ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
تصاویری از زندگی در بسته ترین کشور جهان
Holtek
رئیس بخش عکاسی خبرگزاری آسوشیتدپرس در آسیا -دیوید گاتنفلدر- یکی از پربار ترین مجموعه تصاویر از کشور راز آمیر کره شمالی را عکاسی و منتشر کرده است.
به گزارش فرارو، دیوید گاتنفلدر، عکاس برجسته جهان و رئیس بخش عکاسی خبرگزاری آسوشیتدپرس در آسیا از سال ۲۰۰۰ تا کنون بیش از بیست بار به کره شمالی رفته و عکس های متعددی از زندگی در این کشور رازآمیز تهیه کرده که تاکنون چندین جایزه بین المللی را نیز برای وی به همراه داشته است. او از معدود عکاسانی است که توانسته از ممنوعیت های تهیه عکس و گزارش در کره شمالی عبور کند و با قطار مخصوص حزب حاکم کمونیست به این کشور سفر کند و زندگی شهروندان عادی این کشور را از نزدیک ببیند.
به گفته وی، تصاویر حاصل از این سفر برای کسانی که از خارج به این کشور کمونیستی مینگرند و همواره شاهد مارشهای نظامی و تصاویر بزرگ مقامهای ارشد این کشور بودهاند، مغایرت دارد.
وی از سال 2000 ، 17 بار به کره شمالی سفر کرده است و میگوید: این کشور سختترین کشوری بود که در آن به عکاسی مشغول شدم.
در زیر نگاهی می اندازیم به تعدادی از عکس های مطرح او از زندگی در حصار کره شمالی.
aac198000
آقا رضا از هر چیز در بسته ای اینقدر عکس داری داداش
openباشه درش چی میشه
ولی از شوخی بگذریم یکی از همکارام از این کشور دیدن کرده وقتی تعریف میکنه آدم میمونه چجوری میشه که یک ملت به این وضع میفتند
ولی در سانسور شدید اطلاعاتیند
اگر مردمش بدونند در جهان چی میگذره اونوقت هیچ چیز قابل پیش بینی نیست
Holtek
خب چيكار كنم كه اسلام دست و پا مو بسته وگرنه باز بسته نيم باز ... هر چي بخواي دارم
ولی در سانسور شدید اطلاعاتیند
اگر مردمش بدونند در جهان چی میگذره اونوقت هیچ چیز قابل پیش بینی نیست
منم چيزايي كه شنديه بودم رو متاسفانه خيلي كم تونستم تو تصائير ببينم
دلشاد
Kishe Mehr
gilas
Holtek
عوضش ما فقر اقتصادي رو هم روش داريم
aac198000
دوباره که تصاویر را مرور کردم دیدم این عکسها خیلی با عکسهای قبل که دیده بودم حال و هوای متفاوتی داره
Holtek
pAshMak
مثل اینجا نیست که یکی مرفه بی درده واون یکی نون شب نداره واسه خوردن
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
مثل اینجا نیست که یکی مرفه بی درده واون یکی نون شب نداره واسه خوردن
كاش فقط از نظر اطلاعاتي در فقر بودن ، بيچارهها شب ساعت 9 برق كشور ور قطع مي كنن عين پادگان خاموشي و .....
pAshMak
دیگه عادت کردن به شرایط ...شاید واسه ما سخت باشه وقتی میشنویم
ولی اونهاچون همیشگی هست براشون دیگه خوگرفتن با این وضعیت
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
ولی اونهاچون همیشگی هست براشون دیگه خوگرفتن با این وضعیت
آره راس ميگي ، مصداق جمله ظلم بسويه عدل است
zrnznn
خیلی خشکک و منظبت به نظر میرسن
بندری
Kishe Mehr
zrnznn
jaj
به خصوص اونی که خوابیده
pAshMak
منضبط
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
فرهنگستان ادب و فرهنگ و هنر کیش مهر به این نتیجه رسیده که منظبط درست تره. ولی چیزی که در اینجا در درجه ی نخست اهمیت قرار داره اینه که حالا چه منظبط و چه منضبط، دیگه منظبت درست نیست
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→