ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
» اینستاگرامی های فوتبال ایران!!!
aac198000
فرهاد مجیدی : کاپیتان پیشین تیم فوتبال استقلال از اولین نفراتی بود که به عضویت اینستاگرام در آمد. شماره هفت آبی ها در همان روزهای ابتدایی خود توانست طرفداران زیادی را در صفحه جمع کند. فرهاد تصاویر و پست های فراوانی را در اینستاگرام خود قرار می داد اما پس از خداحافظی از فوتبال کم کم فعالیتش در اینستاگرام کاهش پیدا کرد تا جایی که به یکباره تمامی پست ها و تصاویر خود را پاک کرد. پس از این اتفاقات پیام صادقیان اقدام مجیدی را توهین به طرفدارانش دانست که ناراحتی هواداران استقلال را در پی داشت.
سردار آزمون: آینده دار ترین فوتبالیست فوتبال ایران علاوه بر حضور فعال در فیس بوک در اینیستاگرام نیز هواداران خود را جمع کرده است تا از آخرین وضعیت خود در روبین کازان عکس و اخبارش را منتشر کند.
آندرانیک تیموریان: جنگنده ترین و پر سرو صدا ترین بازیکن استقلال در اینستاگرام کمترین سر و صدا رو برپا کرده است و علی رغم حاشیه هایی که در زمین فوتبال دارد در فضای مجازی پسری آرام و دوست داشتنی است. آندرانیک 4 هزار طرفدار در اینستاگرام دارد.
جواد نکونام: کاپیتان تیم ملی نیز یکی دیگر از فوتبالیست هایی است که در اینستاگرام حضور دارد. اینستاگرام کاپیتان تیم ملی توسط اشخاص مورد اعتماد وی اداره می شود و به نظر می رسد خود نکونام فعالیت چندانی ندارد.
sarkaniemi
aac198000
Kishe Mehr
zrnznn
خوشبحالش..
Holtek
aac198000
هندوانه فروشه ؟
دلشاد
aac198000
Holtek,
ل