ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
دختران زودتر از پسران عاقل میشوند!!؟
pAshMak
کارشناسان دانشگاه نیوکاسل طی بررسیها با اسکن کردن مغز یکصد و بیست و یک داوطلب بین چهار تا چهل سال متوجه شده اند دختران به راستی زودتر از پسر ها بزرگ می شوند و این روند علاوه بر جسم تواناییهای مغزی را هم شامل می شود.
به گفته آنها با بیشتر شدن سن برخی بخشهای مغز کوچکتر می شوند و پیوندهای غیر لازم بین سلولها از بین می روند. این روند در واقع نوعی بهینه سازی است چون پس از آن تمرکز کردن مغز بر داده های مهمتر راحت تر می شود.
به گفته دکتر مارکوس کایزر طی این روند مغز در واقع همچون گذشته توسعه می یابد ولی پیونهایی که دیگر کارآیی ندارند از بین می روند. این حالت یادآور زمانی است که انسان در جمعی حضور دارد و وقتی همه با هم صحبت می کنند امکان تمرکز را از دست می دهد ولی وقتی یک نفر صحبت کند به مراتب بهتر صدای وی را می شنود و حرفهایش را درک می کند.
به گفته دانشمندان روند بهینه سازی مغز در دختر ان در سن ده سالگی آغاز می شود در حالی که در پسر ان در بیست سالگی رخ می دهد. بعد از سن بیست و دو سالگی روندهای مغزی زنان و مردان تقریبا یکسان می شوند.
دانشمندان انگلیسی قصد دارند در مراحل بعدی مکانیزمهای بافت مغز و روشهای تاثیر گذاری بر آن را بررسی کنند
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
عاقل می شوند و ایضأ عاشق
دلشاد
من به شدت تکذیب می کنم
pAshMak
آدرستون رونداشتن شیخ اجل.پوزششان رابپذیرید
بله؟؟؟؟به نظر من این آقایون هستند که زودتر عاشق می شوند
.به همون سرعت هم فراموش کرده وسراغ دیگری میروند
▧ تصویر در دسترس نیست
pAshMak
چرا بهروز؟ باکدوم دلیل؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
بخاطر گل روی شما بانوی پاکدامن، پوزششان را با لطف همایونی خودمان می پذیریم، امید است که دیگر این خبط و خطا رو اعاده نکنند...
.به همون سرعت هم فراموش کرده وسراغ دیگری میروند
pAshMak
مرررررسی شیخ اجل
Kishe Mehr,
منظورم این پسران بوالهوس این روزهاست که هوس را باعشق اشتباه میگیرند
جسارت نشه یک موقع
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
جسارت نشه یک موقع
درست می فرمایید شما. مرسی.
pAshMak
خواهش میکنم
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
pAshMak
بلهههههههههههههه؟
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
بعلهههههههههه ، پسرا تو همه چی اولن ، حتی عاقل شدن
pAshMak
توی همه چیز؟مطمئنی؟
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
ی بنده خدایی گفت هرکس ب چیزی 100% اطمینان داشته باشه احمقه ، گفتن مطمئنی ¿¿¿ گفت 100%
pAshMak
عادت کردیم همیشه بااطمینان حرف بزنیم
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
بله دیگه ، حالا اشکال نداره ، شما ببخش ، بزار رو حساب خامی و پخته نبودنشون
pAshMak
مگه گازکشی نشده خونه هاشون که هنوزخام باقی موندن؟
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
گاز کشی شده ولی گاز ندارن چون ما گازمون رو نصف قیمت میدیم ب پاکستان ، گاز نداریم ک بهشون بدیم
zrnznn
من که هنو به مرحله عاقلی نرسیدم که بببینم راس میگه یا نه!......
نمایش یا پنهان متن
ولی فعلاً اوضاع موجود عکس این رو نشون میده....pAshMak
آخیییییییییییییییییییی طفلکیاااااااااااا
یعنی نمیدونی دخترازودتر عاقل میشن؟
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→