انتظار می رود با انتشار تصاویر بیشتر از این حرکت ، کبه باید چمدان هایش را به مقصد یک تیم جدید ببندد.
واکنش عجیب کبه مهاجم دورگه استقلال بعد از دومین گلی که به الریان زد. کبه، این حواله (!) را یه سمتی فرستاد که دوآتشه های پرسپولیس می نشینند (که البته خبری هم از آنها نبود).
▧ تصویر در دسترس نیست
امیر قلعه نویی سرمربی استقلال بعد از این حرکت به شدت کبه با کلمات تند تنبیه کرد و الریانی ها هم اعتقاد داشتند این بازیکن باید از زمین اخراج بشود.
در نهایت این محمد قاضی بود که کبه را آرام کرد. انتظار می رود با انتشار تصاویر بیشتر از این حرکت، کبه باید چمدان هایش را به مقصد یک تیم جدید ببندد.
همچنین آخرین خبرها هم حکایت از این داشته که قلعه نویی در رختکن قصد این را داشته که کبه را شخصا تنبیه بدنی کند!
کبه ظاهرا این حرکت را برای این کرده که در استقلال پولش را نگرفته است. او در راهروی منتهی به اتوبوس تیم به قلعه نویی گفته است: «پولم را ندادید و از این به بعد اتفاقات خوبی نمی افتد!»
pAshMak, اول اینکه اون حرکت برای عرب ها کم هم هست ، الان فهمیدم ک ایران درباره ی اسم خلیج فارس دوباره از گوگل شکایت کرده ، گوگل هم ی نظر سنجی گذاشته ، تقریبا 16 میلیون نفر شرکت کردن ک 25% اونها خلیج فارس رو انتخاب کردند و 75% اونها خلیج عربی رو ، این عربا هزارتا از این حرکتا براشون کمه
pAshMak
واکنش عجیب کبه مهاجم دورگه استقلال بعد از دومین گلی که به الریان زد. کبه، این حواله (!) را یه سمتی فرستاد که دوآتشه های پرسپولیس می نشینند (که البته خبری هم از آنها نبود).
▧ تصویر در دسترس نیست
امیر قلعه نویی سرمربی استقلال بعد از این حرکت به شدت کبه با کلمات تند تنبیه کرد و الریانی ها هم اعتقاد داشتند این بازیکن باید از زمین اخراج بشود.
در نهایت این محمد قاضی بود که کبه را آرام کرد. انتظار می رود با انتشار تصاویر بیشتر از این حرکت، کبه باید چمدان هایش را به مقصد یک تیم جدید ببندد.
همچنین آخرین خبرها هم حکایت از این داشته که قلعه نویی در رختکن قصد این را داشته که کبه را شخصا تنبیه بدنی کند!
کبه ظاهرا این حرکت را برای این کرده که در استقلال پولش را نگرفته است. او در راهروی منتهی به اتوبوس تیم به قلعه نویی گفته است: «پولم را ندادید و از این به بعد اتفاقات خوبی نمی افتد!»
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
فوتبال حرفه ای یعنی تا پول ندید ، بازیکن ادم نمیشه ، تو همه ی جهان هم همینه ، ی بازیکن حرفه ای فقط حرف پول رو میفهمه
تازه حرکتش هم همممممچینا هم زشت نبودا ، شما پرسپولیسیا فقط جو میدید بهش
pAshMak
تازه حرکتش هم همممممچینا هم زشت نبودا ، شما پرسپولیسیا فقط جو میدید بهش
زشت نبود؟ اصلا این استقلالیها فرقی نمیکنه ازکدوم کشورباشن
ذاتااااا مشکل دارن
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
اول اینکه اون حرکت برای عرب ها کم هم هست ، الان فهمیدم ک ایران درباره ی اسم خلیج فارس دوباره از گوگل شکایت کرده ، گوگل هم ی نظر سنجی گذاشته ، تقریبا 16 میلیون نفر شرکت کردن ک 25% اونها خلیج فارس رو انتخاب کردند و 75% اونها خلیج عربی رو ، این عربا هزارتا از این حرکتا براشون کمه
pAshMak
اینو خوووب اومدی ولی درملاعام باید رعایت ادب رومیکرد
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
حالا شما ببخشید
pAshMak
نمیتونم ببخشم باید خیلی فکرکنم ببینم میتونم چنین کاری کنم
شامل بخشش خودم قرارش بدم یاخیر.کارسختی روازمن تقاضاکردی امیر
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
تو این لطف رو انجام بده ، قول میدم ک جبرانش کنم ، باور کن جواب این کار بزرگت رو میدم ، لطفا ببخش
Kishe Mehr
pAshMak
اصرار نکن بی فایدست. استقلالی اونهم باپوست قهوه ای اومده چکارکرده
ای داد ای بیداد
▧ تصویر در دسترس نیست
pAshMak
کاملا درسته .میبینی امیرجان ...باید با ادب باشه دیگه
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
الان دارم دقت میکنم میبینم ک چقدر لباس اونا شبیه لباس پرسپولیس تو دربی هستش
نکته رو گرفتی بزن لایکو
pAshMak
نکته رو گرفتی بزن لایکو
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
نکته ش ظریفه
pAshMak
بازرفتی توی کارظرافت امیر؟
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
نه نه بیخیال
pAshMak
نکنه منظورت از همونی بودکه قراره انجامش بدم؟
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
نه ، همینجوری ی چیزی گفتم
pAshMak
مشکوک میزنی امروز امیر؟ اون از تایلند رفتن،اون از بلوند گفتن،اینم که همینجوری گفتن
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→