ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ماجرای عکسی که برای کیمیایی حاشیه ساخت
aac198000
کسی فکر نمیکرد بوسه برادرزاده بر پیشانی عمو خبرساز شود، اتفاقی که نه خارج از عرف است و نه غیر شرعی. اما این اتفاق افتاد، آن هم پس از اینکه خبرگزاری مهر و ایسنا گزارشهای تصویری خود را از مراسم «شب مسعود کیمیایی» منتشر کردند.
عکس این لحظه اما با تیترهایی منتشر شد که خواننده را به سمت همه چیز رهنمون میکرد جز اتفاقی که در مراسم رخ داده است.
«بوسه یک زن بر پیشانی مسعود کیمیایی»، «بوسیدن پیشانی مسعود کیمیایی توسط نوازنده زن»، «بوسه نوازنده زن بر پیشانی مسعود کیمیایی» و... برخی از سایتهایی که اتفاقا دعوی حفظ ارزشها را دارند به این تیترها اکتفا نکردند و پا را از این هم فراتر گذاشتند «درحالی که بر طبق رهنمودهای فرهنگی و دینیمان و براساس قوانین کشور هنرمندان در مجامع عمومی ملزم به رعایت چهارچوبهایی در روابط اجتماعیشان هستند، تصویر بیتوضیحی که یکی از خبرگزاریهای رسمی کشور بدون رعایت این ملاحظات از مراسم بزرگداشت «مسعود کیمیایی» منتشر کرده حکایت دیگری میکند. امیدواریم این خانم گیتاریست از محارم ایشان بوده باشد.»
این اتفاق البته به خودی خود مساله مهمی نیست، اما مقایسه رفتار برخی رسانهها با این اتفاق خواسته و ناخواسته آدم را به یاد ماجراهایی میاندازد که طی این چند ماه برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و هنرمندان و نویسندگان این دیار رقم خورده هاست. متاسفانه برخی از سایتها و خبرگزاری بدون رعایت اصول حرفهای و اخلاقی میکوشند تا از کاه کوه بسازند و مخاطبان خود را در مورد عملکرد هنرمندان و مدیران فرهنگی به اشتباه بیندازند.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
شایسته
به فکر این نیستن که از مراسم لذت ببرن
zrnznn
مصداق بارز این تاپیک بود: به غلط قضاوت نکنید!!
چرا این خانمه فقط سه تا از انگشتاشو ناخن گذاشته؟ زشت شده که
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستaac198000
به فکر این نیستن که از مراسم لذت ببرن
نکته زیبایی را اشاره کردید
من به این چشم تیز بین شما عرض ارادت دارم همین
تنها
jaj
نمایش یا پنهان متن
دلشاد
aac198000
الان دوستان در روزنامه .... تیتر میزنند زنانی نیمه برهنه در مراسم فلان
یک سوال دارم
شما این دقت را در تمامی مسایل زندگانی دارید عایا
aac198000
mahsa joon
Holtek
aac198000
چرا من دنبال علتش هستم ؟یعنی میتونه دلیلش صرفا حرفی برای گفتن زدن باشه یا چون محکمه ای نیست که جواب بدیم که چرا فلان مطلب را به فلان شخص نسبت دادیم (شاید هم ضعف ایمان به جهان دیگر)
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→