ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
(تصاویر) اختتامیه جشنواره کن 2014
aac198000
به گزارش منابع خبری، نوری بیلگه جیلان جایزه خود را به کارگران معدنچی سوما و جوانانی که جانشان را در اعتراضات از دست دادند، تقدیم کرد.
جایزه بزرگ جشنواره کن که دومین جایزه معتبر این جشنواره پس از نخل طلا به شمار میرود، به فیلم «شگفتیها» ساخته آلیس روراچر، سینماگر زن ایتالیایی رسید.
جایزه هیأت داوران نیز به طور مشترک به دو فیلم «مامی»، ساخته زاویه دولان و «خداحافظ زبان»، ساخته ژان لوک گدار رسید. جین کمپیون، کارگردان نیوزیلندی ریاست هیأت داوران جشنواره کن را به عهده داشت.
سوفیا کاپولا، کارگردان آمریکایی، کارول بوکه، هنرپیشه فرانسوی و جئون دو یئون، بازیگر اهل کره جنوبی، ویلم دافو، بازیگر آمریکایی، گائل گارسیا برنال، کارگردان و هنرپیشه مکزیکی، جیا ژانگ که، کارگردان چینی و نیکلاس ویندینگ رفن، کارگردان دانمارکی، از دیگر اعضای هیأت داوران کن امسال بودند. در این مراسم، بنت میلر جایزه بهترین کارگردان را برای فیلم «شکار روباه» برد.
جولین مور، که در مراسم غایب بود، برنده جایزه بهترین بازیگر زن در فیلم دیوید کراننبرگ با نام «نقشه ستاره های سینما» شد. تیموتی اسپال، بازیگر فیلم «آقای ترنر»، ساخته مایک لی، برنده جایزه بهترین بازیگر مرد شد.
عکس های رویترز و اسوشیتدپرس از این مراسم را در زیر می بینید.
http://www.boooofi.com/forum/topic_34675
jaj
کوفتش کردند بعضی ها
gilas
aac198000
کوفتش کردند بعضی ها
حق با شماست
شایسته
دلشاد
garfild
Holtek
کوفتش کردند بعضی ها
عجب آدام كثيفي بوده اين خبرنگاره گه مكالمه بيچاره ليلي رو همه جا پخش كرده
aac198000
دکتر من در جریان این خبرنگار نیستم چه کرده ؟
Holtek
خبرنگاره بهش ميگفت من عكس بدون روسريتو هم دارم ، اينم ميگفت تورو خدا پاكش كن و مخفيانه هم صداشو ضبط مي كرده ....
aac198000
بر پدرش
نمیدونستم عجب لجننی بوده خبر نگاره
jaj
سوگند
http://www.boooofi.com/forum/topic_34675
Sophia Loren
بله شناختیم
نمایش یا پنهان متن
zrnznn
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→