₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » ساخت عروسک با دستمال کاغذی! (آموزش تصویری)
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » ساخت عروسک با دستمال کاغذی! (آموزش تصویری)

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

ساخت عروسک با دستمال کاغذی! (آموزش تصویری)

5254 بازدید، 46 پست، نویسنده: pAshMak

• zrnznn

pAshMak,
    عزیزم من که چیزی نگفتم! :2: من فقط میخواستم این عکس رو هم به عکسای تاپیکت اضافه کنم 370 آخه تو تاپیکت عروس سبز نبود...دیدم این خوشگله گفتم عروس سبز هم داشته باشی :6:

1 سپاس: Holtek

• Holtek

نقل قول: pAshMak
    ایولللللللللللل پس کت وشلوارشیک تنشون کن رضا

چشم ميك نم :1:

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: zrnznn
    عزیزم من که چیزی نگفتم! :2: من فقط میخواستم این عکس رو هم به عکسای تاپیکت اضافه کنم 370 آخه تو تاپیکت عروس سبز نبود...دیدم این خوشگله گفتم عروس سبز هم داشته باشی :6:

آخه اون اولا که اومده بودم تو یه تاپیک جلال ورضا این شکلک روگذاشته بودن

ازشون پرسیدم چیه؟ بعدفهمیدم تکراری بوده وگفتن علامت تکراری بودن هستش

الان توهم گذاشته بودی گفتم ای بابااااااااااا هرچی گشتم نبوده چجوری تکراریه آخه

پیام خصوصی ام گیرکرده نمیتونم چیزی ارسا ل کنم عزیزم

نقل قول: Holtek
    چشم ميك نم

مرررسی رضا دستت دردنکنه :74:

1 سپاس: Holtek

• gilas

1 سپاس: pAshMak

• jaj

:50:

نمایش یا پنهان متنخیلی از ماها بی نقص نیستیم ولی مهم اینه که سعی کنیم اشتباهات عمدی نداشته باشیم
    خوب تکراری بودن یا نبودن یه تایپک اینقدرها مهم نیست که بخواد به دغدغه اصلی ما تبدیل بشه
    تا اونجایی که من توی اینجا دیدم ملاک تکراری بودن و بستن تایپک ها اصلا سلیقه ای نیست اگر مطالب 100 درصد کپی باشه که بسته میشه ولی حتی اگه 70 درصد هم مشابه باشه و شما 30 درصد بهش اضافه کرده باشی هیچ وقت بسته نمیشه
    بعضی وقت ها ممکنه مدیرانی که هستند بدونند که مطلب تکراریه مثلا این تایپک به نظرم قبلا هم اینجا گذاشته شده ولی همیشه سعی میشه اگر مطلبی تکراری هست حتما با دادن لینک خود کاربر قضاوت کنه که نیازی نیست دوباره روی یه مسئله فوکوس بشه
    اگر تایپکی اینجوری بود و بسته نشه صرفا به خاطر اینه که نتونستیم لینکش پیدا کنیم
    هر کسی هم از هر شکلکی برداشت متفاوت خودشو داره 263 273 385

2 سپاس: Holtek، zrnznn

• Holtek

نقل قول: pAshMak
    مرررسی رضا دستت دردنکنه

1224
    zrnznn,
    نجمه منو هم با شكلكت گمراه كردي ، فكر كردم با سرعت نور عروسكه رو درستش كردي :4:
    jaj,
    :50:
    نمایش یا پنهان متنمتاسفانه بعضا بستن تاپيك ها شبيه پليسايي ميشه كه يه جا قايم ميشن و مثلا برا نبستن كمبرند مثل اينكه قاتل مي خوان دستگير كنن مي پرن جلوي ماشين ، در حاليكه ميشه يكم ملايم تر و دوستانه تر و صميمانه تر اين كار رو انجام داد چون گذاشتن بعضي تاپيك ها كلي وقت ادمو ميگيره و بطبع بستنش هم حال آدمو......

2 سپاس: jaj، zrnznn
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: