ابتدا فاق شلوارشان کوتاه شد وشورتشان پیدا ،پیش خودشان فکر کردند که از دختران دلبری می کنند واتفاقا" کردند ،پیش خودشان این مدل لباس آنان را مدرنتر نشان می داد ،فکر کردندحالا دیگر چیزی از جوانان اروپا وآمریکا کم ندارند تاتو کردند وابرو برداشتند ،ریش های مدل دار گذاشتند وآهنگ های رپ را گوش دادند که مضمونشان "بیا بغلم یه کم باهام بساز" بود،ترانه هایشان پر شد از همخوابگی ،اینها را به حساب با فرهنگی خود گذاشتند روی شیشه ماشینشان نوشتند :"یزید ننه تو ...ائیدم "وتوی خیابانها به بهانه ی 10روز محرم گشتند وآهنگهای عزاداری را تا آخرین ولوم در خیابان پخش کردند واین را هم گذاشتند به حساب دیانت شان دختران از سیزده سالگی شروع کردند به گرفتن دوست پسر وآرایش های غلیظ کردند وهمه جا در جمع خانواده ومهمانیها و...با دوست پسرشان چت کردند وقرار گذاشتند وهمان پسران هم افتخارشان زمین زدن همین دختران شد، اینها را هم گذاشته بودند به جساب این که حالا دیگر زمونه عوض شده وعقب نمی توانند بمانند از هر چیزی که محتاج کمی اندیشه بود وتفکر فرارکردند،کتاب نخواندند ،سایتی ، خبری ،تحلیلی ،ندیدند ،فیلمی مفهومی ندیدند ،سینما نرفتند اگر هم رفتند اخراجی ها دیدند ،به هیچ اتفاق مهمی حساس نشدندوبه ما خندیدند که چقدر از مرحله پرتیم که دغدغه ی فرهنگ وسیاست داریم ،واز هر چیزی جک ساختند ،واین را افتخار خود دانستند تا می توانستند دروغ گفتند ،به همدیگر متلک گفتند وسر همدیگر کلاه گذاشتند و"زرنگی "نامیدند ،از هم دزدیدند و"دودره" خواندند وهمدیگر را با القاب بی ادبانه خطاب کردند وبه حساب راحتی رابطه شان گذاشتند حرمت موی سفید وگیس سفید را زیر پا گذاشتند وبه زعمشان پنداشتند که دارند آزادی عقیده شان را می آزمایند تاریخشان را نمی دانند ،هویتشان؟!!!که متاسفانه هیچ هویتی ندارند ،نام 5 شاعر 5 نویسنده وکتابهایشان را نمی دانند که حتی خودشان راهم نمی شناسند (بیش از اینها نمی توانم بنویسم هرچند که اینها فقط اندکی از بسیار است ،گفتن ودقیق شدن به همه عادات ورفتارشان از تحملم خارج است ) حرفم این است که گمان بردند آمریکا همه اش پر است از جوانانی که شورتشان از شلوارشان پیداست وهمه دخترانشان آرایش غلیظ می کنند ،گمانشان غرب با همین ها به این حد تعجب آور وباورنکردنی از پیشرفت رسیده ،آنقدر بی فکر وعقب مانده اند که ندانستند این تیپ آدمها در آنجا فقط اقلیتی از بی بندوباران هستند که فقط بهره ی رسانه ای تجاری دارند واقعا"گمان می برید اینان نباید روی صفحه ی "مسی" فحاشی کنند ،اینان نباید به جای آنکه به سیاست تلویزیونشان اعتراض کنند ،به خانوم "لیما "فحش های ناشی از عقده ها ی فروخورده ی جنسی شان ،بدهند . اینها (مسی ولیما )کس وکار من نیستند،که بخواهم هواداریشان را بکنم اما این کوتوله ها اگر درایت داشتند می فهمیدند که این افراد ارزش خبری دارند وبی فرهنگی این ...ها به حساب همه مردمان این سرزمین کهن گذاشته می شود .همین
این حرف دل خیلی از ادماست ولی چه میشه کرد جامعه ما خیییییلییییییییی جای ایراد داره.این فرهنگ نتیجه 36 سال زور و اجباره .به قول معروف حکایت فنریه که سالها با فشار زیاد باز نگهشداشتنو حالا از جا در رفته.
این فرهنگ نتیجه 36 سال زور و اجباره .به قول معروف حکایت فنریه که سالها با فشار زیاد باز نگهشداشتنو حالا از جا در رفته.
دقیقا همینه خودم همیشه همین جمله رو در برخی جاها که با دوستان بحث میکنم میگم فنری که به زور فشرده میشه وقتی رها میشه از اندازه قبلی خودش هم بزرگتر میشه سپاس از تک تک دوستانی که سر زدند به تاپیک
من شمارو نمیگم ولی اونی ک این مطلب رو گذاشته ب صورت کاملا شفاف داره ب جوونا بی احترامی میکنه ، تو متنش میگه بی احترامی نکنیم ولی خودش خیلی راحت این کارو کرده
دلیل نمیشه ک چون متنش رو با ده بیستا کلمه های قلمبه سلمبه نوشته از جنبه ی توهینی بودنش کم میکنه
معذرت میخوام ولی کسی ک میگه " خفه شو " با کسی میگه " لطفا دهنتان را ببندید و سر جای خود بنشینید " هیچ فرقی نداره ، هر دو توهینه
نقل قول : serpent من شمارو نمیگم ولی اونی ک این مطلب رو گذاشته ب صورت کاملا شفاف داره ب جوونا بی احترامی میکنه ، تو متنش میگه بی احترامی نکنیم ولی خودش خیلی راحت این کارو کرده
دوست عزیز حالت خوبه ؟ معلوم هست کجای کاری ؟ هیچ هم توحین نکرده برعکس خیلی ام درست گفته . چه در ایران چه خارج از ایران خیلی از دختر و پسرای ایرانی واقعأ بی حیا گری رو بحد بالائی رسوندن ، دارم خیلی روشن میبینم ، البته آقا ها و خانمهای بسیار متین خوب و پاک و با کلاس شم دارم میبینم .... ولی دوست عزیز ؟؟؟بقیه شو خودت بگو با دوست خارجی ای رفتیم ایران ، بعد ار دو سه روز گردش یهو ئی ازم پرسید اینجا که از اروپا بدتره که همه پسرا عین زنا شدن جریان چی فلانی ؟ سرم بزیر و شرمنده یه جواب الکی بهش دادم .... اونوقت پشت میکروفن جهان میگن : ما تو مملکتمون ک........ نداریم. با پوزش فراوان .
hadi04 ازت بسیار سپاسگزارم ، تا میتونی از این نوشتار ها بفرست که بعضی ها بخونن تا شاید هویت اصلی خود را پیدا کنند .
hadi04
ابتدا فاق شلوارشان کوتاه شد وشورتشان پیدا ،پیش خودشان فکر کردند که از دختران دلبری می کنند واتفاقا" کردند ،پیش خودشان این مدل لباس آنان را مدرنتر نشان می داد ،فکر کردندحالا دیگر چیزی از جوانان اروپا وآمریکا کم ندارند
تاتو کردند وابرو برداشتند ،ریش های مدل دار گذاشتند وآهنگ های رپ را گوش دادند که مضمونشان "بیا بغلم یه کم باهام بساز" بود،ترانه هایشان پر شد از همخوابگی ،اینها را به حساب با فرهنگی خود گذاشتند
روی شیشه ماشینشان نوشتند :"یزید ننه تو ...ائیدم "وتوی خیابانها به بهانه ی 10روز محرم گشتند وآهنگهای عزاداری را تا آخرین ولوم در خیابان پخش کردند واین را هم گذاشتند به حساب دیانت شان
دختران از سیزده سالگی شروع کردند به گرفتن دوست پسر وآرایش های غلیظ کردند وهمه جا در جمع خانواده ومهمانیها و...با دوست پسرشان چت کردند وقرار گذاشتند وهمان پسران هم افتخارشان زمین زدن همین دختران شد، اینها را هم گذاشته بودند به جساب این که حالا دیگر زمونه عوض شده وعقب نمی توانند بمانند
از هر چیزی که محتاج کمی اندیشه بود وتفکر فرارکردند،کتاب نخواندند ،سایتی ، خبری ،تحلیلی ،ندیدند ،فیلمی مفهومی ندیدند ،سینما نرفتند اگر هم رفتند اخراجی ها دیدند ،به هیچ اتفاق مهمی حساس نشدندوبه ما خندیدند که چقدر از مرحله پرتیم که دغدغه ی فرهنگ وسیاست داریم ،واز هر چیزی جک ساختند ،واین را افتخار خود دانستند
تا می توانستند دروغ گفتند ،به همدیگر متلک گفتند وسر همدیگر کلاه گذاشتند و"زرنگی "نامیدند ،از هم دزدیدند و"دودره" خواندند وهمدیگر را با القاب بی ادبانه خطاب کردند وبه حساب راحتی رابطه شان گذاشتند
حرمت موی سفید وگیس سفید را زیر پا گذاشتند وبه زعمشان پنداشتند که دارند آزادی عقیده شان را می آزمایند
تاریخشان را نمی دانند ،هویتشان؟!!!که متاسفانه هیچ هویتی ندارند ،نام 5 شاعر 5 نویسنده وکتابهایشان را نمی دانند که حتی خودشان راهم نمی شناسند
(بیش از اینها نمی توانم بنویسم هرچند که اینها فقط اندکی از بسیار است ،گفتن ودقیق شدن به همه عادات ورفتارشان از تحملم خارج است )
حرفم این است که
گمان بردند آمریکا همه اش پر است از جوانانی که شورتشان از شلوارشان پیداست وهمه دخترانشان آرایش غلیظ می کنند ،گمانشان غرب با همین ها به این حد تعجب آور وباورنکردنی از پیشرفت رسیده ،آنقدر بی فکر وعقب مانده اند که ندانستند این تیپ آدمها در آنجا فقط اقلیتی از بی بندوباران هستند که فقط بهره ی رسانه ای تجاری دارند
واقعا"گمان می برید اینان نباید روی صفحه ی "مسی" فحاشی کنند ،اینان نباید به جای آنکه به سیاست تلویزیونشان اعتراض کنند ،به خانوم "لیما "فحش های ناشی از عقده ها ی فروخورده ی جنسی شان ،بدهند .
اینها (مسی ولیما )کس وکار من نیستند،که بخواهم هواداریشان را بکنم
اما این کوتوله ها اگر درایت داشتند می فهمیدند که این افراد ارزش خبری دارند وبی فرهنگی این ...ها به حساب همه مردمان این سرزمین کهن گذاشته می شود .همین
دلشاد
jaj
چه میشه کرد
هر کی دغدغه داره امکان تغییر ایجاد کردن نداره و هر کی تعطیله همه چی در اختیارشه
Kishe Mehr
zrnznn
تنها
شایسته
ایراد داره.این فرهنگ نتیجه 36 سال زور و اجباره .به قول معروف حکایت فنریه که سالها
با فشار زیاد باز نگهشداشتنو حالا از جا در رفته.
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
hadi04
دقیقا همینه خودم همیشه همین جمله رو در برخی جاها که با دوستان بحث میکنم میگم فنری که به زور فشرده میشه وقتی رها میشه از اندازه قبلی خودش هم بزرگتر میشه
سپاس از تک تک دوستانی که سر زدند به تاپیک
serpent
دلیل نمیشه ک چون متنش رو با ده بیستا کلمه های قلمبه سلمبه نوشته از جنبه ی توهینی بودنش کم میکنه
معذرت میخوام ولی کسی ک میگه " خفه شو " با کسی میگه " لطفا دهنتان را ببندید و سر جای خود بنشینید " هیچ فرقی نداره ، هر دو توهینه
بابک
من شمارو نمیگم ولی اونی ک این مطلب رو گذاشته ب صورت کاملا شفاف داره ب جوونا بی احترامی میکنه ، تو متنش میگه بی احترامی نکنیم ولی خودش خیلی راحت این کارو کرده
دوست عزیز حالت خوبه ؟ معلوم هست کجای کاری ؟ هیچ هم توحین نکرده برعکس خیلی ام درست گفته .
چه در ایران چه خارج از ایران خیلی از دختر و پسرای ایرانی واقعأ بی حیا گری رو بحد بالائی رسوندن ، دارم خیلی روشن میبینم ، البته آقا ها و خانمهای
بسیار متین خوب و پاک و با کلاس شم دارم میبینم .... ولی دوست عزیز ؟؟؟بقیه شو خودت بگو
با دوست خارجی ای رفتیم ایران ، بعد ار دو سه روز گردش یهو ئی ازم پرسید اینجا که از اروپا بدتره که همه پسرا عین زنا شدن جریان چی فلانی ؟ سرم بزیر و شرمنده یه جواب الکی بهش دادم .... اونوقت پشت میکروفن جهان میگن : ما تو مملکتمون ک........ نداریم.
با پوزش فراوان .
hadi04 ازت بسیار سپاسگزارم ، تا میتونی از این نوشتار ها بفرست که بعضی ها بخونن تا شاید هویت اصلی خود را پیدا کنند .
aey110
hadi04
ژنرال
منظور فنر فشرده س دیگه
hadi04
راست میگیا اون فشردست که من اصلا متوجه نشده بودم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→