ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
♥♥♥ اتفاق عجیب در بلوار فردوس تهران + عکس ♥♥♥
دلشاد
▧ تصویر در دسترس نیست
آهوی سرگردانی که در محدوده بلوار فردوس شرق به داخل کانال آب افتاده بود با تلاش آتش نشانان نجات یافت.ستاد فرماندهی آتش نشانی تهران صبح دیروز با دریافت این خبر بلافاصله آتش نشانان ایستگاه 102 را به بلوار فردوس شرق، خیابان ولیعصر اعزام کرد.
مجید پورمحمدی فرمانده آتش نشانان اعزامی به محل حادثه در این باره اظهار داشت: این آهو به علت نامعلومی از مکانی که نگهداری می شد فرار و به داخل کانال آب پناه برده بود که آتش نشانان با استفاده از تجهیزات نجات به همراه عوامل انتظامی آهو را به دام انداخته و به مراکز نگهداری حیوانات تحویل دادند.
aac198000
باز خدا را شکر عاقبت بخیر شد
راستی تو این کانال آب که آهو رفته من جماعتی از مرغهای ماهی خوار را می بینم
در عجب هستم آخه چرا؟
Life Dream
به جون خودم اين بزه، آخه اين كجاش اهوه؟؟
باز خدا رو شكر يه بز رو تونستن قبل از مردن نجات بدن
ولي نه خداييش جداي از شوخي، دستت تك تك دلاوران آتش نشاني درد نكنه، از جان گذشتگي و ايثارشونرو كسي نميتونه انكار كنه، وقتي توو يه ماموريت شكست ميخورن مشكل از اونها نيست بلكه مشكل از مسولانشون هست كه هيچ امكانات و نظارتي روي دمودستگاه هاشون ندارن، بهشون بودجه كافي براي بروز بودن تعلق نميگيره، خرابي ها رو درست نميكنن و سعي در پيشرفت وسايل كاريشون ندارن، به خاطر همين هر ساله هم از ماموران اتش نشاني كشته داريم هم از مردم بيگناه
ولي دم بزه گرم شوخي شوخي آهو شد
♥Rose♥
حالا از کجا سرگردانیش آغاز شده؟!
بابک
zrnznn
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→