ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
مادر حنانه شهشهانی: دخترم نه کشف حجاب کرده
aac198000
▧ تصویر در دسترس نیست
گرچه حنانه در دقایق پایانی این گفتگو وارد شد ولی در این مورد حاضر به گفتگو نشد و فقط به یک جمله بسنده کرد که «"تا پایان این پرونده هیچ صحبتی ندارم و به زودی تکلیف آن مشخص میشود و آن روز، روزی است که صحبتهای من شروع میشود." ویدا شهشهانی، مادر حنانه، اما دل پری داشت که بخشی از آنها را به برنا گفت.»
حنانه حاضر نشد در آمریکا بازی کند
حنانه سه سال برای درس خواندن به آمریکا سفر کرده بود. با اینکه در آنجا هم پیشنهاد کار داشت ولی گفت که آنجا کار نمیکند و میخواهد به ایران برگردد. بالاخره با پیشنهاد پوران درخشنده برگشت. قرار بود که در فیلم هیس دخترها فریاد نمیزنند ایفای نقش کند. اما نتوانست خود را به این فیلم برساند و قرار است برای فیلم جدیدشان که در مورد طلاق است از حضور حنانه استفاده کنند. حنانه هم با خانم درخشنده قرار گذاشت و آمد و این زمزمه ها شروع شد.
زمزمهها مبنی بر این بود که حنانه کار مدلینگ میکرده و عکاس امانتداری نکرده است. حنانه آنجا کار مدلینگ نمیکرد و هر کسی حرفی زده در واقع شایعه بوده است. با پیگیریهای ما عدهای را در شهرک غرب دستگیر کردند و حالا باید ببینیم اصل ماجرا چیست. تا امروز سکوت کردم و گفتم شاید این داستان جمع شود. ولی متاسفانه خود مردم به این قضیه دامن زدند. اگر حنانه میخواست این کار را انجام دهد، در آمریکا میماند نه اینکه به ایران بیاید و پیشنهاد بازی در یک سریال چهل قسمتی برای ماه مبارک رمضان را به او بدهند.
▧ تصویر در دسترس نیست
حنانه بیشتر سر زبانها افتاد
این قضیه باعث شد که حنانه بیشتر سر زبانها بیفتد ولی خب طول میکشد تا بخواهد قضیه عکس و … از ذهن مردم پاک شود. می خواستند حنانه را از صحنه بیرون کنند . دلم میخواهد مردم منصفانهتر به داستان نگاه کنند. حنانه دوست دارد که اینجا کار کند و در ایران بماند. فقط در پایان تاکید میکنم که حنانه ایران است و از ایران هم نرفته و نخواهد رفت. کشف حجاب نکرده و کشف حجاب هم نمی کند. حتی عکس های با حجابش در آمریکا هم منتشر شده و در همان اینترنت موجود است.
Kishe Mehr
Holtek
zrnznn
دلشاد
gilas
serpent
والا اون عکسایی ک من دیدم از کشف حجاب هم گذشته بود
jaj
گرمای هوا از یک طرف و . . .
aac198000
خانم مهندس مدیر محترم عکس سریالی که بازی کرده را هم قرار دادم
سریال کلاه پهلوی