₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » به اين ميگن يه آدم خلاق ... عين من
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » به اين ميگن يه آدم خلاق ... عين من

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

به اين ميگن يه آدم خلاق ... عين من

2633 بازدید، 36 پست، نویسنده: Holtek

• zrnznn

خیلی جالبببببببببببببببببببببببب بود 280
    قبلا یه سیب رو دیده بودم که در حد همین مثل یه بالش برش داده بودن...ولی میگم این یه چی دیگه بود خیلی زیباا و هنرمندانه بود :105:
    اگر یه سبی خوب بزرگ گیر بیارم حتماً انجامش میدم و عکسشو میفرستم برات :buff:

1 سپاس: Holtek

• Holtek

نقل قول: zrnznn
    خیلی جالبببببببببببببببببببببببب بود
    قبلا یه سیب رو دیده بودم که در حد همین مثل یه بالش برش داده بودن...ولی میگم این یه چی دیگه بود خیلی زیباا و هنرمندانه بود
    اگر یه سبی خوب بزرگ گیر بیارم حتماً انجامش میدم و عکسشو میفرستم برات

چالب تر اینکه با حداقل امکانات این کارو کرده :1:
    شما درست کن عکسشو بذار و چایزه بگیر :1:

1 سپاس: zrnznn

• zrnznn

نقل قول: Holtek
    شما درست کن عکسشو بذار و چایزه بگیر :1:

:83: خوشم میاد شما هم میدونی چجوری باید منو تحریک کنی یه انجام یه کار :83:
    باشه! :3: ولی حالا جایزه اش رو هم بگو تا بببینم میصرفه یا نه؟! :9:
    یاد تاپیک های بچه مثبت افتادم که گفت کاردستی درست کنید جایزه بگیرید! :4:
    من به کمتر از بوفی زر رضایت نمیدم هااااااااااااااااااااا.... :50:

• Holtek

ولی حالا جایزه اش رو هم بگو تا بببینم میصرفه یا نه؟!

باید اول نیگا کنم بعد نرخ بذارم :4:
    من به کمتر از بوفی زر رضایت نمیدم هااااااااااااااااااااا....

از ما یارانه بگیرها فقیر نباید همچین انتظاراتی داشته باشی ، ماکزیممش یه مثبت خشگل بتئنیم بدیم :10:

• zrnznn

Holtek,
    اشکال نداره ...من این کار ها رو دوس دارم، مطمئن باش جایزه تعیین نمیکردی هم باز من انجام میدادم و میوردم نشون میدادم و یکم پز میدادم باهاش :83:
    امروز داداشم سیب خریده بود :4: برم بگم یک دانه بزرگشووووووووو برام بیارن 351

• Holtek

امروز داداشم سیب خریده بود برم بگم یک دانه بزرگشووووووووو برام بیارن

اي كسانيكه كه قادريد سيب بخريد ، بايد از يارانه انصراف بديد :83:

• شایسته

کار دنیا برعکس شده.اقایون بیشتر دنبال کارای ظریفن :heehee:
    قدیما به اینجور کارا میگفتن کار زنونه :3:

• Holtek

نقل قول: شایسته
    کار دنیا برعکس شده.اقایون بیشتر دنبال کارای ظریفن
    قدیما به اینجور کارا میگفتن کار زنونه

به نكته ظريفي اشاره كردي ، هنر نزد مردان است و بس :10:

• zrnznn

من جایزه ام رو میخواممممممممممم :93:

نمایش یا پنهان متنمن ازت انتظار دارم در حد یه اقای دکتر هنرمندِ خلاق بهم جایزه بدی هاااااااااا :74:

تازه کل وسایل من همون تخته گوشت و چاقو بود! مثل تو فیلمه از چاقو برا اندازه گیری دقیق استفاده نکردم :9: نیست مهندسمممممممم :16: خود به خود کل انداره گیری هام دقیق محاسبه میشه و دستم راست میره :9:
    جات خالی بالش اینقدههههههه خوشمزه بودددددددددددددددددددد :85:

2 سپاس: Holtek، بچه مثبت

• Holtek

تازه کل وسایل من همون تخته گوشت و چاقو بود! مثل تو فیلمه از چاقو برا اندازه گیری دقیق استفاده نکردم نیست مهندسمممممممم خود به خود کل انداره گیری هام دقیق محاسبه میشه و دستم راست میره
    جات خالی بالش اینقدههههههه خوشمزه بودددددددددددددددددددد

آفرين ، افرين نجمه ، مي دونستم تو مي توني فيليكسسسسس :39:
    من ازت انتظار دارم در حد یه اقای دکتر هنرمندِ خلاق بهم جایزه بدی هاااااااااا

سعي مي كنم هندونه هاي زير بغلمو بذارم زمين و يه جايزه در خور يه خانم مهندس تازه مدير شده با حداقل امكانات همه چيز ساز ، اهدا كنم :1:

• EVANESCENCE

• Holtek

نقل قول: EVANESCENCE
    بسیار عالیی

پرستو !شما هم درست كن جايزه بگير :1:

• gilas

• zrnznn

Holtek,
    دست شما درد نکنه! یه تیر و دو نشون بود دیگه 453 من به همون یک دانه مثبت هم راضی بودم! :51:
    .
    .
    .
    راستی شما میدونی اسپری چی بهش زد که رنگش عوض نشه؟
    میدونی این تزیین به درد چی میخوره؟
    مراسم های طرف شما رو نمیدونم ولی ما وقتی عروسی میشه فردا روز عروسی حلوا و مرغ پخته و اینها تزیین میکنن خانواده عروس و میبرن برا خانواده داماد و عروس و داماد, بعد کلی تزیینات خوشگل میکنن این حلوا و مرغ ها رو...مثلاً یه مرغو شبیه عروس در میارن و یکی رو داماد میکنن و از این کارها...کلی هم از این تزیینات مثلا با شلغم گل درست میکنن با تربچه با پیازچه تزیین میکننن...الان این سیبه خیلی به درد این کار میخوره :5: فقط حیف زودی تیره میشه.... نمیدونم چی بزنم که تیره نشه :37:

• Holtek

دست شما درد نکنه! یه تیر و دو نشون بود دیگه 453 من به همون یک دانه مثبت هم راضی بودم! :51:

خواهش می کنم :1:
    راستی شما میدونی اسپری چی بهش زد که رنگش عوض نشه؟

اسمشو نمی دونم ولی اسپری بی رنگ هست ، فکر کنم از لاک بی رنگ هم بشه استفاده کرد.
    مراسم های طرف شما رو نمیدونم ولی ما وقتی عروسی میشه فردا روز عروسی حلوا و مرغ پخته و اینها تزیین میکنن خانواده عروس و میبرن برا خانواده داماد و عروس و داماد, بعد کلی تزیینات خوشگل میکنن این حلوا و مرغ ها رو...مثلاً یه مرغو شبیه عروس در میارن و یکی رو داماد میکنن و از این کارها...کلی هم از این تزیینات مثلا با شلغم گل درست میکنن با تربچه با پیازچه تزیین میکننن...الان این سیبه خیلی به درد این کار میخوره :5: فقط حیف زودی تیره میشه.... نمیدونم چی بزنم که تیره نشه :37:

طرفای ما هم معمولا برای مناسبت های بعد عروسی مثل شب چله و عید فطر و .... اینجوری تریین می کنن .

• Kishe Mehr

اقا اینا قشنگ بودنا :4: خیلی خوشمونم میادا :4:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: