ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
به اين ميگن يه آدم خلاق ... عين من
zrnznn
قبلا یه سیب رو دیده بودم که در حد همین مثل یه بالش برش داده بودن...ولی میگم این یه چی دیگه بود خیلی زیباا و هنرمندانه بود
اگر یه سبی خوب بزرگ گیر بیارم حتماً انجامش میدم و عکسشو میفرستم برات
Holtek
قبلا یه سیب رو دیده بودم که در حد همین مثل یه بالش برش داده بودن...ولی میگم این یه چی دیگه بود خیلی زیباا و هنرمندانه بود
اگر یه سبی خوب بزرگ گیر بیارم حتماً انجامش میدم و عکسشو میفرستم برات
چالب تر اینکه با حداقل امکانات این کارو کرده
شما درست کن عکسشو بذار و چایزه بگیر
zrnznn
باشه!
یاد تاپیک های بچه مثبت افتادم که گفت کاردستی درست کنید جایزه بگیرید!
من به کمتر از بوفی زر رضایت نمیدم هااااااااااااااااااااا....
Holtek
باید اول نیگا کنم بعد نرخ بذارم
از ما یارانه بگیرها فقیر نباید همچین انتظاراتی داشته باشی ، ماکزیممش یه مثبت خشگل بتئنیم بدیم
zrnznn
اشکال نداره ...من این کار ها رو دوس دارم، مطمئن باش جایزه تعیین نمیکردی هم باز من انجام میدادم و میوردم نشون میدادم و یکم پز میدادم باهاش
امروز داداشم سیب خریده بود
Holtek
اي كسانيكه كه قادريد سيب بخريد ، بايد از يارانه انصراف بديد
شایسته
قدیما به اینجور کارا میگفتن کار زنونه
Holtek
قدیما به اینجور کارا میگفتن کار زنونه
به نكته ظريفي اشاره كردي ، هنر نزد مردان است و بس
zrnznn
نمایش یا پنهان متن
من ازت انتظار دارم در حد یه اقای دکتر هنرمندِ خلاق بهم جایزه بدی هاااااااااا▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
تازه کل وسایل من همون تخته گوشت و چاقو بود! مثل تو فیلمه از چاقو برا اندازه گیری دقیق استفاده نکردم
جات خالی بالش اینقدههههههه خوشمزه بودددددددددددددددددددد
Holtek
جات خالی بالش اینقدههههههه خوشمزه بودددددددددددددددددددد
آفرين ، افرين نجمه ، مي دونستم تو مي توني فيليكسسسسس
سعي مي كنم هندونه هاي زير بغلمو بذارم زمين و يه جايزه در خور يه خانم مهندس تازه مدير شده با حداقل امكانات همه چيز ساز ، اهدا كنم
EVANESCENCE
Holtek
پرستو !شما هم درست كن جايزه بگير
gilas
zrnznn
دست شما درد نکنه! یه تیر و دو نشون بود دیگه
.
.
.
راستی شما میدونی اسپری چی بهش زد که رنگش عوض نشه؟
میدونی این تزیین به درد چی میخوره؟
مراسم های طرف شما رو نمیدونم ولی ما وقتی عروسی میشه فردا روز عروسی حلوا و مرغ پخته و اینها تزیین میکنن خانواده عروس و میبرن برا خانواده داماد و عروس و داماد, بعد کلی تزیینات خوشگل میکنن این حلوا و مرغ ها رو...مثلاً یه مرغو شبیه عروس در میارن و یکی رو داماد میکنن و از این کارها...کلی هم از این تزیینات مثلا با شلغم گل درست میکنن با تربچه با پیازچه تزیین میکننن...الان این سیبه خیلی به درد این کار میخوره
Holtek
خواهش می کنم
اسمشو نمی دونم ولی اسپری بی رنگ هست ، فکر کنم از لاک بی رنگ هم بشه استفاده کرد.
طرفای ما هم معمولا برای مناسبت های بعد عروسی مثل شب چله و عید فطر و .... اینجوری تریین می کنن .
Kishe Mehr
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→