در خصوص فاکتورهای جذابیت زنان ، اسامی 50 تن از زیباترین و جذاب ترین زنان دنیا طی 50 سال اخیر منتشر شد. بنابر نتایج این نظر سنجی زنانی که موها و چشم های تیره تری دارند گوی سبقت زیبایی \nرا از زنان بلوند سرشناس ربودند
در یک پژوهش جدید در خصوص فاکتورهای جذابیت زنان ، اسامی 50 تن از زیباترین و جذاب ترین زنان دنیا طی 50 سال اخیر منتشر شد.
▧ تصویر در دسترس نیست
در یک پژوهش جدید در خصوص فاکتورهای جذابیت زنان ، اسامی 50 تن از زیباترین و جذاب ترین زنان دنیا طی 50 سال اخیر منتشر شد. بنابر نتایج این نظر سنجی زنانی که موها و چشم های تیره تری دارند گوی سبقت زیبایی را از زنان بلوند سرشناس ربودند. به گفته کارشناسان در این فهرست 50 نفره 33 نفر از افراد دارای موها و چشم های قهوه ای و تیره و 17 تن نیز بلوند می باشند.
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست" ادری هپ برن " ستاره سرشناس سالهای نه چندان دور هالیوود توانست صدر این فهرست را از آن خود کرده و زیباترین و جذاب ترین زن در 50 سال اخیر باشد. بعد از او " پرنسس دایانا " عروس فقید ملکه انگلیس قرار دارد و
" گریس کلی " ، بریگت باردوت " نفرات بعدی این فهرست هستند. در میان 10 نفر نخست این فهرست نام " الیزابت تیلور "، " کیت میدلتون "، " آنجلینا جولی " ، آشواریا رای " و " کاترین زتا جونز " نیز به چشم میخورد.
pAshMak, اگه خراب نشده بود میشدم یکی از بزرگترین دانشمندای جهان ، اخه مگه نشنیدی ک میگن پشت هر مرد موفقی ی زن خوب و دلسوز هست ¿¿¿¿¿
خب وقتی نباشه ک نمیتونم دانشمند بشم ک نگاه کن با همین یدونه حرفت جامعه رو از نعمتی همچون من محروم کردی ، چجوری میخوای جواب 7 میلیارد ادم رو کره ی زمین رو بدی ¿
اگه خراب نشده بود میشدم یکی از بزرگترین دانشمندای جهان ، اخه مگه نشنیدی ک میگن پشت هر مرد موفقی ی زن خوب و دلسوز هست ¿¿¿¿¿
خب وقتی نباشه ک نمیتونم دانشمند بشم ک نگاه کن با همین یدونه حرفت جامعه رو از نعمتی همچون من محروم کردی ، چجوری میخوای جواب 7 میلیارد ادم رو کره ی زمین رو بدی ¿
خب من به عنوان یک خواهر پشت سرت هستم
جواب 7 میلیارد؟دنبال تو؟ بازتوچشم من رودوردیدی؟ بزنم لهت کنم؟
pAshMak
در خصوص فاکتورهای جذابیت زنان ، اسامی 50 تن از زیباترین و جذاب ترین زنان دنیا طی 50 سال اخیر منتشر شد. بنابر نتایج این نظر سنجی زنانی که موها و چشم های تیره تری دارند گوی سبقت زیبایی \nرا از زنان بلوند سرشناس ربودند
در یک پژوهش جدید در خصوص فاکتورهای جذابیت زنان ، اسامی 50 تن از زیباترین و جذاب ترین زنان دنیا طی 50 سال اخیر منتشر شد.
▧ تصویر در دسترس نیست
در یک پژوهش جدید در خصوص فاکتورهای جذابیت زنان ، اسامی 50 تن از زیباترین و جذاب ترین زنان دنیا طی 50 سال اخیر منتشر شد. بنابر نتایج این نظر سنجی زنانی که موها و چشم های تیره تری دارند گوی سبقت زیبایی را از زنان بلوند سرشناس ربودند. به گفته کارشناسان در این فهرست 50 نفره 33 نفر از افراد دارای موها و چشم های قهوه ای و تیره و 17 تن نیز بلوند می باشند.
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست" ادری هپ برن " ستاره سرشناس سالهای نه چندان دور هالیوود توانست صدر این فهرست را از آن خود کرده و زیباترین و جذاب ترین زن در 50 سال اخیر باشد. بعد از او " پرنسس دایانا " عروس فقید ملکه انگلیس قرار دارد و
" گریس کلی " ، بریگت باردوت " نفرات بعدی این فهرست هستند. در میان 10 نفر نخست این فهرست نام " الیزابت تیلور "، " کیت میدلتون "، " آنجلینا جولی " ، آشواریا رای " و " کاترین زتا جونز " نیز به چشم میخورد.
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
pAshMak
زیبایی روبراساس معیارهایی که ازنظر علمی هست درنظر گرفتن
مثل فاصله چشمها،فرم لب،فاصله بینی ولب .کلا قرارگرفتن اجزاری صورت درکنارهم
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
دلشاد
levrone
آنجی شماره یکه.
pAshMak
آنجی شماره یکه.
باهاتون موافقم
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
بهتر نیست ¿¿¿
رنگ روشن قشنگ تر از تیره س ک
pAshMak
رنگ روشن قشنگ تر از تیره س ک
خب من هم همین روگفتم دیگه الان منظورتو کدومشون هست
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
خب تو گفتی 33 نفرشون تیره ن و 17 نفرشون بلوند ، منم گفتم بلوند خوبه دیگه ، چی بگم اخه ¿¿
تو بگو چی بگم ، منم همونو میگم
pAshMak
تو بگو چی بگم ، منم همونو میگم
من میگم اصلا واسه توزوده این حرفها
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
ی جک هست ک میگه : فکر نکنید اونایی ک زیاد میخوابن تنبل هستنا نه ، اینا انگیزه ندارن ، وگرنه بهشون بگید فردا ساعت 5 صبح میخوایم بریم تایلند ، ببین کودومشون پا نمیشن
همین کارارو میکنی ک انگیزه ی منو خراب میکنی دیگه
pAshMak
انگیزت خراب شد؟ خب اگه خراب نشده بودمثلا چکارمیخواستی بکنی؟
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
اگه خراب نشده بود میشدم یکی از بزرگترین دانشمندای جهان ، اخه مگه نشنیدی ک میگن پشت هر مرد موفقی ی زن خوب و دلسوز هست ¿¿¿¿¿
خب وقتی نباشه ک نمیتونم دانشمند بشم ک
نگاه کن با همین یدونه حرفت جامعه رو از نعمتی همچون من محروم کردی ، چجوری میخوای جواب 7 میلیارد ادم رو کره ی زمین رو بدی ¿
pAshMak
خب وقتی نباشه ک نمیتونم دانشمند بشم ک
نگاه کن با همین یدونه حرفت جامعه رو از نعمتی همچون من محروم کردی ، چجوری میخوای جواب 7 میلیارد ادم رو کره ی زمین رو بدی ¿
خب من به عنوان یک خواهر پشت سرت هستم
جواب 7 میلیارد؟دنبال تو؟ بازتوچشم من رودوردیدی؟ بزنم لهت کنم؟
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
گفتن. زن موفق نگفتن ی خواهر موفق ک
pAshMak
صبرکن ببینم.مگه خواهر مردهستش؟
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
نه مرد نیست ولی قول مردونه ک میده
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→