ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
اتریش برنده یوروویژن ۲۰۱۴ شد
jaj
شهر کپنهاگ دانمارک امشب میزبان پنجاه و نهمین مسابقه فینال یوروویژن بود که مهمترین رقابت موسیقی سبک پاپ در قاره اروپا است.
کونشیتا ورست هنرمند اتریشی که یک تراجنس است و خود را به لحاظ جنسی "نه مرد و نه زن" معرفی میکند، برنده مسابقات امسال شد.
کونشیتا ورست که با لباس و آرایش زنانه ظاهر میشود اما ریش هم میگذارد، شنبه شب (دهم مه) در کپنهاگ و هنگام دریافت جایزه گفت: "امشب متعلق به همه آنهایی است که به فردایی آزاد و صلحآمیز باور دارند. شما میدانید ما کیستیم؛ ما با هم هستیم و توقفناپذیریم."
در رقابتهای امسال هلند دوم و سوئد سوم شد.
نحوه رای گیری یوروویژن به این صورت است که بینندگان در کشور حاضر در مسابقه از طریق تلفن و فرستادن پیامک، خواننده یا گروه محبوب خود را انتخاب میکنند که نیمی از آرا محسوب میشود.
پنجاه درصد آرای باقیمانده را هئیت داوران در هر کشور به نمایندگان کشورهای دیگر میدهند.
کونشیتا ورست که نام واقعی او تام نوریث است امسال با ترانه "برخیز چو ققنوس" موفق به کسب ۲۹۰ امتیاز شد و در مقام نخست ایستاد.
هلند با کسب ۲۳۸ امتیاز دوم شدند و سوئد هم با ۲۱۸ امتیاز سوم شد.
تخمین زده شده که حدود ۱۲۰ میلیون نفر مسابقات امسال یوروویژن را از نزدیک دنبال کردند.
نسخه موبایل
خدا به هممون رحم کنه
aac198000
الان دارم فکر میکنم چرا این حرف را زدی
منظوری پشت پرده است پردهای پشت من ظوره
ولی مثلا طرف را از پشت تو مهمونی ببینی بری سر بحث را باز کنی یکدفعه یک من ریش آدم چه حالی میشه
دلشاد
شایسته
mahsa joon
اه اه
محسن صائب
موافق فرمایش شما هستم
mahsa joon
zrnznn
♥Rose♥
با اون ریش و سبیلش چه رژ براقی هم زده !
خب بره تغییر جنسیت بده خودشو راحت کنه
اوه اوه با چه نازی هم تشکر میکنه !
تراجنس ها از نظر ژنتیکی و هویت جنسی دچار اختلال و تناقض هستند که یا در اوایل زندگی یا در سن بلوغ خودشو نشون میده که در مردان با ظاهر زنانه بیشتر احساسات و گرایشات شدید زنانه بروز میکنه. این بندگان خدا در جسمى متضاد اسیر شدن که خودشونم نمیتونن تصمیم بگیرن کدوم یکی باشن
نمایش یا پنهان متن
اطلاعات در حد جام جهانی برزیلjaj
کدوم تیم
ایران دیگههههههههههههههههه
♥Rose♥
ایران دیگههههههههههههههههه
نچچچچچ همون برزیل
Holtek
jaj
آره ولی مصداق واقعی حکایت صدای دهل از دور شنیدن خوشه هستند ایشون
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→