₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » تصاویری از زندگی در بسته ترین کشور جهان
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » تصاویری از زندگی در بسته ترین کشور جهان

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

تصاویری از زندگی در بسته ترین کشور جهان

1746 بازدید، 24 پست، نویسنده: Holtek

• Holtek

رئیس بخش عکاسی خبرگزاری آسوشیتدپرس در آسیا -دیوید گاتنفلدر- یکی از پربار ترین مجموعه تصاویر از کشور راز آمیر کره شمالی را عکاسی و منتشر کرده است.

به گزارش فرارو، دیوید گاتنفلدر، عکاس برجسته جهان و رئیس بخش عکاسی خبرگزاری آسوشیتدپرس در آسیا از سال ۲۰۰۰ تا کنون بیش از بیست بار به کره شمالی رفته و عکس های متعددی از زندگی در این کشور رازآمیز تهیه کرده که تاکنون چندین جایزه بین المللی را نیز برای وی به همراه داشته است. او از معدود عکاسانی است که توانسته از ممنوعیت های تهیه عکس و گزارش در کره شمالی عبور کند و با قطار مخصوص حزب حاکم کمونیست به این کشور سفر کند و زندگی شهروندان عادی این کشور را از نزدیک ببیند.

به گفته وی، تصاویر حاصل از این سفر برای کسانی که از خارج به این کشور کمونیستی می‌نگرند و همواره شاهد مارش‌های نظامی و تصاویر بزرگ مقام‌های ارشد این کشور بوده‌اند، مغایرت دارد.

وی از سال 2000 ، 17 بار به کره شمالی سفر کرده است و می‌گوید: این کشور سخت‌ترین کشوری بود که در آن به عکاسی مشغول شدم.

در زیر نگاهی می اندازیم به تعدادی از عکس های مطرح او از زندگی در حصار کره شمالی.

40 تصویر این بخش در دسترس نیست

11 سپاس: aac198000، دلشاد، Kishe Mehr، gilas، pAshMak، zrnznn، بندری، levrone، javad1020، jaj، alizaker

• aac198000

Holtek,
    آقا رضا از هر چیز در بسته ای اینقدر عکس داری داداش :43:

openباشه درش چی میشه :83:

ولی از شوخی بگذریم یکی از همکارام از این کشور دیدن کرده وقتی تعریف میکنه آدم میمونه چجوری میشه که یک ملت به این وضع میفتند
    ولی در سانسور شدید اطلاعاتیند
    اگر مردمش بدونند در جهان چی میگذره اونوقت هیچ چیز قابل پیش بینی نیست

5 سپاس: Holtek، Kishe Mehr، بندری، javad1020، jaj

• Holtek

نقل قول: aac198000
    آقا رضا از هر چیز در بسته ای اینقدر عکس داری داداش

خب چيكار كنم كه اسلام دست و پا مو بسته وگرنه باز بسته نيم باز ... هر چي بخواي دارم :1:
    ولی از شوخی بگذریم یکی از همکارام از این کشور دیدن کرده وقتی تعریف میکنه آدم میمونه چجوری میشه که یک ملت به این وضع میفتند
    ولی در سانسور شدید اطلاعاتیند
    اگر مردمش بدونند در جهان چی میگذره اونوقت هیچ چیز قابل پیش بینی نیست

منم چيزايي كه شنديه بودم رو متاسفانه خيلي كم تونستم تو تصائير ببينم

2 سپاس: aac198000، jaj

• 1 سپاس: Holtek

• Kishe Mehr

صفت خاصه ی دیکتاتورها اینه که مردم رو در فقر اطلاعاتی قرار بدن و از یک دشمن بترسانند تا همیشه بتونن بر اونها حکومت بکنند....
    2 سپاس: Holtek، jaj

• gilas

1 سپاس: Holtek

• Holtek

نقل قول: Kishe Mehr
    صفت خاصه ی دیکتاتورها اینه که مردم رو در فقر اطلاعاتی قرار بدن و از یک دشمن بترسانند تا همیشه بتونن بر اونها حکومت بکنند....

عوضش ما فقر اقتصادي رو هم روش داريم :2:

2 سپاس: pAshMak، Kishe Mehr

• aac198000

نقل قول: Holtek
    منم چيزايي كه شنديه بودم رو متاسفانه خيلي كم تونستم تو تصائير ببينم

دوباره که تصاویر را مرور کردم دیدم این عکسها خیلی با عکسهای قبل که دیده بودم حال و هوای متفاوتی داره :1:

• Holtek

دوباره که تصاویر را مرور کردم دیدم این عکسها خیلی با عکسهای قبل که دیده بودم حال و هوای متفاوتی داره

:1:

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

شاید ازنظر اطلاعاتی توی فقرگذاشته شده باشن ولی حداقل سطح درآمد همه تقریبا یکسانه

مثل اینجا نیست که یکی مرفه بی درده واون یکی نون شب نداره واسه خوردن

2 سپاس: Holtek، Kishe Mehr

• Holtek

نقل قول: pAshMak
    شاید ازنظر اطلاعاتی توی فقرگذاشته شده باشن ولی حداقل سطح درآمد همه تقریبا یکسانه
    مثل اینجا نیست که یکی مرفه بی درده واون یکی نون شب نداره واسه خوردن

كاش فقط از نظر اطلاعاتي در فقر بودن ، بيچارهها شب ساعت 9 برق كشور ور قطع مي كنن عين پادگان خاموشي و .....

• pAshMak

نقل قول: Holtek
    كاش فقط از نظر اطلاعاتي در فقر بودن ، بيچارهها شب ساعت 9 برق كشور ور قطع مي كنن عين پادگان خاموشي و .....

دیگه عادت کردن به شرایط ...شاید واسه ما سخت باشه وقتی میشنویم

ولی اونهاچون همیشگی هست براشون دیگه خوگرفتن با این وضعیت

2 سپاس: Holtek، Kishe Mehr

• Holtek

دیگه عادت کردن به شرایط ...شاید واسه ما سخت باشه وقتی میشنویم

ولی اونهاچون همیشگی هست براشون دیگه خوگرفتن با این وضعیت

آره راس ميگي ، مصداق جمله ظلم بسويه عدل است :2:

• zrnznn

چقدر تر و تمیز و مرتبنننننننننن؟! 370
    خیلی خشکک و منظبت به نظر میرسن :2:

2 سپاس: Kishe Mehr، Holtek

• بندری

هر موقع فيلم يا تصويري از اين كشور كره شمالي مي بينم ميگم بازم خدا رو شكر از كشور خودم هم بدتر وجود داره :1:

• Kishe Mehr

3 سپاس: zrnznn، pAshMak، Holtek

• zrnznn

نقل قول: Kishe Mehr
    منظبط

:4:

• jaj

چه خانم های شجاع و دلیری
    به خصوص اونی که خوابیده
    تصویر در دسترس نیست
    806

• pAshMak

• Kishe Mehr

منضبط :25:

فرهنگستان ادب و فرهنگ و هنر کیش مهر به این نتیجه رسیده که منظبط درست تره. ولی چیزی که در اینجا در درجه ی نخست اهمیت قرار داره اینه که حالا چه منظبط و چه منضبط، دیگه منظبت درست نیست :37:

2 سپاس: pAshMak، Holtek
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: