₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » توضیح لیلا حاتمی درباره اتفاقات اخیر در جشنواره فیلم کن
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » توضیح لیلا حاتمی درباره اتفاقات اخیر در جشنواره فیلم کن

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

توضیح لیلا حاتمی درباره اتفاقات اخیر در جشنواره فیلم کن

1731 بازدید، 12 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

تصویر در دسترس نیست

عصرایران - لیلا حاتمی درباره اتفاقات اخیر رخ داده در جشنواره فیلم کن که اعتراضاتی را به همراه داشت، توضیحاتی ارائه کرد.

در متن این نامه که از سوی محمد رسول صادقی مدیر روابط عمومی سازمان سینمایی به رسانه ها ارسال شده آمده است: در این سال ها پیشنهادات مختلفی را برای بازی در فیلم های خارج از ایران به این دلیل نپذیرفتم که ادامه فعالیت در سینمای ایران همیشه برایم اولویت داشته است.

در جشنواره های بین المللی که در طول این سال ها حضور داشته ام چه به عنوان بازیگر فیلمی که از سینمای ایران در جشنواره حضور داشته و نمایندگی ایران را برای دیگران تداعی می کرده و چه به عنوان داورمنتخب و مدعو جشنواره هاکه صرفا به عنوان شخصیتی مستقل درآن ها حضورداشته ام؛ سعی کرده ام موازین و اصول را رعایت کنم ؛ به همین دلیلِ روشن که رعایت این اصول از الزامات کار در سینمای ایران است.

وی در این نامه تاکید کرده است: این بار نیز طی مکاتباتی که با مسوولان فستیوال داشتم به تفصیل تمام نکات را توضیح داده بودم و خواستار همکاری آن ها شده بودم لذا در مراسم افتتاحیه و غیره؛ آن ها همه مقررات را می دانستند وبا همکاری و درک متقابل هیچ مورد خاصی پیش نیامد.

بازیگر فیلم سینمایی جدایی نادر از سیمین یادآور شد: اما در مورد آقای ژیل ژاکوب که با قریب نود سال سن آخرین سال حضورش در فستیوال را می گذراند باید توضیح دهم که ایشان به علت کهولت و از یاد بردن همه تاکیدات؛ که معمول این سن و سال است؛ ضوابط یادشده را فراموش کرد و اقدام پیشگیرانه من برای دست دادن با ایشان هم موثر واقع نشد.مسلما ایشان برای من حکم پدربزرگ کهنسالی را داشت که میزبان من هم بود.

حاتمی در این نامه گفت: هرچند از ادای این توضیحات شرم دارم اما شاید برای کسانی که نمی توانستند موقعیت ناگزیر من را درک کنند ناچار شدم وارد برخی جزییات شوم.با این حال از این پیشامد و این که احساسات کسانی را آزرده باشم بسیار متاسفم چه خود تربیت شده پدری هستم که همه از میزان علاقه او به دین و ملیت ایرانی آگاهند.

لیلا حاتمی به عنوان داور شصت و هفتمین جشنواره فیلم کن در این رویداد سینمایی حضور یافت.

این رویداد از چهارشنبه 24 اردیبهشت ماه آغاز به کار کرده و 7 خرداد به کار خود پایان می دهد.

10 سپاس: mojde، ژنرال، aac198000، دلشاد، شایسته، Holtek، garfild، zrnznn، jaj، تنها

• ژنرال

بنده خدارو چیکار کردن باهاش...

ولی جوابیه خوبی داده :72:

1 سپاس: ♥Rose♥

• aac198000

به قول یکی:
    این خانم لیلا حاتمی یک نفر ایرانی رفته مسافرت یک کاری کرده

یک بنده خدایی به عنوان ریاست جمهور ایران رفت با لیبل ایران مادر طرف را دلداری داد خبری نشد

حکایت چیبست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

2 سپاس: ♥Rose♥، jaj

• 1 سپاس: ♥Rose♥

• شایسته

دلیلی که اورده کاملا منطقیه شاید اگه هر بازیگر دیگه ای هم بود همین عکس العمل
    رو نشون میداد.وسط یه مراسم به این مهمی مسلما هیچ انسان سالمی بدنبال
    فرصت طلبی و سو استفاده نمیگرده. :29:

• Holtek

اين نشون ميده كه مردم و رسانه هاي ما چقد بيكارن ........هر روز بيشتر و بيشتر داريم ابرومونو تو دنيا مي بريم :2:

• garfild

آخه من نمیدونم این بازیگر به این خوبی جرا باید بیاد برای اینها که هیچی حالیشون نیست توضیح بده
    دمش گرم
    واقعا یدونه است

• ♥Rose♥

نقل قول: ژنرال
    بنده خدارو چیکار کردن باهاش...

ولی جوابیه خوبی داده

کاریش نکردن که :4:
    فقط سوال کردن ایشون هم جواب دادن

دلشاد,
    از دست داداش بهروز :83:
    نقل قول: شایسته
    دلیلی که اورده کاملا منطقیه شاید اگه هر بازیگر دیگه ای هم بود همین عکس العمل
    رو نشون میداد.وسط یه مراسم به این مهمی مسلما هیچ انسان سالمی بدنبال
    فرصت طلبی و سو استفاده نمیگرده.

طبیعتاً در یه کشور اسلامی این اتفاقات و حساسیت ها بوجود میاد
    نقل قول: Holtek
    اين نشون ميده كه مردم و رسانه هاي ما چقد بيكارن ........هر روز بيشتر و بيشتر داريم ابرومونو تو دنيا مي بريم

:72:
    garfild, :46:

1 سپاس: ژنرال

• ژنرال

نقل قول: ♥Rose♥
    کاریش نکردن که
    فقط سوال کردن ایشون هم جواب دادن

یک سری به رسانه های به اصطلاح اصولگرا! بزنید ببینید چه حرفها و بیانیه هایی دادن و چه قضاوت هایی کردن و چه برچسب هایی زدن و چه احکامی صادر کردن بدون اینکه از جزئیات مسئله اگاه باشن و اصلا بدونن شرابط حاتمی اونجا چی بوده!
    مصداق این ضرب المثل که: خود میکُشی و خود تعزیه میخوانی!
    بازم احسنت به حاتمی که به دور از احساسات، متین و هوشمندانه پاسخ داده.
    شک ندارم اگر این اتفاق برای بعضی از خانومهای همکارش میفتاد، در پاسخ شروع میکرد به حرف های سیاسی و مطلک انداختن ...
    الحق که دختر پدرشه.

2 سپاس: zrnznn، ♥Rose♥

• zrnznn

ژنرال,
    استاد منم در موردش صحبت کرده بود:
    ازبوسه های دیروز تا بوسه های امروز
    .
    .
    .
    تشکر فاطمه 280

1 سپاس: ♥Rose♥

• jaj