ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
웃 유تجسم فضایی در مردان유 웃
♥Rose♥
می گویند قدرت تجسم فضایی مرد بیش از زن است. این مطلب چه معنایی دارد؟
هر سال، ده نفر از معماران بزرگ جهان جایزه می گیرند و همگی مرد هستند؛ چون معماری به تجسم فضایی نیاز دارد که مرد این ویژگی را دارا است.
علت اینکه قهرمانان گلف جهان، مرد هستند و مردان در بازی بیلیارد نیز موفق ترند، همین قدرت است.
تجسم فضایی در مردان باعث می شود که جهت ها را خوب تشخیص دهند و نیز در نخستین سال های کودکی، اجسام را با دقت به سمت یا جهتی خاص پرتاب کنند.
قدرت تشخیص جهت ها باعث می شود که مردان دقیق تر از زنان، نیزه را به سمت دارت پرتاب کنند و توپ را با مهارت در هوا بگیرند و بهتر فوتبال بازی کنند.
ویژگی های ساخت و عملکرد اعضا و دستگاه های بدن دختران و پسران متفاوت است. این تفاوت طوری است که پسران را برای زندگی فعال و پرجنب وجوش، و دختران را برای زندگی آرام آماده می کند. در استعداد تجسم فضایی، تشخیص جهت و هدف گیری، پسرها بهترند. از نظر کلامی دخترها برتری دارند، اما از نظر ادراک کلامی پسرها برترند.
خداوند، این ویژگی را در مردان قرار داده تا مسئولیت تأمین معاش خانواده و حضور در اجتماع را نیکو به سرانجام رساند و نقاط جنگل را به دنبال شکار جست و جو کند.
نمایش یا پنهان متن
یه کتابی از نمایشگاه خریدم، چندروز پیش داشتم مطالعه ش میکردم به این قسمت رسیدم نظرمو جلب کرد، گفتم تاپیکش کنم شاید برای بقیه هم جالب باشه و دوستان هم استفادۀ لازم رو ببرندلشاد
♥Rose♥
از دست شما
چرا من تا حالا این شکلکو ندیده بودم
Holtek
شایسته
توانایی در مردان هست که در زنان نیست و برعکس.خداوند همه همسران
رو در کنار هم خوش ودر رضایت کامل قراربده
aac198000
خوب بالاخره بانوان لب به تواناییهای مردان گشودند
jaj
Life Dream
gilas
garfild
♥Rose♥
اتفاقا برعکس خانوما کارهای دستیشون خوبه
از نظر کلامی دخترها برتری دارند. اما از نظر ادارک کلامی پسرها برترند. پسرها ارتباط های مکانیکی را بهتر درک می کنند و استعداد ریاضی بهتری نسبت به دخترها دارند. اما در کارهای دستی، مخصوصاً کارهایی که نیاز به چابکی انگشتان زنان دارد به آنها اجازه می دهد بعنوان مثال ماشین نویس خوبی باشند. یکی از ویژگی های جالب زنان این است که می توانند اطلاعاتی را برای مدت کوتاهی در حافظه خود نگه دارند که با هم هیچ ارتباطی ندارند و به خود آنها نیز مربوط نیست.
توانایی در مردان هست که در زنان نیست و برعکس.خداوند همه همسران
رو در کنار هم خوش ودر رضایت کامل قراربده
بله کاملاً درسته
ما که همیشه لب میگشاییم فقط کافیه حواستون باشه
از دست این آقا جلال، شمارو میبینم یاد دیااکو میفتم
آقا مازیار ، گیلاسی جوابتونو داد
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→