میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
تصمیم گرفتم از بین کتاب هایی که از نمایشگاه امسال خریدم، اون هایی رو که احساس میکنم ممکنه به درد بقیه بخوره و احیاناً مورد علاقه دوستان گرام هم باشه، اینجا معرفی کنم. باشد که مقبول افتد و آنانی که میپسندن بروند و بخرند و ما را دعا فرمایند.
در این پست به معرفی دو کتاب که ارتباط موضوعی با همدیگه دارن می پردازم. هردو کتاب درباره موضوعات مرتبط با زبان و زبان شناسی است.
ولگردی در کوچه های زبان / نوشته کورش علیانی / انتشارات سوره مهر
▧ تصویر در دسترس نیست
اغلب این یادداشت ها در سالهای قبل در نشریات یا وبلاگ نویسنده کتاب، منتشر شده و حالا به ضمیمه چند مقاله منتشر نشده، به صورت یکجا در قالب کتاب به چاپ رسیده. نویسنده در این یادداشت ها سعی کرده با حفظ دقت علمی و مطابق با آموزه ها و یافته های زبان شناسی و در عین حال با زبانی ساده به توضیح پدیده های زبانی بپردازه.
یه خورده هم از مقدمه خود کورش علیانی کش رفتم
60 گفتار مفید و مختصر در باب زبان و زبان شناسی / ترجمه محمدمهدی مرزی / انتشارات هرمس
▧ تصویر در دسترس نیست
این کتاب برای کسانی که درباره زبان ها یا ماهیت زبان سوالاتی در ذهن دارند و همچنین برای اون دسته از علاقه مندان به حوزه زبان شناسی که دانش تخصصی در این رشته ندارن فوق العاده مناسب و سودمنده. کتاب حاوی شصت گفتار مختصر و مفید و سرراست درباره موضوعات زبانی است که توسط اساتید طراز اول زبان شناسی در امریکا و اروپا ارائه شده.
اینجا هم یه کم از مقدمه آقای "برت لاوجوی" کش رفتم
از فهرست کتاب چندتا عکس گرفتم که بتونید عناوین گفتارهارو ببینید. بابت آشفته بودن عکس ها پوزش میطلبم!
اوووووووه... حالا تا مادر بچه هارو پیدا کنیم... بچه ها بیان... بچه ها مادر بچه هاشونو پیدا کنن... بچه ها بچه دار بشن، من کپک زدم تا اون موقع
خخخخخخخخخخخ خب انقد سخت نگیر البته با این اوضاع اقتصادی بهتون حق میدم
نقل قول: ژنرال
کو؟!
استغفرالله من نهمین مهمان بودم ، تازه بعد از من هم تشریف آوردن به به عجب میزبانی
نقل قول: ژنرال
کتاب هایی که از نمایشگاه کتاب خریدم (1)
آفرین آفرین دوتا از کتابای منم در مورد مهندسی زبان بدن هست جالب اینجا بود که وقتی در مورد کتاب سوال می کردم شخصی که پاسخ میداد خود نویسندۀ یکی از کتابها بود
ژنرال
دلشاد
jaj
بندری
ژنرال
jaj,
بندری,
jaj,
معین
zrnznn
نمایش یا پنهان متن
بر چسب ها هم در مقابل خونه ات کم اوردننننننننننناین گل های رو دیروز از تو نت چیدمممممم
چه روز خوبی هم خونه گرفتی
garfild
ژنرال
دست شما مرسی
آره روز تعطیلِ وسط هفته س
garfild,
مبارک غلام شماس
بچه مثبت
ایشالا بِبَری خونه بخت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
♥Rose♥
چه مفید و چقدددددد مختصر و ساده
ان شاءالله عکس نوه نتیجه هاتو اینجا بزاری
این همه مهمون واست اومده پس پذیراییت کو ؟!
ژنرال
مبارکه
اینم از طرف کارلوس -----> خیلی خیلی مبارکه
اینم جواب من به کارلوس----> مبارکه
باغم باید بریم؟
♥Rose♥,
ممنون از لطف شما
اوووووووه... حالا تا مادر بچه هارو پیدا کنیم... بچه ها بیان... بچه ها مادر بچه هاشونو پیدا کنن... بچه ها بچه دار بشن، من کپک زدم تا اون موقع
کو؟!
gilas
Holtek
نمایش یا پنهان متن
عجيبه !!!! من صبح اومدم يه پست اينجا زدم ولي الان نيستبه به آقا محسن مباركه ، خونه كه جور شد انشالله موند چند نقطه
ژنرال
مرسی
ممنون دکتر جان. اون چند نقطه یعنی چی میتونه باشه؟
ژنرال
تصمیم گرفتم از بین کتاب هایی که از نمایشگاه امسال خریدم، اون هایی رو که احساس میکنم ممکنه به درد بقیه بخوره و احیاناً مورد علاقه دوستان گرام هم باشه، اینجا معرفی کنم. باشد که مقبول افتد و آنانی که میپسندن بروند و بخرند و ما را دعا فرمایند.
در این پست به معرفی دو کتاب که ارتباط موضوعی با همدیگه دارن می پردازم.
هردو کتاب درباره موضوعات مرتبط با زبان و زبان شناسی است.
ولگردی در کوچه های زبان / نوشته کورش علیانی / انتشارات سوره مهر
▧ تصویر در دسترس نیست
اغلب این یادداشت ها در سالهای قبل در نشریات یا وبلاگ نویسنده کتاب، منتشر شده و حالا به ضمیمه چند مقاله منتشر نشده، به صورت یکجا در قالب کتاب به چاپ رسیده.
نویسنده در این یادداشت ها سعی کرده با حفظ دقت علمی و مطابق با آموزه ها و یافته های زبان شناسی و در عین حال با زبانی ساده به توضیح پدیده های زبانی بپردازه.
یه خورده هم از مقدمه خود کورش علیانی کش رفتم
60 گفتار مفید و مختصر در باب زبان و زبان شناسی / ترجمه محمدمهدی مرزی / انتشارات هرمس
▧ تصویر در دسترس نیست
این کتاب برای کسانی که درباره زبان ها یا ماهیت زبان سوالاتی در ذهن دارند و همچنین برای اون دسته از علاقه مندان به حوزه زبان شناسی که دانش تخصصی در این رشته ندارن فوق العاده مناسب و سودمنده.
کتاب حاوی شصت گفتار مختصر و مفید و سرراست درباره موضوعات زبانی است که توسط اساتید طراز اول زبان شناسی در امریکا و اروپا ارائه شده.
اینجا هم یه کم از مقدمه آقای "برت لاوجوی" کش رفتم
از فهرست کتاب چندتا عکس گرفتم که بتونید عناوین گفتارهارو ببینید. بابت آشفته بودن عکس ها پوزش میطلبم!
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
♥Rose♥
خواهش میکنم
خخخخخخخخخخخ
خب انقد سخت نگیر
البته با این اوضاع اقتصادی بهتون حق میدم
استغفرالله
من نهمین مهمان بودم ، تازه بعد از من هم تشریف آوردن
به به عجب میزبانی
آفرین آفرین
دوتا از کتابای منم در مورد مهندسی زبان بدن هست
جالب اینجا بود که وقتی در مورد کتاب سوال می کردم شخصی که پاسخ میداد خود نویسندۀ یکی از کتابها بود
♥Rose♥
ژنرال
کو؟
نمایش یا پنهان متن
ممنون از لطف شما
تنها
خونه جدید مبارک باشه
baron jon
خونه جدیدتون مبارک باشه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→