ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
تقدیمی به شیرازیها و شیراز دوستان
aac198000
مسئولان برگزاري اين جشن هدف از برگزاري آن را بازگرداندن روح زندگی و شادی و شادابی به زندگی مردمانی است که در بافت تاریخی سکونت دارند، معرفي كردند.
به گفته مسئولان: سیراه، سطری بود برای آغاز حرکتی نو در مسیر احیاء و رونق بافت تاریخی و امیدواریم این سطر ادامه پیدا کند. تصاوير اديب حدائق، از جشنواره "سي راه" در شيراز را ميبينيم:
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 5 تصویر این بخش در دسترس نیست
jaj
دلم خواست
دلشاد
Holtek
ژنرال
KuRoSh
سپاس دوست عزیز بخاطر اطلاع رسانی و تصاویر زیبا مراسم
aac198000
سپاس دوست عزیز بخاطر اطلاع رسانی و تصاویر زیبا مراسم
شایسته
gilas
aac198000
یکی از بهترین سفر های زندگیم در شهر شیراز رقم خورده
zrnznn
garfild
خیلی خوشم اومد
ژنرال
♥Rose♥
از آقا مجتبی کیش مهری خبری نیست!
بنظرم ازشون بدرستی مهمان نوازی نکردن
aac198000
سیبیل هم گذاشتید خانم مهندس
خیلی خوشم اومد
واسه ابراز شادی به سبک ماضی رئال
اتفاقا مهمان نوازی شیرازیها عالی بود
zrnznn
نه دقیقاً بر عکس بود
خیلی باحال بود یه مسابقه برگزار شد که توش چند تا اقا رو گفتن بیاد بعد رو چشماشون رو بستن و یه عالمه لباس ریختن جلوشون و گفتن با چشمای بسته بپوشید و هر کی لباس بیشتر بپوشه برنده میشه ...وای یعنی لباسا آخرششششششش بودن ...بایستی میدیدیییییییییییی
یه لباسایی رو انتخاب کرده بودنننننننننننننن......مجری ها هم از موقعیت اینا سو استفاده رو میکردن و کلی لباس زنونه تنشون کردنننننن....یعنی اخرش که چشمشون رو باز کردن واقعاً دو نفرشون یه لحظه شکه شدنننننننننننننننننن
aac198000
خیلی باحال بود یه مسابقه برگزار شد که توش چند تا اقا رو گفتن بیاد بعد رو چشماشون رو بستن و یه عالمه لباس ریختن جلوشون و گفتن با چشمای بسته بپوشید و هر کی لباس بیشتر بپوشه برنده میشه ...وای یعنی لباسا آخرششششششش بودن ...بایستی میدیدیییییییییییی
یه لباسایی رو انتخاب کرده بودنننننننننننننن......مجری ها هم از موقعیت اینا سو استفاده رو میکردن و کلی لباس زنونه تنشون کردنننننن....یعنی اخرش که چشمشون رو باز کردن واقعاً دو نفرشون یه لحظه شکه شدنننننننننننننننننن خیلی باحال بودددددددددددددددد
من واقعا دوست داشتم بودم --خیلی با حال بوده الگو برداری میکنم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→