₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » اتفاقی جنجالی در بازی بارسلونا!!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » اتفاقی جنجالی در بازی بارسلونا!!!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

اتفاقی جنجالی در بازی بارسلونا!!!

3653 بازدید، 15 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

» اتفاقی جنجالی در بازی بارسلونا و واکنش جالب دنی آلوز !

هواداران تیم حریف، در حرکتی نژاد پرستانه به سمت دنی آلوز موز پرتاب کرده تا با این حرکت او را میمون خطاب کنند

در دقیقه 75 بازی زمانی که آلوس قصد ارسال یک ضربه کرنر را به روی دروازه تیم ویارئال داشت ؛ از جایگاه هواداران ویارئال یک موز به سمت او پرتاب شد.

آلوس در کمال تعجب با خونسردی تمام ، موز را پوست کنده ، آن را خورد و بقایایش را به کناری انداخت . همه چیز به همین سادگی به اتمام رسید.

آلوس در پایان بازی در مورد این اتفاق چنین توضیح می دهد :

« 11 سال است که در اسپانیا هستم. از این دست مسائل بارها تکرار شده و فقط باید با آنها خندید. تکرار می کنم که باید بی تفاوت بود و به این دست اتفاقات پوزخند زد »

او همچنین گفت: نمی‌دانم چه کسی موز را به سمت من پرتاب کرد ولی می‌خواهم از فردی که این کار را کرد تشکر کنم، چون با خوردن آن موز انرژی گرفتم و دو توپی را روی دروازه ارسال کردم که منجر به گل شد.

نیمار: ما همگی میمون هستیم

[center] تصویر در دسترس نیست

نیمار، ستاره برزیلی تیم فوتبال بارسلونا در حمایت از هم‌تیمی‌اش با قراردادن تصویری از خود و پسرش که موزی به دست دارند در صفحه شخصی‌اش نوشت: ما همگی میمون هستیم. ما همگی شبیه هم هستیم. وقت آن رسیده تا به مردم بگوییم دیگر بس است. وقتی در حال موز خوردن هستید از خودتان عکس بگیرید. به نژادپرستی نه بگویید!!!

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

12 سپاس: دلشاد، علیرضا، Holtek، jaj، levrone، مگس، arash52، بندری، mojde، نغمه، javad1020، zrnznn

• دلشاد

تصویر در دسترس نیست
    2 سپاس: علیرضا، jaj

• SaMaN TaJ

نقل قول: aac198000
    چون با خوردن آن موز انرژی گرفتم

راست میگه خب :4:
    نمایش یا پنهان متنمووووووووز :4:

ولی خیلی مفت بردن این آب انار فروشا :14:

1 سپاس: jaj

• Holtek

نقل قول: aac198000
    با این حرکت او را میمون خطاب کنند

ولي موز معاني و كاربردهاي ديگه اي هم داره :4:

1 سپاس: jaj

• jaj

1 سپاس: Holtek

• hadi04

موز کیلویی هفت هزار تومنه اینجا لطفا بگید به این حرکت نژاد پرستانه ادامه بدن :4:
    2 سپاس: مگس، jaj

• jaj

توی عکس آخری کدوم موزه رو آقاهه باید پوست بگیره بخوره :bahone:
    نمایش یا پنهان متن :103:

• بندری

حرف موز شد اگه خدا ناكرده گذرتون به استان هرمزگان خورد حتما حتما از موز هاي محلي استان ما بخوريد تا طعم موز رو بهتر بفهميد . باور كنيد :1:
    4 سپاس: نغمه، jaj، zrnznn، aac198000

• 1 سپاس: aac198000

• jaj

1 سپاس: aac198000

• zrnznn

نقل قول: بندری
    حرف موز شد اگه خدا ناكرده گذرتون به استان هرمزگان خورد حتما حتما از موز هاي محلي استان ما بخوريد تا طعم موز رو بهتر بفهميد . باور كنيد

هنوز من گذرم نیوفتاده........ ولی خیلی دوس دارم بیامممممممم :93: باشه حتما یادم باشه میخورم :3:
    .
    .
    .
    از برخورد دنی خوشم اومد :72:

1 سپاس: aac198000

• 1 سپاس: aac198000

• aac198000

نقل قول: بندری
    حرف موز شد اگه خدا ناكرده گذرتون به استان هرمزگان خورد حتما حتما از موز هاي محلي استان ما بخوريد تا طعم موز رو بهتر بفهميد . باور كنيد

اتفاقا آخر هفته گذشته اونجا بودم ولی تا حالا نمیدونستم استان هرمزگان موز داره

ولی من سالی 10-12 بار میرم بندر عباس دوستان خیلی خیلی خوبی دارم اونجا :8:

• fgrpmm

موز
    بندر
    میناب
    دنی آلوز

بدو بدو آتیش زدم به مالم

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: