₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » تصاویری متفاوت و زیبا از زنان لر و رشتی
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » تصاویری متفاوت و زیبا از زنان لر و رشتی

بدون عکس

تصاویری متفاوت و زیبا از زنان لر و رشتی

6480 بازدید، 12 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

نمایش یا پنهان متن

گلونی در زبان لری به نوعی سربند یا روسری ابریشمی گرفته میشود که معمولا زنان و دختران به سر میکنند. این روسری نقش های سنتی دارد و روش بستن آن بسیار منحصر به فرد و زیبا است که علاوه بر حفظ حجاب کامل زیبایی خاص خودش را داراست. در این تصاویر جشنواره گلونی در خرم آباد را ملاحظه میکنید.

نمایش یا پنهان متن
    پیش از یکسال پس از انتشار خبر آموزش رزمی دختران نینجای ایرانی در کرج گروهی دیگر از دختران ایرانی اینبار در رشت مراحل آموزش نینجا را می گذرانند.

خبرگزاری ایسنا امروز عکس هایی منتشر کرد که این دختران رشتی در جنگل و ساحل دریا مشغول تمرین و آموزش ورزش رزمی نینجا هستند. گفتنی است نینجوتسو در لغت به معنای هنر حرکت پنهان می‌باشد. نین به مفهوم بردباری و تحمل است اما دلالت بر استقامت یا ملایمت نیز دارد. جوتسو نیز به معنای هنر می‌باشد.

این ورزش وسیله‌ای جهت رسیدن به مهارت‌های ویژه رزمی و تقویت اعتماد به نفس برای غلبه بر حریف است؛ پیروان این مسلک را نینجا می‌نامند. تعادل، چابکی، قدرت و استقامت از تمرین‌های مهم این ورزش هستند. این عکس ها را راحله باقری عکاسی کرده است

تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    14 تصویر این بخش در دسترس نیست

15 سپاس: دلشاد، بندری، محسن صائب، garfild، ♥Rose♥، zrnznn، jaj، javad1020، سوگند، Holtek، gilas، Kishe Mehr، بچه مثبت، میهمان747، علیرضا

• دلشاد

1 سپاس: aac198000

• بندری

یاد خانومم افتادم که یه زمانی از این کلاسای رزمی می رفت و پدر منو در آورده شده بودم کیسه بکس خانوم ولی خب خدا رو شکر ول کرد :4:
    3 سپاس: ♥Rose♥، aac198000، Kishe Mehr

• ♥Rose♥

ایول ایول خوشمان آمد :39:

• zrnznn

هم اون خانمهای اولی خوب بودن و هم نی نیجاهاااااااااااااااااااااااااااا.....عکس های این دفعه اشون خیلی خوب شدههههههههههه :9:
    اصلا عکس تو طبیعت شما خوب میشه چه نینجا باشی چه نباشی :4:
    بعضیاشون چه ژست هایییی گرفتنننننن....یاد لحظه ای افتادم که علامت مخصوص حاکم بزرگ رو نشون میدادن و هر کییه مدل وایمیستاددددددددددددد :4:

2 سپاس: jaj، aac198000

• بابک

اینارو دارن برای شماها تمرین میدن که اگه جیکتون در بیاد اول عزرائیل بجای یه داس با دو تا داس میاد بعد هم با شمشیر یه تیغه از وسط دونیمه تون میکنن . 438

• aac198000

نقل قول: بندری
    یاد خانومم افتادم که یه زمانی از این کلاسای رزمی می رفت و پدر منو در آورده شده بودم کیسه بکس خانوم ولی خب خدا رو شکر ول کرد

ای جان دارم تصور میکنم :83: چه حالی داشتی شما :23:

نقل قول: zrnznn
    اصلا عکس تو طبیعت شما خوب میشه چه نینجا باشی چه نباشی

دست شما هم درد نکنه تو طبیعت من عکس ها را زیبا میبینید :4: :23: :23:

2 سپاس: zrnznn، بندری

• سوگند

نقل قول: aac198000
    پیش از یکسال پس از انتشار خبر آموزش رزمی دختران نینجای ایرانی در کرج گروهی دیگر از دختران ایرانی اینبار در رشت مراحل آموزش نینجا را می گذرانند.

کلی سرو صدا هم به پا کرد تو ماهواره تا 20:30 :3:

• Holtek

شرط مي بندم اين نانچكوش تقلبيه :bahone:
    تصویر در دسترس نیست

• gilas

روسریاشون دوست داشتم :1:

• zrnznn

نقل قول: aac198000
    دست شما هم درد نکنه تو طبیعت من عکس ها را زیبا میبینید

طبیعت شمال :4: