ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
دلشاد
▧ تصویر در دسترس نیست
اینجوری که عاغا پسرا دارن پیش میرن فک کنم وقتی زن گرفتن و بچه دار شدن بچه شون اول به اونا بگه مامان!!!!
گفتم خاهر حجابت؟ چیزی نگفت دوباره گفتم خاهر حجابت برگشت گفت چی؟
گفتم واااااا خاک بر سرم تو پسری مگه جیگر؟
بعضی پسرا رو که میبینم دلم میخواد بهشون بگم خوشگل خانوم کدوم آرایشگاه میری؟
اگه اسم دخترا کلیپسه،اسم پسرا هم شرته،چون فقط ازشون یه شرت پیداست که یه شلوار بهش آویزونه!!!!!!!!
محتویات مغز پسر
.
.
نه جون من برا چی اومدی پایین مگه مغز داره که محتویات داشته باشه
قابل توجه بعضی پسرا روز دختر و بهتون تبریک بگیم یا نه؟
میدونی من عاشق این پسرایی ام که که ابروشون از منم نازک تره بعد سیبیل گذاشتن مثل ناصرالدین شاه
امروز تو خیابون یه دختره رو دیدم اندازه ی یه پسر آرایش کرده بود والا خجالت خوب چیزیه قبلا از کسی خوشت میومد باس امار در میاوردی مجرد یا متاهل جدیدا باس تحقیق کنی ببینی طرف دختره یا پسر
عاغا متاسفانه دیگه کار از ابرو برداشتن و شلوار قرمز پوشیدن و گوشواره انداختن پسرا گذشته امروز یه پسر دیدم وسط دعوا داشت جیغ میزد
تو عروسی رفتم کنار یه دختره نشستم از آرایشش خوشم اومد بخصوص ابرو هاشو خیلی خوب برداشته بود بهش گفتم شوهرت بهت گیر نمیده اینقد آرایش میکنی؟با عصبانیت نگام کرد و رفت اونطرف نشست. بعدا متوجه شدم چه سوتی دادم بیچاره پسر بود.
بعضی پسرا هستن فک میکنن اگه وسط دعوا داد بزنن ترسناک میشن یکی نیس بگه آخه عزیز من تو با اون دماغ عملیت و اون ابروهای برداشتت جیگر منی
به بعضی دخترا باید گفت عزیزم پاشو صورتتو بشور اومدیم خودتو ببینیم!!!!
قبلنا دخترها تا لیسانس میخوندن یکیو پیدا میکردن !
الآن میبینن خبری نیست ارشد هم میگیرن !
.
.
.
هرچی دخترها ترشیده تر میشن ، سطح علمی کشور بالاتر میره :
مورد داشتیم طرف بخاطر کیلیپس کرایه دو نفر روحساب کرده
وسایل لازم برای مسافرت :
دخترا : کیف ، مانتو ، شلوار ، شال
روسری در رنگهای مختلف
بدلیجات ، ساپورت ، کفش ، صندل ، لوازم آرایش
پسرا :
دمپایی ، شلوارک
قلیــــــــــــــــــــون !
بعضی ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻥ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﮐﻨﻦ !
ﻭﻟﯽ ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ ﺻﻮﺭﺗﺸﻮﻥ ﺗﻤﻮﻡ ﻣﯿﺸﻪ
دیگه از کلیپس گذشته
بعضی از دخترا در حال ساخت مسکن مهر رو سرشون هستند .
مورد داشتیم پسرا خودشونو پشت کلیپس دخترا قایم کردن تا استاد نفهمه که دارن چرت میزنن!
مورد داشتیم پسره خواسته با دوست دخترش تک چرخ بزنه،کلیپس دختره باعث واژگونی موتور شده!!
ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ دختره ﺑﺎ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﻭﺍﺳﻪ ﮔﻮﺷﯿﺶ ﻗﻔﻞ ﺗﺼﻮﯾﺮﯼ گذاشته
ﺑﺪﻭﻥ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﻗﻔﻠﺶ ﺑﺎﺯ ﻧﺸﺪﻩ !!!!
امروز ﯾﻪ ﻣﻮﺭﺩ ﺩﯾﺪﻡ ﺍﺯ ﺑﺮﻕ ﮔﺮﻓﺘﮕﯽ ﻣﺮﺩ !!!!
.
.
.
ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ ﮐﻠﯿﭙﺴﺶ ﮔﯿﺮ ﮐﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﮐﻞ ﺑﺮﻕ.
مورد داشتیم یه کلیپس سرشو از پنجره اتوبوس بیرون میاره اتوبوسه چپ میکنه!!
serpent
مرسی
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
بندری
gilas
jaj
garfild
zrnznn
اقا بهروز من همچین صحنه های مثل عکس اول تاپیکت رو تو دوران کودکیم زیاد داشتممممم
.
.
.
نمایش یا پنهان متن
عکسا رو دیدم دلم برا جیگر عمه تنگیددددددددددددددددددده شدهههههههآخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→