₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » گوگل از نرم افزار کروم ریموت دسکتاپ برای اندروید رو نمایی کرد
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » گوگل از نرم افزار کروم ریموت دسکتاپ برای اندروید رو نمایی کرد

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

گوگل از نرم افزار کروم ریموت دسکتاپ برای اندروید رو نمایی کرد

2398 بازدید، 24 پست، نویسنده: علیرضا

• علیرضا

پلتفرم رایگان کروم یکی از پلتفرم هایی است که کم کم جای خود را در میان انواع ابزار های دیجیتال باز کرده و با کسب سهم بیشتری از بازار قدرتمند تر از قبل شده است. این پلتفرم انواع ابزار های پایه مورد نیاز یک کامپیوتر را در اختیار دارد که یکی از این ابزار ها Remote Desktop برای اتصال از راه دور دو کامپیوتر به یکدیگر است. Remote Desktop کروم از سال 2011 در اختیار کاربران بوده و امروز گوگل از نسخه اندرویدی آن رونمایی کرده است.

تصویر در دسترس نیست

به کمک نسخه موبایلی Chrome Remote Desktop می توانید به صورت بی سیم از طریق موبایل اندرویدی خود به یک کامپیوتر دسکتاپ یا لپ تاپ متصل شده و از راه دور آن را کنترل نمایید. برای انجام این کار باید ابتدا از طریق فروشگاه نرم افزاری کروم، نرم افزار Remote Desktop را روی کامپیوتر (با سیستم عامل ویندوز، لینوکس یا مک) نصب کرده و سپس از طریق Google Play، نسخه موبایلی آن را روی گوشی یا تبلت اندرویدی نصب کنید (البته گوشی یا تبلت شما باید به نسخه چهارم اندروید مجهز باشد). گوگل همچنین اعلام کرده که Chrome Remote Desktop در آینده برای سیستم عامل iOS نیز منتشر خواهد شد. این نرم افزار رایگان است و به جز هزینه استفاده از شبکه، هیچ خرج دیگری روی دست کاربر نمی گذارد.

منابع:
    thestreet

sakhtafzarmag

12 سپاس: بچه مثبت، jaj، بندری، دلشاد، تنها، مگس، پرهام، pAshMak، arash52، koorosh kabir، Kishe Mehr، Holtek

• jaj

توی ایران اینقدر سرعت پایینه که به زور بوفیلند بالا میاد بقیش دیگه بماند
    2 سپاس: علیرضا، بچه مثبت

• علیرضا

نقل قول: jaj
    توی ایران اینقدر سرعت پایینه که به زور بوفیلند بالا میاد بقیش دیگه بماند

جلال جان زیاد سرعت نمی خواد صفحه دسکتاپ میاد تو موبایل و انگشتت مثل نشانگر ماوس عمل میکنه. فرض کن راه دور هستی و میخوای یک فایلی فولدری چیزی رو توی کامپیوتریت باز کنی و بهش دسترسی پیدا کنی. فقط کافیه اون کامپیوترو اگه روشن نیست برات روشن کنن... خیلی کاربردیه.

5 سپاس: zrnznn، jaj، بچه مثبت، Kishe Mehr، Holtek

• zrnznn

نقل قول: علیرضا
    سرعت نمی خواد صفحه دسکتاپ میاد تو موبایل و انگشتت مثل نشانگر ماوس عمل میکنه. فرض کن راه دور هستی و میخوای یک فایلی فولدری چیزی رو توی کامپیوتریت باز کنی و بهش دسترسی پیدا کنی. فقط کافیه اون کامپیوترو اگه روشن نیست برات روشن کنن... خیلی کاربردیه.

عین هو تو فیلمااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟! :13:

2 سپاس: jaj، بچه مثبت

• علیرضا

zrnznn,
    آره دقیقا....
    الان من این پیغامو از تو موبایل دارم مینویسم و از صفحه ای که تو کامپیوترم اون ور تر بازه و داره تایپ میشه میخوام بفرستم.
    آخیییییی الان حس الکساندر گراهامبل وقتی تلفنو اختراع کرد دارم درک میکنم :83:
    شکلک هم میشه فرستاددددد:23:

3 سپاس: بچه مثبت، zrnznn، Kishe Mehr

• jaj

علیرضا,
    همین پریروز ها با این شیوه یک عده ای رو کلی شگفت زده کردیم

یکی از دوستان لپ تاپشو گذاشته بود توی آزمایشگاه و با هم بیرون رفته بودیم زدیم یهویی یه آهنگ خفن پلی شد بچه های توی آزمایشگاه کلی تعجب کردند
    صداشم تا ته زیاد کرده بودیممممممم :4:

3 سپاس: بچه مثبت، علیرضا، Kishe Mehr

• دلشاد

خوش بحال اونایی که اندرو دارند :50:
    2 سپاس: بچه مثبت، علیرضا

• zrnznn

علیرضا,
    ای جانننننننننننن...مثبت هم میتونید بدی؟ :5: میخوای به من یه مثبت بده بببینم میشه؟! :93:

