ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
افتتاح بلوار علی دایی در اردبیل با حضور وی
zrnznn
در میان تشویقهای گرم و مشتاقانه اردبیلیها در آیین جشن صعود تیم شهرداری اردبیل به لیگ یک، کلید طلایی شهر اردبیل به علی دایی اسطوره فوتبال ایران و آسیا اهدا شد.
▧ 8 تصویر این بخش در دسترس نیست
jaj
دلشاد
zrnznn
آقا بهروز کجاس که یه کارمند زن شهرداری واسه اش پیداااااااااااااا کردمممممممممممم
zrnznn
پرهام
jaj
آقا بهروز کجاس که یه کارمند زن شهرداری واسه اش پیداااااااااااااا کردمممممممممممم البته باید بببینم میتونه انتقالی بگیره واسه مشهددددددددددددددددددددد!
فکر کنم بد گزینه ای براش پیدا کردی
سمت چپ اونی که وایساده صاحبشه
sarkaniemi
من هم دیدم!
نقش آخوند تو عکس ها چیه؟
sarkaniemi
jaj
نقش اول مرد
sarkaniemi
نقش اول مرد اینجا به عهده ی علی داییه! او در خیلی زمینه ها اول بوده. مرد یا زن بودن فرقی نداره؛ بستگی به همّت و پشت کار شخص داره.
levrone
هیچ ایرانی شکست ایران از عربستان تو عید نوروز اونم تو آزادی رو فراموش نمیکنه. رقص شمشیر عربا بعد اون مسابقه هنوز تو ذهنمه ... اونوقت این آقا با پررویی بعد از چهار سال میگه بالاخره همه فهمیدن حق با من بوده!
zrnznn
حالا مثلاً استقلالی ها که اسطوره هاشون اونهاننننننن
شایسته
تنها
levrone
اسطوره استقلال امیر قلعه نوییه با 5 عنوان قهرمانی تو لیگ برتر!
مابقی استقلالیا اگه تِر زدن به تیم خودشون زدن نه نماینده 75 میلیون ایرانی.
خداییش 6میلیارد واسه سه سال میارزه برای این آدم بی ظرفیت؟!
zrnznn
هههههههههههه
اسطوره و رکورد دار جهانی رو میزنی پای رکورد دار لیگ برتر؟
اینی که داری صحبتشو میکنی همونه که بیشترین گل زده ملی رو داره هااااااااا
بیشترین بازیه ملی رو دارهههههههههه
اولین بازیکن ایرانیه که با تیمش قهرمان بندس لیگا شد
اینی که میگی تر زده به نماینده 75 میلیون همون تنها بازيکن آسيايي در بين 100 بازيکن برتر تاريخ هااااااااا
ایشون همونه که دو بار برترين گلزن ملي سال جهان شده هاااااا
.
.
.
اگر خواستی هنو از افتخارات این اسطوره پرسپلیسی بگم برات....یا کافیه؟ تا دیگه پز این قهرمانی لیگ برترتون رو ندید؟! ما اهداف والا تری داشتیم به جهانی فکر کردیم نه در حد تیم های استانی
Holtek
aac198000
به نظر من حق اش بود
خالی از حاشیه ها
من دوستش دارم
نمایش یا پنهان متن
gilas
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→