ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
گوگل از نرم افزار کروم ریموت دسکتاپ برای اندروید رو نمایی کرد
علیرضا
به کمک نسخه موبایلی Chrome Remote Desktop می توانید به صورت بی سیم از طریق موبایل اندرویدی خود به یک کامپیوتر دسکتاپ یا لپ تاپ متصل شده و از راه دور آن را کنترل نمایید. برای انجام این کار باید ابتدا از طریق فروشگاه نرم افزاری کروم، نرم افزار Remote Desktop را روی کامپیوتر (با سیستم عامل ویندوز، لینوکس یا مک) نصب کرده و سپس از طریق Google Play، نسخه موبایلی آن را روی گوشی یا تبلت اندرویدی نصب کنید (البته گوشی یا تبلت شما باید به نسخه چهارم اندروید مجهز باشد). گوگل همچنین اعلام کرده که Chrome Remote Desktop در آینده برای سیستم عامل iOS نیز منتشر خواهد شد. این نرم افزار رایگان است و به جز هزینه استفاده از شبکه، هیچ خرج دیگری روی دست کاربر نمی گذارد.
منابع:
thestreet
sakhtafzarmag
jaj
علیرضا
جلال جان زیاد سرعت نمی خواد صفحه دسکتاپ میاد تو موبایل و انگشتت مثل نشانگر ماوس عمل میکنه. فرض کن راه دور هستی و میخوای یک فایلی فولدری چیزی رو توی کامپیوتریت باز کنی و بهش دسترسی پیدا کنی. فقط کافیه اون کامپیوترو اگه روشن نیست برات روشن کنن... خیلی کاربردیه.
zrnznn
عین هو تو فیلمااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟!
علیرضا
آره دقیقا....
الان من این پیغامو از تو موبایل دارم مینویسم و از صفحه ای که تو کامپیوترم اون ور تر بازه و داره تایپ میشه میخوام بفرستم.
آخیییییی الان حس الکساندر گراهامبل وقتی تلفنو اختراع کرد دارم درک میکنم
شکلک هم میشه فرستاددددد
jaj
همین پریروز ها با این شیوه یک عده ای رو کلی شگفت زده کردیم
یکی از دوستان لپ تاپشو گذاشته بود توی آزمایشگاه و با هم بیرون رفته بودیم زدیم یهویی یه آهنگ خفن پلی شد بچه های توی آزمایشگاه کلی تعجب کردند
صداشم تا ته زیاد کرده بودیممممممم
دلشاد
zrnznn
ای جانننننننننننن...مثبت هم میتونید بدی؟
علیرضا
یکی از دوستان لپ تاپشو گذاشته بود توی آزمایشگاه و با هم بیرون رفته بودیم زدیم یهویی یه آهنگ خفن پلی شد بچه های توی آزمایشگاه کلی تعجب کردند
صداشم تا ته زیاد کرده بودیممممممم
آره جون میده واسه سر کار گذاری
البته یه پیغام میاد اون پایین که دسکتاپت با فلان کس شیر شده
نمایش یا پنهان متن
که اون پیغامو هم میشه با موسی که در اختیارت گذاشته شده یواشکی کشید آورد اون پایین مایینا قایمش کرjaj
علیرضا جان این دکمه منفی سایت کار نمی کنه هر سری خواستم برای نجمه منفی بدم کار نکرد میگه شما مجاز به این کار نیستید
اگه میشه اینو یه امتحان بکن ببین چه جوریاست
نمایش یا پنهان متن
بچه مثبت
اون منفی مد نظر جلال هم پاک کن که نجمه شاکی نشه
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
zrnznn
کار میکنه خوبم کار میکنه
.
.
.
آقا علیرضاااااااااااا؟
نمایش یا پنهان متن
من؟تنها
علیرضا
بدون موبایل هم که میشه دلشاد جان
از تو خود مرورگرت می تونی. برو به این لینک: خودت متوجه میشی
Chrome Remote Desktop
علیرضا
حتما میشه ولی الان دیگه اومدم پای کامپیوتر. نمی تونم امتحان کنم. بعدا امتحان می کنم
علیرضا
اگه میشه اینو یه امتحان بکن ببین چه جوریاست
آره درسته کار نمی کنه. مثبتو نتونستم کاری کنم ولی منفی بدون دلیل اتوماتیک وارد نمیشه
اون منفی مد نظر جلال هم پاک کن که نجمه شاکی نشه
علیرضا
jaj
ببین نجمه داری از دلمه هات استفاده ابزاری می کنی ها
zrnznn
اونوقت منفی میخواد از کجا بفهمه که بودن دلیله؟!
.
.
.
دلمه های خودمن دلم میخواد
.
.
.
حالا اَد همین الان شانس من بایستی بر میگشتید پای کامپیوترررررر؟!
مگس
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→