3 سپاس: jaj، بچه مثبت، علیرضا

• علیرضا

همین پریروز ها با این شیوه یک عده ای رو کلی شگفت زده کردیم

یکی از دوستان لپ تاپشو گذاشته بود توی آزمایشگاه و با هم بیرون رفته بودیم زدیم یهویی یه آهنگ خفن پلی شد بچه های توی آزمایشگاه کلی تعجب کردند
    صداشم تا ته زیاد کرده بودیممممممم

آره جون میده واسه سر کار گذاری :83: :19:
    البته یه پیغام میاد اون پایین که دسکتاپت با فلان کس شیر شده
    نمایش یا پنهان متنکه اون پیغامو هم میشه با موسی که در اختیارت گذاشته شده یواشکی کشید آورد اون پایین مایینا قایمش کر :23:

3 سپاس: jaj، بچه مثبت، Kishe Mehr

• jaj

نقل قول: zrnznn
    ای جانننننننننننن...مثبت هم میتونید بدی؟ میخوای به من یه مثبت بده بببینم میشه؟!

علیرضا جان این دکمه منفی سایت کار نمی کنه هر سری خواستم برای نجمه منفی بدم کار نکرد میگه شما مجاز به این کار نیستید
    اگه میشه اینو یه امتحان بکن ببین چه جوریاست
    نمایش یا پنهان متن :19:

4 سپاس: بچه مثبت، zrnznn، علیرضا، Kishe Mehr

• بچه مثبت

علیرضا مثبت هم میتونی پاک کنی؟ مثبتی که قراره به zrnznn بدی پاک کن ببینم میشه
    اون منفی مد نظر جلال هم پاک کن که نجمه شاکی نشه :bahone:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    4 سپاس: jaj، zrnznn، علیرضا، Kishe Mehr

• zrnznn

هر سری خواستم برای نجمه منفی بدم کار نکرد میگه شما مجاز به این کار نیستید

کار میکنه خوبم کار میکنه :4: خودم قبلاً امتحان کردم :15: بگو دلم نمیاد بدم نگو کار نمیکنه... آخه کی به من به این معصومیت و مظلوومیت دلش میاد منفی بده 1104

.
    .
    .
    آقا علیرضاااااااااااا؟ 823
    نمایش یا پنهان متنمن؟283 من که دلمه درست کردمممممممممممممم! :5:

3 سپاس: بچه مثبت، علیرضا، jaj

• تنها

چقدر خوبه هاااا :1:
    3 سپاس: بچه مثبت، علیرضا، jaj

• علیرضا

نقل قول: دلشاد
    خوش بحال اونایی که اندرو دارند

بدون موبایل هم که میشه دلشاد جان
    از تو خود مرورگرت می تونی. برو به این لینک: خودت متوجه میشی
    Chrome Remote Desktop

2 سپاس: بچه مثبت، jaj

• علیرضا

ای جانننننننننننن...مثبت هم میتونید بدی؟ میخوای به من یه مثبت بده بببینم میشه؟!

حتما میشه ولی الان دیگه اومدم پای کامپیوتر. نمی تونم امتحان کنم. بعدا امتحان می کنم :3:

3 سپاس: بچه مثبت، jaj، zrnznn

• علیرضا

علیرضا جان این دکمه منفی سایت کار نمی کنه هر سری خواستم برای نجمه منفی بدم کار نکرد میگه شما مجاز به این کار نیستید
    اگه میشه اینو یه امتحان بکن ببین چه جوریاست

آره درسته کار نمی کنه. مثبتو نتونستم کاری کنم ولی منفی بدون دلیل اتوماتیک وارد نمیشه :104:

نقل قول: بچه مثبت
    علیرضا مثبت هم میتونی پاک کنی؟ مثبتی که قراره به zrnznn بدی پاک کن ببینم میشه
    اون منفی مد نظر جلال هم پاک کن که نجمه شاکی نشه

:83:

3 سپاس: بچه مثبت، jaj، zrnznn

• علیرضا

من که دلمه درست کردمممممممممممممم!

:101: واییییییی اسم اونو نیاین دیگه
    :79: 1078

2 سپاس: zrnznn، jaj

• jaj

من؟ من که دلمه درست کردمممممممممممممم!

ببین نجمه داری از دلمه هات استفاده ابزاری می کنی ها

2 سپاس: علیرضا، zrnznn

• zrnznn

ولی منفی بدون دلیل اتوماتیک وارد نمیشه

اونوقت منفی میخواد از کجا بفهمه که بودن دلیله؟! :43:
    .
    .
    .
    ببین نجمه داری از دلمه هات استفاده ابزاری می کنی ها

دلمه های خودمن دلم میخواد :16:
    .
    .
    .
    حتما میشه ولی الان دیگه اومدم پای کامپیوتر. نمی تونم امتحان کنم. بعدا امتحان می کنم

حالا اَد همین الان شانس من بایستی بر میگشتید پای کامپیوترررررر؟! 897

2 سپاس: jaj، علیرضا

• مگس

1 سپاس: علیرضا
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: