ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ساخت عروسک با دستمال کاغذی! (آموزش تصویری)
zrnznn
عزیزم من که چیزی نگفتم!
Holtek
چشم ميك نم
pAshMak
آخه اون اولا که اومده بودم تو یه تاپیک جلال ورضا این شکلک روگذاشته بودن
ازشون پرسیدم چیه؟ بعدفهمیدم تکراری بوده وگفتن علامت تکراری بودن هستش
الان توهم گذاشته بودی گفتم ای بابااااااااااا هرچی گشتم نبوده چجوری تکراریه آخه
پیام خصوصی ام گیرکرده نمیتونم چیزی ارسا ل کنم عزیزم
مرررسی رضا دستت دردنکنه
▧ تصویر در دسترس نیست
gilas
jaj
نمایش یا پنهان متن
خیلی از ماها بی نقص نیستیم ولی مهم اینه که سعی کنیم اشتباهات عمدی نداشته باشیمخوب تکراری بودن یا نبودن یه تایپک اینقدرها مهم نیست که بخواد به دغدغه اصلی ما تبدیل بشه
تا اونجایی که من توی اینجا دیدم ملاک تکراری بودن و بستن تایپک ها اصلا سلیقه ای نیست اگر مطالب 100 درصد کپی باشه که بسته میشه ولی حتی اگه 70 درصد هم مشابه باشه و شما 30 درصد بهش اضافه کرده باشی هیچ وقت بسته نمیشه
بعضی وقت ها ممکنه مدیرانی که هستند بدونند که مطلب تکراریه مثلا این تایپک به نظرم قبلا هم اینجا گذاشته شده ولی همیشه سعی میشه اگر مطلبی تکراری هست حتما با دادن لینک خود کاربر قضاوت کنه که نیازی نیست دوباره روی یه مسئله فوکوس بشه
اگر تایپکی اینجوری بود و بسته نشه صرفا به خاطر اینه که نتونستیم لینکش پیدا کنیم
هر کسی هم از هر شکلکی برداشت متفاوت خودشو داره
Holtek
zrnznn,
نجمه منو هم با شكلكت گمراه كردي ، فكر كردم با سرعت نور عروسكه رو درستش كردي
jaj,
نمایش یا پنهان متن
متاسفانه بعضا بستن تاپيك ها شبيه پليسايي ميشه كه يه جا قايم ميشن و مثلا برا نبستن كمبرند مثل اينكه قاتل مي خوان دستگير كنن مي پرن جلوي ماشين ، در حاليكه ميشه يكم ملايم تر و دوستانه تر و صميمانه تر اين كار رو انجام داد چون گذاشتن بعضي تاپيك ها كلي وقت ادمو ميگيره و بطبع بستنش هم حال آدمو......آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→