ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
به نظرت من خیلی پرتوقع هستم؟!!!!
serpent
گفتم نمیتونم پول دیه جمع کنم ، دیگه پوله ادم اجیر کردن ک میتونم جمع کنم
pAshMak
آهاااااااااااان بلهههههه کاملا متوجه شدم
▧ تصویر در دسترس نیست
maryamlondon1
serpent
اجازه نمیخواد ک ، اجازه ی ماهم دست شماااااااست
بفرمایید
jaj
از امروز شد 150 میلیون عادی و 200 میلیون در ماه حرام
یکی از دلایل اصلی سطح توقعاته که اصلا نمیشه باهاش کنار اومد
وقتی میخوای جهیزیه بگیری و هنوز اجاره نشینی مگه مجبوری یخچال ساید بای ساید ال جی بگیری که از در تو نره اونم وقتی که هر سال باید خونه رو عوض کنی
مگه مجبوری 1-3 میلیون بدی به عکاسی و گالری که بیان 3-5 ساعت فیلم از مجلسی بگیرند که قراره خاطره باشه به جای اینکه بیشتر عهدی باشه بین عروس داماد که باید همیشه همدیگرو شاد کنند
وقتی میخوای زن بگیری چرا باید ازت خونه بخوان ماشین بخوان ماه عسل ترکیه و دوبی بخوان در حالی که تا قبلش دختره رو تا شابدولعظیم هم نرفته
چرا باید به جای صفا و صمیمیت مهربونی دائم تن آدم از تعداد سکه هایی که داری مهر می کنی بلرزه اونم وقتی که عروس خانم براساس تغییرات اخلاقش در مواقع فیزیولوژیک و خاصی از ماه یاد مهریه اش می افته که بزاره اجرا
البته مقصر ما مردها هم هستیم که وقتی میگن 500 تا سکه میگم باشه بدید میخوام برم
یه ذره سبک سنگین نمی کنیم چقدر میشه
pAshMak
البته همونقدر که روشنفکرزیادشده سواستفاده گر هم رشد کرده تعدادشون
بفرمایید
ممنونم عزیزم. میخواستم بگم حرص نخوروآروم باش
یکی از دلایل اصلی سطح توقعاته که اصلا نمیشه باهاش کنار اومد
وقتی میخوای جهیزیه بگیری و هنوز اجاره نشینی مگه مجبوری یخچال ساید بای ساید ال جی بگیری که از در تو نره اونم وقتی که هر سال باید خونه رو عوض کنی
مگه مجبوری 1-3 میلیون بدی به عکاسی و گالری که بیان 3-5 ساعت فیلم از مجلسی بگیرند که قراره خاطره باشه به جای اینکه بیشتر عهدی باشه بین عروس داماد که باید همیشه همدیگرو شاد کنند
وقتی میخوای زن بگیری چرا باید ازت خونه بخوان ماشین بخوان ماه عسل ترکیه و دوبی بخوان در حالی که تا قبلش دختره رو تا شابدولعظیم هم نرفته
چرا باید به جای صفا و صمیمیت مهربونی دائم تن آدم از تعداد سکه هایی که داری مهر می کنی بلرزه اونم وقتی که عروس خانم براساس تغییرات اخلاقش در مواقع فیزیولوژیک و خاصی از ماه یاد مهریه اش می افته که بزاره اجرا
البته مقصر ما مردها هم هستیم که وقتی میگن 500 تا سکه میگم باشه بدید میخوام برم
یه ذره سبک سنگین نمی کنیم چقدر میشه
همینطوره. متاسفانه بدون درنظر گرفتن وضعیت مادی داماد رقم های نجومی
گفته میشه ودامادهم به صرف علاقه ای که به عروس خانم داره قبول میکنه
به مصداق همون حرف که مهریه روکی داده وکی گرفته...
▧ تصویر در دسترس نیست
sarkaniemi
افسوس
jaj
اون قدیم ها بود
الان همه میدونن که
یا مهریه یا طلاق یا زندان
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→