₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » پاداش ۵میلیونی برای فرزند پنجم !!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » پاداش ۵میلیونی برای فرزند پنجم !!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

پاداش ۵میلیونی برای فرزند پنجم !!

1975 بازدید، 74 پست، نویسنده: pAshMak

• sarkaniemi

نقل قول: hadi04
    چند تا دلیل محکمه پسند براتون بیارم تا ثابت کنم این سید صولت جون اصلا تو باغ تشریف ندارن1- ایشون اصلا توی جامعه خرجی ندارن منظورم اینه که نوسانات قیمت اجناس زیاد روی زندگیشون موثر نیست تا یادشون بیاد ارزش ریال دیگه مثل سی و اندی سال قبل نیست که با 5 میلیون بشه به سر مردم منت گذاشت 2- شهرداری اگر پول داشت از نفس کشیدن مردم هم درامد کسب نمیکرد مثل اون روز برای اینکه در خونه بابام اینا ماشینمو پارک کنم 900 تومن پول کارت پارک دادم در خونه بابام اینااااااااا!!!!!!!!!3- از اونجایی که بنده به شدت اهل حساب و کتابم در طول دو سال اول زندگی دخمل گلم با احتساب نوسان قیمت + و - 2000 تومان اینجانب تنها مبلغ دو میلیون و سیصد هزار تومان فقط و فقط پول پوشک بچه دادم که فکر میکنم الان گرونتر هم شده باشه پس ایشون یا قیمت دستش نیست یا داره به وضوح به مردم اعلام میکنه که اگر بچه دار بشید دولت و دیگر ارگانها پول پوشک بچتون رو هم تقبل نخواهند کرد چه رسد به شیر خشک و لباس و ..... هزار تا انگ دیگهپیشنهاد میکنم ایشون و امثالهم نه پولی نگهدارن و کسی رو استخدام کنن و نه اصلا به فکر بهتر شدن اوضاع مردم باشن همینکه گاهی خفه شن و چرند بلغور نکنن ازشووون کمال تشکر رو داریم

:78:

همین که گفتی درسته. ۵ میلیون فقط برای چندماه کفایت میکنه؛ به یک سال هم شاید نرسه، دیگه چه برسه به ١۸ سال...

2 سپاس: pAshMak، hadi04

• Kishe Mehr

2- شهرداری اگر پول داشت از نفس کشیدن مردم هم درامد کسب نمیکرد مثل اون روز برای اینکه در خونه بابام اینا ماشینمو پارک کنم 900 تومن پول کارت پارک دادم در خونه بابام اینااااااااا!!!!!!!!!

کاکو خو می اومدی جلوی در خونه ی ما پارک میکردی، پولم که ازت نمیگرفتیم، به بچه ها میگفتیم ماشینتم بشورن تا زودی بارون بیاد :83:

2 سپاس: pAshMak، hadi04

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    کاکو خو می اومدی جلوی در خونه ی ما پارک میکردی، پولم که ازت نمیگرفتیم، به بچه ها میگفتیم ماشینتم بشورن تا زودی بارون بیاد

شستن ماشین به بارون ربطی داره؟ :37:

2 سپاس: hadi04، Kishe Mehr

• hadi04

نقل قول: Kishe Mehr
    کاکو خو می اومدی جلوی در خونه ی ما پارک میکردی، پولم که ازت نمیگرفتیم، به بچه ها میگفتیم ماشینتم بشورن تا زودی بارون بیاد

:23: به جووون خودوم قناری دو روز پیش ماشینو بردم کارواش عسلویه تو این گرما در حدی که ماشینمون کثیف شه یه نم بارونی زد و تموم شد :23:
    نقل قول: pAshMak
    شستن ماشین به بارون ربطی داره؟

ربطی که نداره ولی من ربطش دادم یه مدته هر وقت ماشینمو میبرم کارواش و یا باغچه خونه رو آب میدم بلافاصله پشت سرش بارون میاد خدایی توی تابستون اینجا هم امتحان کردم رد خور نداره :23:

2 سپاس: Kishe Mehr، pAshMak

• Kishe Mehr

شستن ماشین به بارون ربطی داره؟

ینی میگی تا حالا نشده ماشینتونو بشورید زودی بارون بیاد؟ :37: اینجا اینطوریه... حتی بعضی روزا مردم میرن نماز بارون میخونن فایده نداره، ولی منو کاکو هادی بجای نماز بارون ماشینمونو میشوریم زودی بارون میاد :23: مَی نه کاکو؟ :4:

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

ربطی که نداره ولی من ربطش دادم یه مدته هر وقت ماشینمو میبرم کارواش و یا باغچه خونه رو آب میدم بلافاصله پشت سرش بارون میاد خدایی توی تابستون اینجا هم امتحان کردم رد خور نداره

آهاااااااان.

