشت: برای تحویل مرزبانان ایرانی بیش از 11 روز در مرز سرگردان بودیم و در این راستا تلاش های زیادی با استفاده از ظرفیت های مردمی به ویژه سران قبایل و طوایف انجام شد که خوشبختانه این تلاش ها به ثمر نشست و موجب شاد شدن دل مردم ایران و خانواده های آنها شد.
وی در خصوص زمان و مکان تحویل گروگان ها افزود: مرزبانان ایرانی را روز 16 فروردین ماه درساعت 4 بعداظهر در منطقه ای به نام «پری آب» در مرز افغانستان تحویل گرفتیم.
وی ادامه داد: هنگامی که مرزبانان را تحویل گرفتیم بلافاصله از آنها خواستیم تا با خانواده هایشان تماس بگیرند و آنها را از نگرانی نجات دهند اما آنها باور نمی کردند که ما ایرانی هستیم و شاید دقایقی زیادی در طول مسیر جلب اعتماد آنها طول کشید.
وی ادامه داد: مسیر راه بسیار سخت و دشوار بود و به دلیل کوهستانی بودن و ناهمواری مسیر جاده این انتقال با سختی بسیار زیادی همراه شد.
شه بخش اذعان داشت: متاسفانه به رغم تلاش های بسیار زیاد و رایزنی های قومی و طایفه ای اما موفق به باز پس گرفتن جنازه جمشید دانایی فر نشدیم.
Holtek
aac198000
من رفته بودم دنبالشون
jaj
اینا از الان دیگه درست و حسابی خدمت می کنند نه مثل قبل که همشون رفته بودند گرفته بودند خوابیده بودند
aac198000
اینا از الان دیگه درست و حسابی خدمت می کنند نه مثل قبل که همشون رفته بودند گرفته بودند خوابیده بودند
فکر کنم شما خدمت سربازی نرفتی
این بندگان خدا تو لب مرز زیر آفتاب فقط دوتا چادر داشتند و چند قبضه سلاح ... نمیگم کار درستی انجام دادند ولی در اون شرایط باید بود و بعد قضاوت کرد بدون حمام و آب آشامیدنی درست و حسابی و ...
jaj
aac198000
اتفاقا کمی هم آدم سخت گیری بودم
محل خدمت شما کجا بود؟
jaj
aac198000
مرسی
sarkaniemi
zrnznn
garfild
حرف های دیشب تو اخبار میزدن خیلی جالب بود و قابل تحمل
دلشاد
jaj
خوب از اولش هم معلوم بود
کلی نهست خوردن این بدبخت ها
lion1360
aac198000
گروه تروریستی جیش العدل امروز با انتشار این تصور در سایت خود، ادعای نیروهای امنیتی و انتظامی ایران مبنی بر نقش مهم آنان برای آزادی مرزبانان را تکذیب کرد و آنرا خودشیرینی خواند و اظهار داشت آزادی مرزبانان تنها به خاطر احترام به علمای اهل سنت و احترام به خواسته مردم ایران و احترام به خواسته مجامع بین المللی بوده و نیروهای امنیتی ایران کوچکترین نقشی در آزادی مرزبانان نداشته اند
نمایش یا پنهان متن
جیش العدل همچنین با اشاره به فیلم لحظه دستگیری مرزبانان ادعا کرد سیاست ما از ابتدا برخورد رافت آمیز با آنان بوده و قصد کشتن هیچکدامشان را نداشتیم. ما فقط خواستیم نشان دهیم که قدرت این کار را داریم. اما وقتی حکومت ایران یکی از نیروهای ما را در زندان اعدام کرد ما مجبور به عمل متقابل شدیم و گروهبان جمشید دانایی فر را اعدام کردیم.این گروه همچنین وعده داد به زودی فیلمی از نحوه نگهداری و برخورد با مرزبانان را منتشر خواهد کرد
jaj
خیلی دوست دارم بدونم نحوه نگهداری شون چطوری بوده
Holtek
حالا كه ديدن وجهه شونو در دنيا دارن از دست مي دن شروع كردن به خود شيريني .
نغمه
sarkaniemi
جای مرزبان شهید خالی
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→