₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » اگه من استاد بودم
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

اگه من استاد بودم

2133 بازدید، 10 پست، نویسنده: jaj

• jaj

امروز توی دانشکده مون یه برگه دیدم زده بود مسابقه طنز
    اگر من استاد بودم . . .

خوب از اونجایی که در آستانه همچین روزی هم هستیم منم این ایده رو میخوام توی همین جا پیاده سازی کنم

از همه دوستان میخوام که بگن اگر استاد بودند چه می کردند
    یه چند تایی هم مثال برای راهنمایی میزارم تا یه ذره ذهنتون آماده بشه

تصویر در دسترس نیست

اگر من استاد بودم سعی میکردم به دانشجو چگونه دانشجو بودن را بیاموزم و چگونه با پیش گرفتن راهی بهتر بتواند درست زندگی کردن را یاد بگیرد تا اگر روزی در جایگاه من قداد گرفت بتواند بهتر از من باشد.
    ======

اگر استاد بودم به سادگی از این همه کاهلی دانشجویان نمی گذشتم و مجبورشان میکردم هر هفته همه یک فصل را برای کنفرانس آماده کنند و اگر همچین کاری نکردند این درس را آنقدر میافتادند تا بفهمند که به دانشگاه آمده اند.
    ======

اگر استاد بودم به دانشجو میگفتم که اگر دانشگاه کوچک است یااگر امکانات مناسبی ندارید دلیل بر آن نیست که نتوانید پیشدفت کنید هدف از آمدن به دانشگاه تعالی فکری است نه آن چیزی که شما به آن فکر می کنید
    ======

در کلاس آزادی بیشتری به بچه ها برای دخالت در درس و بحث و گفت وگو می دادم وشاید بطور دوستانه با آنها تعامل داشتم .. در مورد درس طوری رفتار می کردم که برای یاد گیری سر کلاس من حاضر شوند نه برای نمره گرفتن وپاس کردن درس مربوطه
    ======

اگر استاد بودم سعی می کردم. سخت گیرهای لازم برای اینکه دانشجو بتوانند گلیم خودش را از آب بکشد بیرون و در رشته خود یک کار کشته باشد. در رشته خود کار خود را بلد باشد. اگر این اتفاق می افتاد. و من استاد می شدم دوست داشتم دانشجویان کسانی بودن که درس دانشگاه را برای هدفی یاد بگیرند نه برای سرگرمی و وقت تلف کردن دوست داشتم تمامی آنان به درسی که می خوانند. علاقه داشته باشند و زندگی خود را با آن همان علمی که یاد می گیرند و می خوانند بسازند . دوست داشتم آنان بایک تحقیقی عصبانی نشوند که چرا استاد تحقیق دوست داشتم با تمامی سخت گیرهی که می کردم با من رابطه دوستانه داشتن و برای من مثل یک دوست بودند.
    ======

اگر استاد شدم دوست دارم تمامی چیزهایی که در این رشته دانستم و یاد گرفتم به دانشجویانم بیاموزم تا آنان نیز از این معلومات و اطلاعات من با خبر شوند.
    ======

دوست دارم زندگی من نیز درس دادن و درس آموختن باشد و من نیز به نوبه خود درس دادن را دوست داشته باشم و زندگی من نیز درس دادن به دانشجویان باشد و با دیدن آنان طعم زیبای زندگی را بچشم و یک چیزی که همیشه فکرم را مشغول کرده است آن چیز این است سعی کنم برای تمامی دانشجویان وقت بزارم نه برای عده البته اگر کسانی که خودشان دوست دارند واین رشته را مثل نفس کشیدن برایشان مهم است یک وقت خاصی اختصاص دهم.

پس اگر خداوند خواست و ما نیز توانستیم و اگر استاد شدیم دوست دارم این طور باشم و زندگی را برای درس دادن بگذار و سخت گیری های لازم را انجام دهم. پس به امید آنروز...
    ======

اگر شما استاد بودید چه می کردید؟

9 سپاس: دلشاد، serpent، Holtek، zrnznn، Kishe Mehr، تنها، garfild، بچه مثبت، میهمانb80

• دلشاد

نقل قول: jaj
    اگر شما استاد بودید چه می کردید؟

2 سپاس: jaj، zrnznn

• Holtek

يعني چيكار مي تونستم بكنم 403
    نمایش یا پنهان متنوقتي كه دانشجويان قديميم كه يه موقعيت شغلي براشون پيش اومده و ميان ازم سوالاتي مي كنن كه اونزمان بطور كامل توضيح دادم و كلي هم عذرخواهي مي كنن كه مثلا وقتتونو گرفتم و .... بهشون ميگم : من بايد عذرخواهي بكنم چون ايراد از من بوده كه نتونستم اونموقع اين مطالب رو كامل يادتون بدم .....

3 سپاس: jaj، zrnznn، Kishe Mehr

• jaj

اگر من استاد بودم میگفتم هر کی میخواد درس منو برداره باید یه مصاحبه قبلش بیاد تا بتونم میزان علاقه اشو به درسی که میدم بسنجم
    درس منو نباید از روی اجبار بردارند فقط برای پاس شدن
    اگر کار دارند گرفتارند بچه روی گاز دارند و . . . درس رو برندارند
    به جای این همه واحد های عمومی بی فایده اونا رو مجبور می کردم که برن متناسب با علاقه اشون تعدادی دروس در زمینه های تخصصی شون انتخاب کنند و خودشون خودخوان اون درس ها رو بخونن هر کی به هر چی علاقه داره
    نمایش یا پنهان متن(البته این آخری فکر کنم باید جای سوال اگر من وزیر علوم بودم. . . . گذاشته بشه :4:)

نمایش یا پنهان متندر ضمن هر هفته هم کوییز می گرفتم

2 سپاس: Holtek، Kishe Mehr

• zrnznn

اگر من استاد بودم . . .

طرح جالبیه :5:
    نمایش یا پنهان متن برم برا مدرسه پیشنهاد بدم اگر من معلم بودم......351

.
    .
    .
    نقل قول: Holtek
    من بايد عذرخواهي بكنم چون ايراد از من بوده كه نتونستم اونموقع اين مطالب رو كامل يادتون بدم .....

من گفتم الان میخوای برعکس اینو بگی!
    من فکر میکنم دانشجو باید عذر خواهی کنه! چون معمولاً اون موقع قدر درسو نمیدوننن و گوش نمیدن و بعداً که موردی پیش اومد و اون درس به کارشون میفته تازه دوزاریشون میفته!
    این حرکت شما نشونه بزرگواریتونه :24: از استاد های ما همچین حرکتهای بر نمیاد و یه طوری باهات رفتار میکنن که انگار میخوان از سر بازت کننن :21:
    .
    .
    .
    به جای این همه واحد های عمومی بی فایده اونا رو مجبور می کردم که برن متناسب با علاقه اشون تعدادی دروس در زمینه های تخصصی شون انتخاب کنند و خودشون خودخوان اون درس ها رو بخونن هر کی به هر چی علاقه داره

خوبه خودت میدونی این در حیطه وظایف استاد نیست....وگرنه من که رشته ام کامپیوتره؟چرا باید جوشکاری کنم!چرا باید 8 واحد فیزیک و 17 یا 18 واحد ریاضی بخونم! ولی حداقل یه کلاس آموزش نرم افزار خاصی رو نبینم!
    بعضی از دوستای من هنو فرق ایمیل و سایت رو نمیدون چیه؟ ولی اسمشون مهندس کامپیوتره!
    .
    .
    .
    نمیدونم چجوی بگم! بهتره این طوری بگم که من از استاد هام چه انتظاری داشتم که متاسفانه جز به یک نفرشون که از نظر من یه استاد واقعی بود به هیچ کدومشون ندیدم!
    اول اینکه وقت شناس می بودم و با به موقع اومدن خودم سر کلاس این وقت شناسی رو به دانشجو یاد میدادم
    اگر استاد میبودم حتماً با حضور ذهن کامل و اطلاعات کامل در زمینه درسیم وارد کلاس میشدم
    اگر استاد میبودم حتماً تمرینات و پرسش کلاسی رو از دانشجو هام میخواستم
    اگر استاد میبودم حتماً تو فعالیت های کلاسیم دانشجو هامو شرکت میدادم
    حالا بعد کلی سخت گیری.................
    اگر استاد میبودم هر چند وقت یک باری یه حال اساسی به شاگرد هام میدادم!(مثلا تو امتحان پایانی سوالات رو یکم ساده تر میدادم...یا یک دفعه میگفتم فلان جلسه استراحت و نیاید و ....چه میدونم بستگی به موقعیت داره :4: )

نمایش یا پنهان متناستاد دکتر ایمان عطار زاده 280 یکی از همین بهرتین هاس :24:
    ایشال همیشه موفق باشه :48:

1 سپاس: jaj

• jaj

تصویر در دسترس نیست zrnznn
    نقل قول: zrnznn
    خوبه خودت میدونی این در حیطه وظایف استاد نیست

خوب منم که گفته بودم :1:

من اگه استاد بودم به خاطر بارون کلاس رو تعطیل نمی کردم

نمایش یا پنهان متن
    امروز تهران بارون شدیدی اومد توی سایت کامپیوتر که بودیم از پنجره ها آب میزد تو وحستناک
    وسط سایت یه جوی آب درست شده بود از سقف آب چکه می کرد
    خلاصه کلاس تعطیل شد به خاطر بارون
    کلی دانشجوها ذوق کردند :93:

2 سپاس: Kishe Mehr، zrnznn

• Kishe Mehr

به دانشجو یاد می دادم که وظیفه ی استاد اینه که چشمه ای از دانش رو نشون بده و این دانشجوس که باید بیفته دنبال دانش و اون رو پیدا بکنه!

به دانشجوهام میگفتم هرچی که سر کلاس میگم خوب گوش بدین چون قراره خودتون یه زمانی استاد بشید. حتی اگرم استاد نشدن کوچکترین حسن اش اینه که درس رو یاد میگیرید...

2 سپاس: jaj، zrnznn

• تنها

اگر استاد بشم دوست دارم بچه ها رو انقدر به درس علاقمند کنم که هیچ وقت بخاطر گرفتن نمره درس نخونن و هدفشون یاد گرفتن باشه 308
    2 سپاس: zrnznn، jaj

• zrnznn

تصویر در دسترس نیست sir jalal
    خوب منم که گفته بودم :1:
    خوب منم گفتم خوبه که گفتی! 370
    نمایش یا پنهان متندعوا داریییییییییی711
    تصویر در دسترس نیست نمایش یا پنهان متن
    برم نون بگیرمممممممممممم! :5:
    تصویر در دسترس نیست نمایش یا پنهان متن
    برم نفت بگیرممممممممممممممممممممم!:5:

1 سپاس: jaj