پس هرجای دنیا بارندگی کم شده برو اونجا ماشینت روبشوری تا بارون بیاد

کلی پول توش خوابیده :19:

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

پس هرجای دنیا بارندگی کم شده برو اونجا ماشینت روبشوری تا بارون بیاد

کلی پول توش خوابیده

فعلا منو کاکو هادی داریم روی پروژه های جدید کار میکنیم :4: مثلا بریم دلار بخریم فوری دلار از 3000 میاد روی 1000 تومن :bahone: بعد که میریم دلارامونو میفروشیم ییهو میشه 16000 تومن :23:

• pAshMak

فعلا منو کاکو هادی داریم روی پروژه های جدید کار میکنیم مثلا بریم دلار بخریم فوری دلار از 3000 میاد روی 1000 تومن بعد که میریم دلارامونو میفروشیم ییهو میشه 16000 تومن

این نشون میده بهتر توی کارای اقتصادی سرمایه گذاری نکنید چون شانس ندارید :95:

همین کاری که من گفتم درآمدخوبی داره

• Kishe Mehr

همین کاری که من گفتم درآمدخوبی داره

اره راس میگی، باید بریم با کارواشی ها قرارداد ببندیم :37:

• pAshMak

اره راس میگی، باید بریم با کارواشی ها قرارداد ببندیم

کارواش مجتبی؟ :38: من گفتم بگردید جاهایی که بارندگی کم هست

پیداکنید با آرسام برید وماشین بشورید تا بارون بیاد :72:

• Kishe Mehr

کارواش مجتبی؟ من گفتم بگردید جاهایی که بارندگی کم هست

اصلا رعایت ما شهروندان شیرازی رو نمیکنیا :38: ما شهر رو ول کنیم بریم توی کویر؟ :44:

• pAshMak

صلا رعایت ما شهروندان شیرازی رو نمیکنیا ما شهر رو ول کنیم بریم توی کویر؟

خب یعنی کویر رو بیاریم پیشتون؟ :19:

• serpent

خب ی راهکار خیلی ساده ، بچه رو بدنیا بیارن ، پول رو ک گرفتن بچه رو بزارن سر راه :4:

• pAshMak

نقل قول: serpent
    خب ی راهکار خیلی ساده ، بچه رو بدنیا بیارن ، پول رو ک گرفتن بچه رو بزارن سر راه

داداشی :43: :43: یعنی چی این پیشنهاد؟

• serpent

pAshMak,
    قبلا گفتم ، الانم میگم ، فقط پووووووووووووول :bahone:

• pAshMak

قبلا گفتم ، الانم میگم ، فقط پووووووووووووول

خوب نیستش اینقدرررر پول پرست باشی :13:

• serpent

pAshMak,
    مگر نمیشود با پول نماز و روزه و حج را خرید ¿¿ پس هرکه پول داشت ، دو دنیا را داشت ( دکتر شریعتی )

شوخی میکنم ، از انسانیت هم ی بو هایی بردم :4:

• pAshMak

مگر نمیشود با پول نماز و روزه و حج را خرید ¿¿ پس ترکه پول داشت ، دو دنیا را داشت ( دکتر شریعتی )

شوخی میکنم ، از انسانیت هم ی بو هایی بردم

بیچاره دکترشریعتی الان رفت روی ویبره :23:

داداشی منی دیگه 1153

• serpent

pAshMak,
    جدی دکتر شریعتی گفته ، کتابش رو بگم میری بخونی ¿¿¿

• pAshMak

جدی دکتر شریعتی گفته ، کتابش رو بگم میری بخونی ¿¿¿

اونی که نوشتی رودقیق بخون

دکترشریعتی گفته هرکه دودنیا روداشت :25: