ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ازدواج کارگردان و تهیه کننده فیلم «شیار ۱۴۳»
aac198000
به گزارش پارس، نرگس آبیار کارگردان فیلم موفق و تحسین شده « شیار ۱۴۳» و تهیه کننده این فیلم، محمد قاسمی در روز ولادت حضرت فاطمه زهرا ازدواج کردند. نرگس آبیار کارگردان زن سینمای ایران است که دو فیلم سینمایی خود را با نام های « اشیا از آنچه در آیینه می بینید به شما نزدیکترند» و « شیار ۱۴۳» را نیز با محمد قاسمی کار کرده بود.
این دو زوج سینمایی در سی و دومین جشنواره فیلم فجر فیلم موفق « شیار ۱۴۳» را اکران کردند که استقبال بسیار زیادی از سوی مردم و مسئولان را به همراه داشت. این فیلم درباره خانواده ای است که به نوعی درگیر مساله جنگ بین عراق و ایران می شود. نرگس آبیار کارگردان این اثر سعی دارد در « شیار ۱۴۳» به نقش زنان در دفاع مقدس بپردازد.
مریلا زارعی در این فیلم نقش الفت مادر رزمنده ای را بازی می کند که پس از حضور در جبهه مفقودالاثر می شود. انتظار این مادر برای برگشت فرزندش لحظاتی دراماتیک در این فیلم رقم می زند.
aac198000
یعنی یک عروس خانم میتونه اینقدر خونسرد باشه آیا؟
مستانه
صبح خبر ازدواج مجدد کیم رو که خوندم داشتم به روح پر فتوحش الفاظ زیبایی رو می فرستادم که همکارم گفت چه نشستی نرگسم عروس شد
در دم خفه خون گرفتم
ایشون یکی از همکاران ما هستن، و اگر شما می دونستین این چندمین ازدواج ایشونه هرگز تعجب نمی کردی که چقدر خونسرده.
دلشاد
نغمه
آره منم این برنامه رو دیدم اینا عروسی نمیگیرن که فقط میرن محضر و بعدم یه ماه عسل یا نه دیگه
aac198000
شما هم تو کار هنر و سینما هستید؟
حالا چندمین هست
آره منم این برنامه رو دیدم اینا عروسی نمیگیرن که فقط میرن محضر و بعدم یه ماه عسل یا نه دیگه
خوش به حال داماد
مستانه
حالا چندمین هست
ایشون تا قبل از سال 91 نویسنده بودن، این دومین فیلمشونه
والا هنوز مونده تا کیم رکوردشو بزنه
aac198000
والا هنوز مونده تا کیم رکوردشو بزنه
شما در زمینه فیلمنامه مشغول به کارید؟
Holtek
عاغا اينا گرگ بارون ديدن مثل ما ساده نيستن كه راه راهن
aac198000
دلم برات تنگ شده بود دیر اومدی دکتر