اینو جوابی ندارم واسش! ولی خودم به چشم دیدم و داشتم که استادام چه خانم و چه اقا به خود من یکی که خیلی لطف داشتن و کیلو کیلو نمره دادن . . .
نقل قول: دلشاد
چرا هرچه خوبه خانمه هرچی ترسناک آقاء
خوب خودت تو سوالت جواب خودتو دای دیگه! چون خانم ها خوبن پس خانم میشه صفت چیز های خوب و چون اقایون ترسناک و زشت و بد و ... هستن پس هر چی زشت و بد و ترسناکه میشه اقا
1- از خودشون بپرسین ولی تا حالا از این اساتید نصیب ما نشده ولی برعکسشو به چشم دیدیم 2- اونم از خودشون بپرسین؛ آخه توهم ایثارگری در مقابل بانوان دارند 3- آقا گرگه رو یادت رفت بگی
يبار يه جايي ايستاده بودم يه وانتي هم ميوه ميفروخت ، يه اقايي هم مي خواست انگور بخره ، تا مي خواست به انگورها دست بزنه فروشنده شاكي ميشد كه انگورها رو دونه مي كنه ، يه خانمي با بچه كوچيكش اومد و بچه رو گذاشت كنار ميوه ها و بچه هم زرتي نشست رو انگورا ، خانمه اومد بچه رو دعوا كنه كه وانتيه گفت خانم اشكالي نداره بچه است ديگه نفهميده ..... خلاصه بعد اينكه خانمه رفت ، اون اقاهه گفت دو ساعته نميذاري دست به انگورا بزنيم حالا به اين خانمه ميگي اشكال نداره . وانتيه هم گفت : اقا جون اگه اون چيزي كه اون داره تو هم داشتي ميوه سهله بفرما بشين رو سر ما .......
دلشاد
▧ تصویر در دسترس نیست
چرا استادها به دخترها بهتر نمره میدن؟
چرا راننده تاکسی ها زیر بارون دلشون فقط برای زنها می سوزه؟
چرا هرچه خوبه خانمه هرچی ترسناک آقاء٬خورشید خانم ءآقا دزده؟
jaj
البته بعضی پسر ها هم ناز کردنشون کم از بعضی دختر ها نیست
2-راننده تاکسی ها فقط برای پول وایمیستند خانم ها هم که همه پولدار
3-اینا همش در اثر تبلیغات سو خانم های فمینیست ایجاد شده
zrnznn
اینو جوابی ندارم واسش! ولی خودم به چشم دیدم و داشتم که استادام چه خانم و چه اقا به خود من یکی که خیلی لطف داشتن و کیلو کیلو نمره دادن
.
.
.
خوب خودت تو سوالت جواب خودتو دای دیگه!
دلشاد
یه نگاه کن با کی بودی
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
♥Rose♥
چرا راننده تاکسی ها زیر بارون دلشون فقط برای زنها می سوزه؟
چرا هرچه خوبه خانمه هرچی ترسناک آقاء٬خورشید خانم ءآقا دزده؟
1- از خودشون بپرسین ولی تا حالا از این اساتید نصیب ما نشده
ولی برعکسشو به چشم دیدیم
2- اونم از خودشون بپرسین؛ آخه توهم ایثارگری در مقابل بانوان دارند
3- آقا گرگه رو یادت رفت بگی
Holtek
بندری
البته بعضي از اساتيد اينطوري نيستند اونايي كه طاقت ديدن عشوه ندارن اينطوريند . گرگاي بارون ديده برعكس عمل مي كنن
شایسته
به خانوماشون میگن
دلشاد
gilas
jaj
zrnznn
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→