درسته روز مادر هست ولی باید یادمون باشه پدران هم به اندازه مادران فداکار وزحمتکش هستند...
پدر 71 ساله چینی قبل از له شدن زیر چرخ تریلی، جان پسر خود را با هل دادن، نجات داد.
هسیونگ کو 71 ساله همراه با پسر 47 ساله اش یونگ سوار بر موتور الکتریکی بودند که در شهر کوآنگ ژو تصادف کردند.
حادثه در استان فوجیان رخ داد و تصاویر سی سی تی وی نشان می دهد که پس از تصادف، پدر قهرمان با دست، فرزند خود را هل داد تا زیر چرخ ها له نشود. حتی بعد از اینکه تریلی از روی پاهای وی رد شده بود، سعی می کرد فرزندش را از خطر دور کند.
قفسه سینه پدر زیر چرخهای بعدی کاملا خرد شد و جابجا کشته شد.نیروی امداد بلافاصله سر صحنه حاضر شد اما فایده ای نداشت چرا که پدر قهرمان مرده بود.
پلیس بعد از این حادثه دلخراش راننده تریلی را بازداشت کرد.
باور کن همون لحظه ای که دیدم به پدر خودم فکر کردم و به فکر او رفتم که تا چقدر کمکم کرده. پدر مادر عزیزترین هر کس هستند. امیدوارم تمام پدران و مادران همیشه سالم و تندرست باشند. ما همه چیزمون را مدیون اونها هستیم.
باور کن همون لحظه ای که دیدم به پدر خودم فکر کردم و به فکر او رفتم که تا چقدر کمکم کرده. پدر مادر عزیزترین هر کس هستند. امیدوارم تمام پدران و مادران همیشه سالم و تندرست باشند. ما همه چیزمون را مدیون اونها هستیم.
ان شاالله خداوند سایه پرمهرپدرومادرت رو روی سرت نگه داره عزیز
pAshMak
پدر 71 ساله چینی قبل از له شدن زیر چرخ تریلی، جان پسر خود را با هل دادن، نجات داد.
هسیونگ کو 71 ساله همراه با پسر 47 ساله اش یونگ سوار بر موتور الکتریکی بودند که در شهر کوآنگ ژو تصادف کردند.
حادثه در استان فوجیان رخ داد و تصاویر سی سی تی وی نشان می دهد که پس از تصادف، پدر قهرمان با دست، فرزند خود را هل داد تا زیر چرخ ها له نشود. حتی بعد از اینکه تریلی از روی پاهای وی رد شده بود، سعی می کرد فرزندش را از خطر دور کند.
قفسه سینه پدر زیر چرخهای بعدی کاملا خرد شد و جابجا کشته شد.نیروی امداد بلافاصله سر صحنه حاضر شد اما فایده ای نداشت چرا که پدر قهرمان مرده بود.
پلیس بعد از این حادثه دلخراش راننده تریلی را بازداشت کرد.
▧ 5 تصویر این بخش در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
pAshMak
آره خدایی....جوری شده که هرکی فقط فکرخودشه
انسانیت خیلی کمرنگ شده
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
pAshMak
حتما بچه خوبی بوده که باباش چنین فداکاری کرده دیگه
▧ تصویر در دسترس نیست
sarkaniemi
قزبان تو بشم ای پدر. واقعأ خودش را فدای فرزندش کرد.
zrnznn
pAshMak
zrnznn,
قدرپدرهاتون رو بدونید
▧ تصویر در دسترس نیست
sarkaniemi
pAshMak
ان شاالله خداوند سایه پرمهرپدرومادرت رو روی سرت نگه داره عزیز
▧ تصویر در دسترس نیست
SaMaN TaJ
pAshMak
قدرشون روبدونید
▧ تصویر در دسترس نیست
نغمه
serpent
pAshMak
ای مادی گرای پول پرررررررست
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
مادی گرا یا ماده گرا ¿¿¿¿¿¿¿
pAshMak
جـــــــــــــــــان؟ حرفای +18 میزنی؟؟؟؟؟ماده گرا؟
نخیررررررررررررر مادی گرا عزیز مادی گراجانم مادی گرا دلبندم
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
اینهمه از خدا عمر گرفتیم ، اخر نفهمیدیم -18 درستت یا +18 ¿¿¿¿¿
pAshMak
عزیزم +18 یعنی چیزایی که واسه بچه ها خوب نیست شنیدن ویا زدنش
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
-18 یعنی چی ¿¿¿
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→