ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
مراسم تشییع پیکرگابریل گارسیا مارکز
pAshMak
خبرگزاریهای مختلف جهان تصاویری را از مراسم وداع با پیکر «گابو» منتشر کردهاند.
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیستاین مراسم با حضور صدها خواننده آثار مارکز که گلهایی زردرنگ به دست داشتند، صورت گرفت. گل زرد در آثار این برنده نوبل ادبیات نماد عشق ممنوعه به حساب میآید.
به گزارش رویترز، مارکز که عنوان بزرگترین نویسنده ادبیات اسپانیولیزبان را یدک میکشید، در آخرین سالروز تولدش با کتی که یک گل زردرنگ در جیبش قرار داده شده بود، از خانه بیرون آمد و از هوادارن و گزارشگرانی که به دیدارش آمده بودند، تشکر کرد.
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
jaj
مثل اینکه در چند سال اخیر کلا گوشه نشین شده بود و از بیماری های مختلفی هم رنج می برده
garfild
خدا رحمتش کنه
خیلی نویسنده خوبی بود
همین چند روز پیش کتاب صد سال تنهایی رو تموم کردم
serpent
pAshMak
نویسنده بزرگی بوداهل کلمبیاکه صدسال تنهایی ازشاهکارهاشه
سخنان قصارزیادی دداره .بخصوص وصیت نامه اش خیلی جالب هست
▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
zrnznn
pAshMak
zrnznn,
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
مرسی
pAshMak
متن وصیت نامه اش رو خیلی دوست دارم....
▧ تصویر در دسترس نیست
sarkaniemi
چی نوشته؟
sarkaniemi
[quote=serpent]خدا رحمتش کنه [/quote]
pAshMak
داداشی منه دیگه.عزیزدل آبجیش هستش
▧ تصویر در دسترس نیست
sarkaniemi
کتابش راجع به چییه؟ اسمش را شنیده ام ولی نخوندم. خلاصه اش را بگو لطفأ!
pAshMak
به من کتاباش رسید
نمایش یا پنهان متن
وقسمتی از وصیت نامه اش:
اگر برای لحظه ای خداوند فراموش می كرد كه من پیر شده ام و به من كمی دیگر زندگی ارزانی می داشت، شاید تمام آنچه را كه فكر می كنم بازگو نمی كردم ، بلكه تأمل می كردم بر تمام آنچه كه بازگو می كنم. چیزها را نه بر مبنای ارزش آنها كه بر مبنای معنای آنها ارزش گذاری می كردم. كم می خوابیدم. بیشتر رؤیاپردازی می كردم، در حالیكه می دانستم كه هر دقیقه ای كه چشمانمان را می بندیم، 60 ثانیه نور را از دست می دهیم.
به رفتن ادامه می دادم آن هنگام كه دیگران مانع می شوند. بیدار می ماندم آن هنگام كه دیگران می خوابند. گوش می دادم هنگامی كه دیگران سخن می گویند و با تمام وجود از بستنی شكلاتی لذت می بردم.
اگر خداوند به من كمی زندگی می داد، به سادگی لباس می پوشیدم، صورتم را به سوی خورشید می كردم و روحم را عریان می كردم.
خدای من، اگر قلبی داشتم نفرتم را بر یخ می نوشتم و منتظر طلوع خورشید می شدم. با اشك هایم گل های رز را آب می دادم تا درد خارها و بوسه ی گلبرگهایشان را احساس كنم.
خدای من، اگر كمی دیگر زنده بودم نمی گذاشتم روزی بگذرد بی آنكه به مردم بگویم كه چقدرعاشق آنم كه عاشقشان باشم. هر مرد و زنی را متقاعد می كردم كه محبوبان منند و همواره عاشق عشق زندگی می كردم.
به كودكان بال می دادم امَا به آنها اجازه می دادم كه خودشان پرواز كنند. به سالخوردگان می آموختم كه مرگ نه در اثر پیری كه در اثر فراموشی فرا می رسد.
آه انسان ها، من این همه را از شما آموخته ام. من آموخته ام كه هر انسانی می خواهد بر قلَه كوه زندگی كند بی آنكه بداند كه شادی واقعی ، دركِ عظمت كوه است. من آموخته ام زمانی كه كودكی نوزاد برای اولین بار انگشت پدرش را در مشت ظریفش می گیرد، برای همیشه او را به دام می اندازد. من یاد گرفته ام كه انسان فقط زمانی حق دارد به همنوع خود از بالا نگاه كند كه باید به او كمك كند تا بر روی پاهایش بایستد. از شما من جیزهای بسیار آموخته ام كه شاید دیگر استفاده ی زیادی نداشته باشند چرا كه زمانی كه آنها را در این چمدان جای می دهم، باید با تلخ كامی بمیرم.
▧ تصویر در دسترس نیست
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
pAshMak
نمیدونم چیزیه که توی اینترنت پخش شده...
▧ تصویر در دسترس نیست
sarkaniemi
چرا میگی جعلی؟ ازکجا؟
gilas
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→