ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
پوشاندن بدن با نیممیلیون زنبور زنده!
aac198000
"شی بینگ" 34 ساله که یک پرورش دهنده زنبور عسل در شهر چونگ گینگ در جنوب غربی چین است، برای جلب مشتری کاری کرد که بیش 460 هزار زنبور بدن او را بپوشانند. که این تعداد زنبور وزنی بیش از 45 کیلو دارد.
بینگ اعتراف کرده است که با این اقدام رکودی را در سطح جهان به دست نیاورده، اما مدعی شده است که به دلیل مقابله با زنبور عسل بدون پیراهن، رکود زده است.
وی گفته است که برای جذب زنبورها به خود، ملکه زنبور عسل را در قفسی کوچک به بدنش چسبانده است.
چین یکی از مهم ترین کشورهای تولید کننده عسل در جهان است، اما صادرات عسل چین به بسیاری از کشورها از بیم نگرانی از تقلب در آن ممنوع شده است.
یک هندی به نام " ویبین سیث" دارای رکورد جهانی در زمینه پوشیدن لباسی از زنبور عسل، با وزن بیش از 61 کیلو گرم است. عکس های زیر را رویترز منتشر کرده است.
Holtek
تو تصوير آخر مثل اينكه كلي هم نيشش زدن
البته يه زماني يجورايي تو كار زهر گيري از زنبور عسل بودم و دوستام شبيه اين كارارو مي كردن
aac198000
تو تصوير آخر مثل اينكه كلي هم نيشش زدن
البته يه زماني يجورايي تو كار زهر گيري از زنبور عسل بودم و دوستام شبيه اين كارارو مي كردن
مقصر شما هستی هی استقبال و هی دختر برسکون...و غیره طرف دید شما با چندتا زن بوری
او هم خواست رکورد شما را بزنه ولی تو ترجمه به زبان چینی زنبور ترجمه شد بد بخت شد
Holtek
نه اتفاقا اون درست اومده ، منم اولش از زنبور شروع كردم بعد تكامل بورش حذف شد
aac198000
دلشاد
zrnznn
اگر راس میگفت شلوارشم بایستی در می اورد
aac198000
به ملکه زنبورها نخ داده دیگه
zrnznn
اینو نگی چی بگی؟
aac198000
اصلا امروز من هرچی میگم داره برعلیه خودم استفاده میشه