ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
تصاویر و جزئیات حادثه رانندگی برای گروه آریان
aac198000
پیام صالحی درباره این اتفاق می گوید: «اواخر فیلم برداری بود و کارگردان برنامه به همراه شراره فرنژاد و دو دوست دیگر که در این ویدئو نقش بازیگر را داشتند، با ماشین من قرار بود فاصله کوتاهی را طی کنند. شیب جاده هم زیاد بود و دره ای به عمق سیصد متر هم در نزدیکی محل فیلم برداری بود. متاسفانه کارگردان پشت فرمان نشست و در حین رانندگی به یک باره دچار تشنج شد و با یک سرعت غیر معمولی از فاصله نیم متری من رد شد و پس از برخورد با کوه، خودرو واژگون شد.»
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
این خواننده در انتهای صحبت هایش نیز توضیح داد: «واقعا خطر از بیخ گوش مان رد شد. راننده پشت فرمان تشنج کرده بود و کنترلی روی خودرو نداشت و با چنان سرعتی از نیم متری من رد شد که قطعا خدا من و دیگر اعضای همراه را خیلی دوست داشت که اتفاق دیگری رخ نداد.»
بندری
aac198000
البته
ولی چپ کردن لندکروز 8 سیلند هم کار هر کسی نیست
البته خدمت وزیر سابق راه و شهرسازی ارادت داریم ایشان (البته راننده ایشان) پیش قدم هستند
و دوست خوبمان علی دایی نیز جای خود
baron jon
مرسی
دلشاد
jaj
اگر سوار پراید می بودند پشت گوششونو میدیدن اگه زنده بیرون می آمدند
Holtek
aac198000
دقیقا
تو تصاویر که این طور مشخص است
مال اینها هم عمل نکرده
zrnznn