₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » » جهاد نکاح دو دختر اتریشی در سوریه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » » جهاد نکاح دو دختر اتریشی در سوریه

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

» جهاد نکاح دو دختر اتریشی در سوریه

2878 بازدید، 22 پست، نویسنده: aac198000

• بابک

برین پ....ت....ا.....ه ها خر خودتونین ، فکر کنم شما دو تا میخواین جایزه گنیزو از اون رقاص ترکه بگرین .

نه دوستان شما ها دیگه سادگی نکنین ، این دو تا ج ..... ه خیلی کله شون خوب کار کرده ، اینا جنون سکسی دارن ، تو اتریش از ترس شون اون آزادی ج گری رو نداشتند حالا از این راه وارد شدن ، هیچ کسی مغزشونو شستشو نداده اینا دارن مغز منو تو رو شستشو میدن .

2 سپاس: aac198000، jaj

• aac198000

levrone,
    garfild,
    :3:

نقل قول: jaj
    امروز یکی از این آقایونی که زیر ایرو بر میداره رژ گونه میزنه و موهاشونم رنگ می کنند رو توی مترو دیدم میخواستم برم دعوتش کنم برای جهاد

ای جان :23: :39:

نقل قول: zrnznn
    جالبیش اینه که توجه جنس مخالف رو صدر برابر میکنی به خودت

من اعتراف میکنم دقیقا همینطوره تازه اگره دور چشماشون ...بزنند نمیدونی چه میکنه :85:

نقل قول: maryamlondon1
    با وایتکس شستشوی مغزی شدند حیف این دخترای جوان ..حور العین جهنمی

یک فکر غلط زندگی آدمها را به باد میده :2:

نقل قول: بابک
    برین پ....ت....ا.....ه ها خر خودتونین ، فکر کنم شما دو تا میخواین جایزه گنیزو از اون رقاص ترکه بگرین .

نه دوستان شما ها دیگه سادگی نکنین ، این دو تا ج ..... ه خیلی کله شون خوب کار کرده ، اینا جنون سکسی دارن ، تو اتریش از ترس شون اون آزادی ج گری رو نداشتند حالا از این راه وارد شدن ، هیچ کسی مغزشونو شستشو نداده اینا دارن مغز منو تو رو شستشو میدن .

:66:

1 سپاس: jaj
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: