ببخشید ولی فکر کنم این رقم غلط است و اشتباه حساب کردید. راه حلّش ساده است: ۳۶۵ x ۲۴ x ۶٠x ۶٠ = که میشه ۳١۵۳۶٠٠٠ ثانیه؛ چون سال ۳۶۵ روزه، هر روز ۲۴ ساعته، هر ساعت ۶٠ دقیقه و هر دقبقه ۶٠ ثانیه٠ من که حساب کردم کمی با رقم شما فرق داشت. حتی اگر بگیم یک سال ۳۶۵,۲۵ روزه (چون در واقع اینطوره و هر ۴ سال سالِ کبیسه ١ روز اضافه داره) میشه ۳۶۵,۲۵ ضربدر ۲۴ ضربدر ۶٠ ضربدر ۶٠ که میشه ۳١۵۵۷۶٠٠؛ که باز هم مساوی نیست، اما نزدیکتره، و مثل اینکه کِسی که حساب کرده عدد ۵ و ۷ را اشتباه گرفته و جای اونها اشتباه شده، چون شما نوشتید ۳١۵۷۷۶٠٠ و من ۳١۵۵۷۶٠٠؛ یعنی ۲٠٠٠٠ ثانیه اختلاف.
یعنی یک عدد بسیار بزرگ؛ تصورش حتی سخته: ١٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠
دو جوانی که google را ساختند (Larry Page & Sergei Bruin) هردو ریاضی خونده بودند و فکر کنم میخواستند با انتخاب این اسم مقدار اطلاعات دراینترنت را نشون بدن، و حجم اطلاعات که بسیار بسیار بالاست،
Jester
یک چهارم استخوان های بدن در پاها هستند.
زبان سریع ترین پروسه ی درمان را در بین اعضای بدن دارد.
1 گوگل (googol) برابر است با یک "1" و صد "0" بعد از آن.
یک دقیقه بوسیدن 26 کالری می سوزاند.
مرغ مگس خوار تنها پرنده ایست که می تواند به سمت عقب پرواز کند.
توت فرنگی تنها میوه ایست که دانه هایش بیرون از خودش رشد می کنند.
خفاش ها همیشه بعد از خارج شدن از غار به سمت چپ حرکت می کنند.
یک سال 31557600 ثانیه است.
جنگل های بارانی آمازون نصف اکسیژن زمین را تامین می کنند.
sarkaniemi
ببخشید ولی فکر کنم این رقم غلط است و اشتباه حساب کردید. راه حلّش ساده است: ۳۶۵ x ۲۴ x ۶٠x ۶٠ = که میشه ۳١۵۳۶٠٠٠ ثانیه؛ چون سال ۳۶۵ روزه، هر روز ۲۴ ساعته، هر ساعت ۶٠ دقیقه و هر دقبقه ۶٠ ثانیه٠ من که حساب کردم کمی با رقم شما فرق داشت.
حتی اگر بگیم یک سال ۳۶۵,۲۵ روزه (چون در واقع اینطوره و هر ۴ سال سالِ کبیسه ١ روز اضافه داره) میشه ۳۶۵,۲۵ ضربدر ۲۴ ضربدر ۶٠ ضربدر ۶٠ که میشه ۳١۵۵۷۶٠٠؛ که باز هم مساوی نیست، اما نزدیکتره، و مثل اینکه کِسی که حساب کرده عدد ۵ و ۷ را اشتباه گرفته و جای اونها اشتباه شده، چون شما نوشتید ۳١۵۷۷۶٠٠ و من ۳١۵۵۷۶٠٠؛ یعنی ۲٠٠٠٠ ثانیه اختلاف.
Jester
اشتباه تایپی بود، تصحیح شد.
دلشاد
sarkaniemi
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
یعنی چی اونوختت!
sarkaniemi
یعنی یک عدد بسیار بزرگ؛ تصورش حتی سخته: ١٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠
دو جوانی که google را ساختند (Larry Page & Sergei Bruin) هردو ریاضی خونده بودند و فکر کنم میخواستند با انتخاب این اسم مقدار اطلاعات دراینترنت را نشون بدن، و حجم اطلاعات که بسیار بسیار بالاست،
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→