اگر شما یک زن هستید که از وسایل نقلیه عمومی استفاده میکنید، این امکان وجود دارد که با این مشکل پیشتر برخورد کرده باشید: مردی که کنار شما نشسته، پاهای خود را با بیخیالی تمام، آنچنان از هم باز کرده که دیگر جایی برای نشستن شما باقی نمانده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
برخی از زنان ترکیه آنقدر از این رفتار مردان این کشور به تنگ آمدهاند که کمپینی آنلاین علیه این رفتار مردان به راه انداختهاند تا به نوعی مردان را خجالت زده کنند و آنها نیز دست از این کار بردارند. این کمپین با هشتگی به زبان ترکی به معنای «بازکردن پاهایت را متوقف کن» و «جای من را اشغال نکن» در شبکههای مجازی در حال داغ شدن است، تا جایی که این هشتگ نه تنها در ترکیه بلکه در نقاط مختلف دنیا جزء پرکاربردترین هشتگها شده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
برخی از زنان حتی عکسهایی نیز از مردانی که این رفتار نادرست را در وسایل نقلیه عمومی از خود نشان میدهند و تجربههای شخصی خود در این رابطه منتشر کردهاند. برخی از این زنان حتی این تصاویر را پرینت گرفته و در وسایل نقلیه عمومی چسباندهاند.
خداوکیلی من خودم همیشه رعایت میکنم؛ حتی اگر صندلی جلو نشسته باشم و ببینم یه خانم با دو تا آقا میخواد بشینه صندلی عقب، معمولا اگر اثاث همراهم نباشه جامو میدم که حانوم صندلی جلو بشینه.
البته نمیخوام توجیه کنم اما مردها به دلیل فیزیکیشون اگر مدت زمان طولانی پاهارو خیلی به هم بچسبونن و جمع بشینن اذیت میشن؛ اینم باید در نظر گرفت. اما خوب قهوه خونه ای نشستن توی تاکسی هیچ توجیهی نداره.
خدا رو شكر كه سالهاست بندرت سوار تاكسي مي شم . و دوباره سالها پيش كه صبح ها براي سوار شدن به سرويس اداره ، سر يه خيابون مي ايسادم ، يه همكلاسي دوران ابتدايم هم ( البته ظاهرا اون منو به ياد نمي اورد) براي سوار شدن تاكسي ميايستاد ، منتهي سوار هر تاكسي اي نمي شد ، اينقدر منتظر مي شد تا يه خانم سوار بشه و اين بلافاصله مي پريد سوار مي شد و اين داستان سالها ادامه داشت ....
و دوباره سالها پيش كه صبح ها براي سوار شدن به سرويس اداره ، سر يه خيابون مي ايسادم ، يه همكلاسي دوران ابتدايم هم ( البته ظاهرا اون منو به ياد نمي اورد) براي سوار شدن تاكسي ميايستاد ، منتهي سوار هر تاكسي اي نمي شد ، اينقدر منتظر مي شد تا يه خانم سوار بشه و اين بلافاصله مي پريد سوار مي شد و اين داستان سالها ادامه داشت ..
این هم حال میده ها نمایش یا پنهان متن شوخی کردم
نقل قول: ژنرال
خداوکیلی من خودم همیشه رعایت میکنم؛ حتی اگر صندلی جلو نشسته باشم و ببینم یه خانم با دو تا آقا میخواد بشینه صندلی عقب، معمولا اگر اثاث همراهم نباشه جامو میدم که حانوم صندلی جلو بشینه.
البته نمیخوام توجیه کنم اما مردها به دلیل فیزیکیشون اگر مدت زمان طولانی پاهارو خیلی به هم بچسبونن و جمع بشینن اذیت میشن؛ اینم باید در نظر گرفت. اما خوب قهوه خونه ای نشستن توی تاکسی هیچ توجیهی نداره.
دم شما گرم
نقل قول: شایسته
شایدم با ماشیبنا تبانی میکرده خانومارو میدزدیدن
نقل قول: jaj
پس اگه اینجوری بوده ممکنه با رضا هم همدست بوده باشند
منم خيلي كم پيش مياد تاكسي سوار شم ولي اگه چنين موقعيتي پيش بياد خودم رو جمع مي كنم كه خانومه اذيت نشه تازه يه بار جنان خودمو جمع و جور كرده بودم كه خانومه بهم گفت راحت باش ايرادي نداره
aac198000
اگر شما یک زن هستید که از وسایل نقلیه عمومی استفاده میکنید، این امکان وجود دارد که با این مشکل پیشتر برخورد کرده باشید: مردی که کنار شما نشسته، پاهای خود را با بیخیالی تمام، آنچنان از هم باز کرده که دیگر جایی برای نشستن شما باقی نمانده است.
Holtek
دلشاد
شایسته
خدایی چه عادت بدیه خوبه خانمای ایرونیم یه همچین کمپینی راه بندازن
ژنرال
jaj
Holtek
و دوباره سالها پيش كه صبح ها براي سوار شدن به سرويس اداره ، سر يه خيابون مي ايسادم ، يه همكلاسي دوران ابتدايم هم ( البته ظاهرا اون منو به ياد نمي اورد) براي سوار شدن تاكسي ميايستاد ، منتهي سوار هر تاكسي اي نمي شد ، اينقدر منتظر مي شد تا يه خانم سوار بشه و اين بلافاصله مي پريد سوار مي شد و اين داستان سالها ادامه داشت ....
jaj
شاید بنده خدا می ترسیده که بدزدنش میخواسته با این شیوه یک مقداری قوت قلب پیدا کنه
شایسته
شایدم با ماشیبنا تبانی میکرده خانومارو میدزدیدن
jaj
پس اگه اینجوری بوده ممکنه با رضا هم همدست بوده باشند
aac198000
این هم حال میده ها
نمایش یا پنهان متن
دم شما گرم
خیلی حرف داشتم نمیگم
Holtek
بابا شماها بايد كاراگاه مي شدين ، چه زود آدمو دستگير مي كنين آخه
aac198000
مستانه
خدایی چه عادت بدیه خوبه خانمای ایرونیم یه همچین کمپینی راه بندازن
]مردای آسیایی به صورت ذاتی سندرم گشاد نشینی دارن و این حالتشون اختیاری نیست
نمایش یا پنهان متن
تقدیم به مردایِ آسیاییِ گشاد نَشینبندری
تازه يه بار جنان خودمو جمع و جور كرده بودم كه خانومه بهم گفت راحت باش
aac198000