₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » قیمت جدید بنزین‌ تعیین شد
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » قیمت جدید بنزین‌ تعیین شد

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

قیمت جدید بنزین‌ تعیین شد

1606 بازدید، 22 پست، نویسنده: zrnznn

• zrnznn

در راستای اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها و آزادسازی نرخ حامل‌های انرژی، قیمت هر لیتر بنزین سهمیه‌ای 700 تومان و هر لیتر بنزین آزاد 1000 تومان از سوی دولت تعیین شد.

دولت با اجرای رسمی گام دوم هدفمند‌سازی یارانه‌ها در لحظاتی پیش، نرخ جدید حامل‌های انرژی را تعیین کرد.

در این راستا قیمت هر لیتر بنزین سهمیه‌ای 700 تومان و هر لیتر بنزین آزاد 1000 تومان تعیین شد.

همچنین گازوئیل 250 تومان، بنزین سوپر 1100 تومان و هر متر مکعب سی ان جی 450 تومان عرضه می‌شود.

بنابراین گزارش، اوایل هفته جاری رئیس‌جمهور اعلام کرده بود که قرار است افزایش قیمت بنزین در گام دوم قانون هدفمند کردن یارانه‌ها، از اواخر هفته عملیاتی شود.

با این اقدام فاز دوم هدفمندسازی یارانه‌ها که محوریت اصلی آن آزادسازی نرخ حامل‌های انرژی بود، کلید خورد.

دولت مصمم است تا با استفاده از منابع حاصل از اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه‌ها و درآمدهای ناشی از افزایش صادرات نفت و محصولات پتروشیمی، چرخ تولید را به عنوان محرک اصلی اقتصاد به حرکت در آورد.

براساس تصمیم دولت، سهمیه‌های بنزین 400 تومانی موجود در کارت‌‌های سوخت‌، نمی‌سوزد.

10 سپاس: مگس، Holtek، pAshMak، jaj، Kishe Mehr، دلشاد، Life Dream، نغمه، aac198000، hadi04

• مگس

1 سپاس: zrnznn

• Holtek

من که امشب تو اخبار نشدیم ، کجا اعلام کردن؟ :7:

• zrnznn

مگس,
    باور ندارید؟! :22:
    .
    .
    .
    نقل قول: Holtek
    من که امشب تو اخبار نشدیم ، کجا اعلام کردن؟

اگر منظورتون اخبار تی وی هستن بله نگفتن! ولی خیلی از دکتر مهندسا رو میشناسم که تلویزیون ندارن! اخبار رو که تنها از تی وی نمیشنون 370

1 سپاس: Holtek

• Holtek

نقل قول: zrnznn
    اگر منظورتون اخبار تی وی هستن بله نگفتن! ولی خیلی از دکتر مهندسا رو میشناسم که تلویزیون ندارن! اخبار رو که تنها از تی وی نمیشنون

یهنی بغیر تی وی از کجا می تونن شنیده باشن این مهتدسین جدید :7:

• zrnznn

• Holtek

منبع از این معتبر تر ؟!

شما چطور مهندسی هستی که نمی دونی تازگیا اینترنت حونریزی کرده و اکثر سایت ها هک شدن ....... :10:
    بعدشم جایگاه ها تا سه رفم رو می تونن نشون بدن

2 سپاس: zrnznn، Kishe Mehr

• zrnznn

Holtek,
    اینم از سایت خود شرکت نفتتتتتتتتتتتتتتت
    فقط نگی که چرا زمان اعلام خبر اینا از ما عقب ترهههههههههه! :4: که من منبع اصلیمو لو نخواهم داد :50:

.
    .
    .
    اون خونریزیه که مال هک کردن رمز و اینا بود نه اخبار یارانه ای 453

• Holtek

اون خونریزیه که مال هک کردن رمز و اینا بود نه اخبار یارانه ای 453

الان تو شبکه اشزاق دارم یه فیلم هندی می بینم حواسم انجاست نمی تونم جوالهای علمی رو پاسخ بدم ، تازه تو نور هم خشم اژدها رو میده:4:

• zrnznn

حواسم انجاست

کاملان مشخصه:
    یهنی

مهتدسین

رفم

اشزاق

351

بعدشم جناب من اون بالا اشاره کردم که لحظاتی پیش این خبر اعلام شد! پس انتظار نداشته باشید تو خبر هشت و سی اعلام شده باشه :10:

• Holtek

عدشم جناب من اون بالا اشاره کردم که لحظاتی پیش این خبر اعلام شد! پس انتظار نداشته باشید تو خبر هشت و سی اعلام شده باشه

اتاق خبرم نگفت

• zrnznn

اتاق خبرم نگفت

تازه اشم! اخبار ده و نیم شبکه سه هم نگفت:4:

• pAshMak

چندروزدیگه به همین قیمتها هم عادت میکنیم وبرامون عادی میشه

2 سپاس: zrnznn، Kishe Mehr

• jaj

• Kishe Mehr

دیگه وضعیت بنزین طوری شده که نمیصرفه بریم سر کار :4: :21:
    بنا بر شنیده ها، از دیشب اعمال شده و کلی پلیس ملیس جلوی پمپ بنزینها ریختن انگاری! :21:
    بعدشم جایگاه ها تا سه رفم رو می تونن نشون بدن

یه جا خوندم نوشته بود جایگاه ها با ریال خداحافظی کردن! لابد میخوان تومانیش بکنن :21:
    نقل قول: pAshMak
    چندروزدیگه به همین قیمتها هم عادت میکنیم وبرامون عادی میشه

دقیقا همینه.زمانی که 400 شد همه میگفتن واییییییییییییی دیگه انقلاب میشه و کسی سرکار نمیاد و... ولی حساب کنید سال دیگه میگیم کاش بنزین همون 1000 باقی بمونه :21:

• 1 سپاس: zrnznn

• serpent

لامصبا منتظر بودن ما ماشینمون بیاد بعد گرون کنن ، واقعا ........ :2:

• Life Dream

خودروهاي توليد 93 و به بعد كلاً استاندارد اجباري يورو چهار رو دارن، اين يعني استفاده از بنزين فعلي با استاندارد يورو دو تعطيل!
    اكتان و كيفيت اين بنزين از بنزين سوپر هم بالاتره، (بالاي 95) پس چطوري قيمت اون با قيمت يورو دو با اكتان پاين 87 برابره؟
    به هر حال چيزي كه مشخصه اين سير سعودي قيمت بنزين حالا حالا ها ادامه داره تا به قيمت جهاني و حتي بالاتر برسه، خيلي خوبه كه نفتمون مليه!! :87:

1 سپاس: hadi04

• نغمه

بابا پاتون رو از روی خرخره ی مردم بدبخت برداریدددددددددددددددددددددددددددددددددددددد :62:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: