ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
مستانه
خدا نگهداره تمام پدرهایی رو که هنوز سایه ی سرمونن، و رحمت کنه پدرهایی رو که برای همیشه از پیشمون رفتن. تا وقتی کنارمونن اگرچه اونطور که باید و شاید قدردان زحماتشون نیستیم ولی همیشه انگار پشتمون به کوهه، حتی اگه پیر و فرتوت شده باشن، مریض باشن یا حتی بعضیاشون به خاطر ابتلا به بعضی بیماریها مثل آلزایمر دیگه مارو نشناسن.
30 فروردین روز مادره و 23 اردیبهشت روز پدر، این روزا طی سالیان هی میان و میرن و ما با خرید هدیه ای دل خودمونو شاد میکنیم با این خیال که ازشون قدردانی کردیم. من مادر نشدم و بعید نیست این حس رو هرگز تجربه نکنم
نسخه موبایل
تنها
pAshMak
دوساله که دیگه نمیتونم واسه بابام کادوبگیرم بجاش با چندشاخه گل
میرم سرخاکش وبهش تبریک میگم...خیلی سخته
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
مستانه
میرم سرخاکش وبهش تبریک میگم...خیلی سخته
خدا ایشون رو در بهترین مراتب بهشت قرار بده و به شما صبر عطا کنه
jaj
کاش همه مون یاد بگیریم که سرمایه های واقعی زندگی اینا هستند نه ماشین و پول
gilas
قبلا سید آورده بود دیده بودم
پس شازده من چیه مادر شووورم
مستانه
اونو تو بیمارستان f جون ازم قرض گرفت یادش رفت پس بده، قاطی وسایلش برد خونه، یکی دیگه ام بده که مال خود خود خودیم باشه عروس گلم
gilas
ایشالا میده
garfild
دلشاد
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→