ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
aac198000
[center]
تیتو ویلانووا که پیش تر در سال 2011 خبردار شد که سرطان دارد ابتدا با روحیه بالا به جنگ با این بیماری رفت و در راند اول هم موفق از این نبرد بیرون آمد. او که در تیم دوم بارسلونا در کنار پپ گواردیولا مشغول به کار بود به همراه او به تیم بزرگسالان بارسلونا هم رسید و به عنوان دستیار پپ در سال های شکوه بارسا ایفای نقش کرد.
تیتو البته زمانی به جامعه فوتبال معرفی شد که در ال کلاسیکو، ژوزه مورینیو مربی وقت رئال مادرید انگشت دستش را در چشم او فرو کرد. با این حال این مربی 45 ساله در تمام این مدت با بیماری اش دست و پنجه و نرم کرد و در چند مقطع مختلف بستری شد.
تیتو در سال 2012 با رفتن پپ گواردیولا از تیم بارسلونا هدایت این تیم را به عهده گرفت و کارش را به عنوان سرمربی شروع کرد. اگرچه بسیاری از زمان فصل را به علت بیماری از دست داد و دستیارش یوردی رورا کار او را انجام داد ولی کارنامه درخشانی از خودش در بارسلونا به جا گذاشت. او توانست بارسا را قهرمان اسپانیا کند و رکورد قابل توجه 100 امتیاز در یک فصل را هم از خود به جا بگذارد.
با این حال روز جمعه سران بارسا خبر تلخ مرگ او را اعلام کردند و این روز را همیشه برای بارسایی ها روز عزا اعلام کردند. در بیانیه ای که سران این سایت داده اند این طور آمده است:« با نهایت تاسف و تاثر باید مرگ تیتو ویلانووا را صمیمانه به خانواده، همکاران، طرفداران بارسلونا و همه هواداران فوتبال تسلیت بگوییم ». روز 25 آوریل از این به بعد یکی از روزهای تلخ تاریخ بارسلونا خواهد بود.
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست[/center]
aac198000
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
بچه مثبت
لیونل مسی : فراموش كردنت كار خيلي دشواري هستش
براي هميشه تو قلبهاي ما خواهي موند
همه حمايت ما با خانواده تو ...
آبیدال : برای تمامی آنچه که کنارهم زندگی کردیم ، من تو را به خاطر میاورم ، دوست من ، روحت شاد. ممنون برای مبارزه ات.
سرخیو آگوئرو : قلبم بعد از شنیدن فوت تیتو سنگینی میکند. فکرم به سمت خانواده اوست. روحش شاد !
آنتونیو کونته (یوونتوس) : من از فوت ویلانوا ناراحت شدم ، یک نمونه بارز از مبارزه چه در زمین و چه در زندگی ، دلمان برایش تنگ خواهد شد.
سرخیو راموس : تمامی حمایت من به خانواده تیتو و دوستانش ، نمونه بارزی از مبارزه و قدرت برای تمامی ما ! روحش شاد
خوزه مورینیو : فوت ویلانوا روزی ناراحت کننده برای فوتبال ، بارسلونا و مهم تر از همه برای خانواده و دوستانش است ، روحش شاد !
لوئیز سوائرز : روحت قرین آرامش تیتو ، تسلیت من به خانواده و دوستان تو !
ویکتور والدز : تیتو ، یکی از بهترین مربیانی بود که در دوران فوتبالم دیده ام ، ممنونم برای هر آنچه که به ما دادی ، روحت شاد !
بچه مثبت: 45 سالگی برای مرگ زود بود، روحت شاد تیتو
پپ گواردیولا اینیستا ، دنی کاواخال ، گرت بیل ، فابرگاس و خیلی از بازیکنهای دیگه...
و همچنین تقریبا همه باشگاه ها پیام تسلیت فرستادن
دوشنبه ساعت 8 مراسم تشیع جنازه تیتو برگزار خواهد شد...
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
aac198000
تشکر و سپاس بابت متن جالب فوق
از فوتبالیستهای محبوب منه چه پیام خاصی هم داده
با عرض پوزش وسیله ایاب ذهاب هم محیاست
دلشاد
aac198000
aac198000
انگشت مورینیو تا ابد بوی تیتو می دهد!
ماه تلخ هواداران بارسلونا بعد از سه شکست پی در پی که آنها را از دست یافتن به جام قهرمانان اروپا، لالیگا و کوپا دل ری محروم کرد با مرگ تیتو ویلانوا که یک جنتلمن واقعی بود کامل شد.
ژنرال
پیام تسلیت ژنرال: بچه مثبت راست میگه! 45سالگی برای مرگ زود بود.
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستhttp://up.boooofi.com/index.php?do=uploadimage
▧ تصویر در دسترس نیست
این ویدئو را هم تماشا کنید بد نیست.
gilas
aac198000
سپاس ویژه به خاطر تصاویر و ویدئو
بندری
aac198000
شنبه شب در دو بازی تیمهای رئال مادرید و اوساسونا و نیز دیدار رئال بتیس برابر سوسیه داد اعضای دو تیم نسبت به درگذشت تیتو ویلانووا سرمربی فصل گذشته بارسلونا ادای احترام کردند. در نوکمپ، ورزشگاه اختصاصی بارسلونا هم هواداران این تیم روز گذشته حضور یافتند و به این مربی فقید ادای احترام کردند.
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→