pAshMak, آره تو همون سه هفته که شرکت کردی خیلی خوب بودی! البته منم امسال نسبت به سالهای قبل بد بودم.
نقل قول: serpent
من حال ندارم بشینم سی هفته ر چک کنم ببینم درست وارد کردید یا نه
در این مواقع میتونی به صورت رندوم چند هفته رو چک کنی.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
به احتمال خیلی زیاد بله و سیستمش با پیش بینی لیگ متفاوته
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
آره برای هر بازی یک تاپیک مجزا وجود خواهد داشت. تو سایت نمونهش برای مسابقات یورو2012 هست. اما ممکنه قوانینش کمی تغییر کنه.
دوستانی كه در بیش از 15 مسابقه شركت كرده اند (با توجه به جدول فوق)، در همین تاپیك اعلام نمایند تا امتیازات مربوطه به حسابشان واریز شود ( 15 شرکت 0 بوفی، 16 شرکت 80 بوفی ، 17 شرکت 85 بوفی و...) لطفاً ذکر کنید که در چند مسابقه شرکت کردهاید!
الان یعنی اعلام نکنیم ، اونوخ امتیازمون داده نمییییییییشد! آخه چرااااااااااااا منم 22 هفته شرکت نموده بودم آخ آخ آخ آخ اگه ادامه داده بودم مطمئن بودم نفر اول یا دوم میشدم، بعله
serpent
من حال ندارم بشینم سی هفته ر چک کنم ببینم درست وارد کردید یا نه ،راست و دروغش گردن خودتون
بچه مثبت
آره تو همون سه هفته که شرکت کردی خیلی خوب بودی! البته منم امسال نسبت به سالهای قبل بد بودم.
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
pAshMak
راستی امین برای جام جهانی هم مسابقه دارین؟
▧ تصویر در دسترس نیست
بچه مثبت
pAshMak
یعنی روی بردوباخت هربازی هست توی گروه ها؟
▧ تصویر در دسترس نیست
بچه مثبت
Holtek
serpent
رندومی فایده نداره ، ما ک شانس نداریم ، اد میریم سراغ اون هفته هایی ک درست وارد کردید
pAshMak
آره دیدم....ولی همین که امتیاز منفی داره واسه تازه واردهایی مثل من
ریسک بزرگیه....اما هیجان داره
▧ تصویر در دسترس نیست
hosseinhn82
خسته نباشید.
تبریک به برندگان عزیز
21 هفته
♥Rose♥
لطفاً ذکر کنید که در چند مسابقه شرکت کردهاید!
الان یعنی اعلام نکنیم ، اونوخ امتیازمون داده نمییییییییشد! آخه چرااااااااااااا
منم 22 هفته شرکت نموده بودم
آخ آخ آخ آخ اگه ادامه داده بودم مطمئن بودم نفر اول یا دوم میشدم، بعله
♥Rose♥
نمایش یا پنهان متن
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→