₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » به نظرت من خیلی پرتوقع هستم؟!!!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » به نظرت من خیلی پرتوقع هستم؟!!!!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

به نظرت من خیلی پرتوقع هستم؟!!!!

2829 بازدید، 48 پست، نویسنده: pAshMak

• serpent

pAshMak,
    گفتم نمیتونم پول دیه جمع کنم ، دیگه پوله ادم اجیر کردن ک میتونم جمع کنم :86:

3 سپاس: pAshMak، jaj، Kishe Mehr

• pAshMak

نقل قول: serpent
    گفتم نمیتونم پول دیه جمع کنم ، دیگه پوله ادم اجیر کردن ک میتونم جمع کنم

آهاااااااااااان بلهههههه کاملا متوجه شدم

:29: داداشی اجازه دارم یه چی بگم؟

2 سپاس: Kishe Mehr، jaj

• maryamlondon1

والله دنیا عوض شده عصر اطلاعات و ارتباطات وتکنلوژی .دختر این زمونه روشنفکتره. :1:
    2 سپاس: pAshMak، jaj

• serpent

pAshMak,
    اجازه نمیخواد ک ، اجازه ی ماهم دست شماااااااست :46:

بفرمایید

2 سپاس: jaj، pAshMak

• jaj

اقایون و خانوما کسی میدونه دیه ی یک مرد کامل چنده ¿¿

از امروز شد 150 میلیون عادی و 200 میلیون در ماه حرام

یکی از دلایل اصلی سطح توقعاته که اصلا نمیشه باهاش کنار اومد
    وقتی میخوای جهیزیه بگیری و هنوز اجاره نشینی مگه مجبوری یخچال ساید بای ساید ال جی بگیری که از در تو نره اونم وقتی که هر سال باید خونه رو عوض کنی
    مگه مجبوری 1-3 میلیون بدی به عکاسی و گالری که بیان 3-5 ساعت فیلم از مجلسی بگیرند که قراره خاطره باشه به جای اینکه بیشتر عهدی باشه بین عروس داماد که باید همیشه همدیگرو شاد کنند
    وقتی میخوای زن بگیری چرا باید ازت خونه بخوان ماشین بخوان ماه عسل ترکیه و دوبی بخوان در حالی که تا قبلش دختره رو تا شابدولعظیم هم نرفته
    چرا باید به جای صفا و صمیمیت مهربونی دائم تن آدم از تعداد سکه هایی که داری مهر می کنی بلرزه اونم وقتی که عروس خانم براساس تغییرات اخلاقش در مواقع فیزیولوژیک و خاصی از ماه یاد مهریه اش می افته که بزاره اجرا
    البته مقصر ما مردها هم هستیم که وقتی میگن 500 تا سکه میگم باشه بدید میخوام برم
    یه ذره سبک سنگین نمی کنیم چقدر میشه

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: maryamlondon1
    والله دنیا عوض شده عصر اطلاعات و ارتباطات وتکنلوژی .دختر این زمونه روشنفکتره.

البته همونقدر که روشنفکرزیادشده سواستفاده گر هم رشد کرده تعدادشون

اجازه نمیخواد ک ، اجازه ی ماهم دست شماااااااست

بفرمایید

ممنونم عزیزم. میخواستم بگم حرص نخوروآروم باش :8:

نقل قول: jaj

یکی از دلایل اصلی سطح توقعاته که اصلا نمیشه باهاش کنار اومد
    وقتی میخوای جهیزیه بگیری و هنوز اجاره نشینی مگه مجبوری یخچال ساید بای ساید ال جی بگیری که از در تو نره اونم وقتی که هر سال باید خونه رو عوض کنی
    مگه مجبوری 1-3 میلیون بدی به عکاسی و گالری که بیان 3-5 ساعت فیلم از مجلسی بگیرند که قراره خاطره باشه به جای اینکه بیشتر عهدی باشه بین عروس داماد که باید همیشه همدیگرو شاد کنند
    وقتی میخوای زن بگیری چرا باید ازت خونه بخوان ماشین بخوان ماه عسل ترکیه و دوبی بخوان در حالی که تا قبلش دختره رو تا شابدولعظیم هم نرفته
    چرا باید به جای صفا و صمیمیت مهربونی دائم تن آدم از تعداد سکه هایی که داری مهر می کنی بلرزه اونم وقتی که عروس خانم براساس تغییرات اخلاقش در مواقع فیزیولوژیک و خاصی از ماه یاد مهریه اش می افته که بزاره اجرا
    البته مقصر ما مردها هم هستیم که وقتی میگن 500 تا سکه میگم باشه بدید میخوام برم
    یه ذره سبک سنگین نمی کنیم چقدر میشه

همینطوره. متاسفانه بدون درنظر گرفتن وضعیت مادی داماد رقم های نجومی

گفته میشه ودامادهم به صرف علاقه ای که به عروس خانم داره قبول میکنه

به مصداق همون حرف که مهریه روکی داده وکی گرفته...

1 سپاس: jaj

• sarkaniemi

نقل قول: jaj
    یکی از دلایل اصلی سطح توقعاته که اصلا نمیشه باهاش کنار اومدوقتی میخوای جهیزیه بگیری و هنوز اجاره نشینی مگه مجبوری یخچال ساید بای ساید ال جی بگیری که از در تو نره اونم وقتی که هر سال باید خونه رو عوض کنیمگه مجبوری 1-3 میلیون بدی به عکاسی و گالری که بیان 3-5 ساعت فیلم از مجلسی بگیرند که قراره خاطره باشه به جای اینکه بیشتر عهدی باشه بین عروس داماد که باید همیشه همدیگرو شاد کنند وقتی میخوای زن بگیری چرا باید ازت خونه بخوان ماشین بخوان ماه عسل ترکیه و دوبی بخوان در حالی که تا قبلش دختره رو تا شابدولعظیم هم نرفتهچرا باید به جای صفا و صمیمیت مهربونی دائم تن آدم از تعداد سکه هایی که داری مهر می کنی بلرزه اونم وقتی که عروس خانم براساس تغییرات اخلاقش در مواقع فیزیولوژیک و خاصی از ماه یاد مهریه اش می افته که بزاره اجراالبته مقصر ما مردها هم هستیم که وقتی میگن 500 تا سکه میگم باشه بدید میخوام برم یه ذره سبک سنگین نمی کنیم چقدر میشه

:2:

379
    افسوس

2 سپاس: pAshMak، jaj

• jaj

نقل قول: pAshMak
    به مصداق همون حرف که مهریه روکی داده وکی گرفته...

اون قدیم ها بود
    الان همه میدونن که
    یا مهریه یا طلاق یا زندان

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: