₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » اصل ماجرا به روایت طالبان
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » اصل ماجرا به روایت طالبان

بدون عکس

اصل ماجرا به روایت طالبان

1763 بازدید، 19 پست، نویسنده: مستانه

• مستانه

اواسط فوريه شبه نظاميان طالبان با كمين در مسير كاروان نظامي آمريكا كه حامل‎ سامانه پيشرفته فرماندهي و كنترل پهپادها بود، توانستند آن را بربايند‎.
    ‎ ‎
    در زدو خوردها براي به چنگ آوردن اين سامانه، دو مامورامنيتي آمريكا كشته شدند‎ ‎و تجهيزات پيشرفته از جمله سيستم‌هاي ناوبري و سلاح به وزن 20 تن در قالب 6‏‎ ‎محموله به تصرف طالبان در آمد‎.

تصویر در دسترس نیست

آنچه طالبان مي‌خواهد «پول» است. طالبان مي‌خواهد با فروش اين سيستم پيشرفته‎ ‎
    آمريكايي‌ به روس‌ها يا چيني‌ها پول كلاني به دست آورد. روس‌ها در اوكراين بيش‎ ‎از حد مشغول هستند. اما چيني‌ها تشنه اين فناوري هستند. در صورتي كه چيني‌ها‎ ‎سامانه كنترل هواپيماهاي بدون سرنشين آمريكا را به دست آورندكل سيستم‎ ‎هواپيماهاي بدون سرنشين آمريكا بي‌فايده خواهد شد. بنابراين چيني‌ها8 دانشمند‎ ‎تراز اول صنايع دفاعي خود را براي بررسي اين سيستم فرستادند و موافقت كردند‎ ‎بابت آن ميليون‌ها دلار بپردازند. ‎
    ‎ ‎
    در اوايل مارس، دانشمندان چيني به همراه محموله های ياد شده وارد مالزي شدند‎ ‎با اين تصور كه مالزي مسير خوبي براي پنهان نگه داشتن ماجراست. اين محموله سپس‎ ‎به سفارت برده شدو تحت مراقبت قرار گرفت. در چنين شرايطي دستگاه‌هاي امنيتي‎ ‎آمريكا به كمك سازمان جاسوسي اسرائيل مصمم بود هر طور شده اين محموله را پس‎ ‎بگيرد. چيني‌ها اين طور محاسبه كرده بودند كه ارسال اين محموله توسط هواپيماي‎ ‎مسافربري كمترين شك را بر مي‌انگيزد. ضمن اينكه از كوالالامپور تا پكن فقط 4‏‎ ‎ساعت و نيم راه است و آمريكايي‌ها نمي‌توانند هواپيماي غير نظامي را بربايند‎. ضمن اينكه پرواز ام اچ 370 هواپيماي مناسبي براي حمل اين محموله است‎.
    ‎ ‎
    پنج آمريكايي و اسرائيلي كه با هواپيما آشنا بودند، سوار هواپيما شدند. در اين‎ ‎ميان دو ايراني با پاسپورت سرقتي هم در ميان مسافران بودند‎.
    ‎ ‎
    پس از اينكه پرواز ام اچ 370 مرزهاي هوايي مالزي را ترك و با برج مراقبت‎ ‎ويتنام ارتباط برقرار كرد، در يك لحظه تمام سيستم‌هاي كنترلي خلبان غير فعال‎ ‎شدند و هواپيما در اختيار يك سيستم هوشمند كنترل از راه دور قرار گرفت. اين‎ ‎همان لحظه ‌اي بود كه هواپيما ناگهان از ارتفاع خود را از دست داد. چگونه‎ ‎آواكس‌‌ها مي‌توانند اين كار را انجام دهند؟ حادثه 11 سپتامبر را به ياد‎ ‎داريد؟ بعد از حادثه تروريستي 11 سپتامبر تمامي هواپيماهاي بوئينگ و احتمالا‎ ‎ايرباس مجهز به سيستم كنترل از راه دور شدند. اين كار براي جلوگيري از‎ ‎هواپيماربايي تروريستي انجام شده است. از آن موقع به بعد همه بوئينگ ها‎ ‎مي‌توانند مثل پهپادها توسط مركز زميني كنترل شوند؛ آنها هواپيماها را به سمت‎ ‎فيليپين يا گوان نبردند، چون توسط سيستم راداري چين رويت مي‌شد. در اين حين‎ ‎رادارهاي نظامي مالزي، تايلند و هند هواپيما را تشخيص دادند اما واكنش احتياط‎ ‎آميزي نشان دادند. هواپيما از روي شمال سوماترا، منطقه آمامباس پرواز كرد و پس‎ ‎از آن در منطقه‌اي در مالديو فرود آمد و حتي برخي روستائيان شاهد فرود هواپيما‎ ‎بوده‌اند. هواپيما سوخت‌گيري مجدد كرد و با مسافران مرده به پرواز در آمد و در‎ ‎پايگاه نظامي آمريكا در اقيانوس هند( ديه‌گوگارسيا) به زمين نشست. تجهيزات‎ ‎مربوطه و جعبه سياه هواپيما خارج شده بودند و قابل رديابي نبودند. مسافران به‎ ‎خاطر كمبود اكسيژن مرده بودند و همه خلبان و كمك خلبان را سرزنش مي‌كردند‎!
    هواپيما دوباره از طريق سيستم كنترل از راه دور به پرواز در آمد و در اقيانوس‎ ‎هند سقوط كرد. ‎

تصویر در دسترس نیست

ميزان تلاش بي‌سابقه چيني‌ها براي يافتن هواپيما و به كارگيري كشتي‌ها و‎ ‎ماهواره‌ها در درياي جنوب چين، پس از آن تنگه مالاكا و اقيانوس هند نشان‎ ‎مي‌دهد چين نه به دليل مسافران چيني هواپيما بلكه به خاطر محموله فوق العاده‎ ‎با ارزش و 8 دانشمند برجسته خود نگران است‎. ‎

13 سپاس: دلشاد، jaj، aac198000، بندری، Kishe Mehr، javad1020، Holtek، pAshMak، serpent، gilas، garfild، محسن صائب، zrnznn

• دلشاد

2 سپاس: aac198000، مستانه

• jaj

والا هیچی بعید نیست
    2 سپاس: aac198000، مستانه

• aac198000

جالب و عجیب بود

ولی به قول برادر ارجمند م
    نقل قول: jaj
    والا هیچی بعید نیست

:3:

2 سپاس: jaj، مستانه

• Kishe Mehr

فارغ از اصل داستان که هر چیزی هست، جون مردم ذره ای ارزش نداره :2:
    نقل قول: مستانه
    (البته اگه طالبان راست بگن)

:44:

• Holtek

نظري نظري ندارد :1:

• pAshMak

ان شاالله که راست گفته باشن :48:

• serpent

اورین ، این همون چیزیه ک من تو تاپیک ابجیم گفتم اون موقع ها ، شما تازه بهش رسیدید :4:

الان فهمیدید ک علم غیب دارم یا بیشتر توضیح بدم ¿¿ :9:

• sarkaniemi

نقل قول: serpent
    اورین ، این همون چیزیه ک من تو تاپیک ابجیم گفتم اون موقع ها ، شما تازه بهش رسیدید الان فهمیدید ک علم غیب دارم یا بیشتر توضیح بدم ¿¿

:103:

• sarkaniemi

:13: اگر صحت داشته باشه.
    ایران که ١,۵ سال پیش یکی از این هواپیما های بی سرنشین را نشوند و در اختیار گرفت؛ با چین هم همکاری داریم در این زمینه.

• gilas

مگه لاشه هواپیما پیدا شده اصلا ؟؟؟؟؟

• پرهام

اصل ماجرا به روایت طالبان

• محسن صائب

میشه منبع این نوشته رو عنوان کنی؟

• zrnznn

عجبببببببببببببببببببببببببببب! :37:

• Nader1

Nemidoonam vallah 2 تصویر این بخش در دسترس نیست

• شایسته

بیچاره مردم عادی :2:

• aey110

الان مسافرا برای چی باید میمردن؟ پس اون 5 تا آمریکایی و اسرائیلی که با هواپیما آشنا بودن چی شدن؟

• sarkaniemi

نقل قول: aey110
    پس اون 5 تا آمریکایی و اسرائیلی که با هواپیما آشنا بودن چی شدن؟

اتفاقأ من هم از دیروز که این را خوندم به همین قسمت فکر کردم: اونها چطور زنده موندند؟ :7:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: