₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » (تصاویر) اختتامیه جشنواره کن 2014
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » (تصاویر) اختتامیه جشنواره کن 2014

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

(تصاویر) اختتامیه جشنواره کن 2014

1789 بازدید، 14 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

شصت‌و‌هفتمین جشنواره فیلم کن شامگاه ۲۴ مه با اهدای نخل طلا به فیلم «خواب زمستانی»، ساخته نوری بیلگه جیلان، سینماگر سینمای ترکیه به کار خود پایان داد.

به گزارش منابع خبری، نوری بیلگه جیلان جایزه خود را به کارگران معدنچی سوما و جوانانی که جانشان را در اعتراضات از دست دادند، تقدیم کرد.

جایزه بزرگ جشنواره کن که دومین جایزه معتبر این جشنواره پس از نخل طلا به شمار می‌رود، به فیلم «شگفتی‌ها» ساخته آلیس روراچر، سینماگر زن ایتالیایی رسید.

جایزه هیأت داوران نیز به طور مشترک به دو فیلم «مامی»، ساخته زاویه دولان و «خداحافظ زبان»، ساخته ژان لوک گدار رسید. جین کمپیون، کارگردان نیوزیلندی ریاست هیأت داوران جشنواره کن را به عهده داشت.

سوفیا کاپولا، کارگردان آمریکایی، کارول بوکه، هنرپیشه فرانسوی و جئون دو یئون، بازیگر اهل کره جنوبی، ویلم دافو، بازیگر آمریکایی، گائل گارسیا برنال، کارگردان و هنرپیشه مکزیکی، جیا ژانگ که، کارگردان چینی و نیکلاس ویندینگ رفن، کارگردان دانمارکی، از دیگر اعضای هیأت داوران کن امسال بودند. در این مراسم، بنت میلر جایزه بهترین کارگردان را برای فیلم «شکار روباه» برد.

جولین مور، که در مراسم غایب بود، برنده جایزه بهترین بازیگر زن در فیلم دیوید کراننبرگ با نام «نقشه ستاره های سینما» شد. تیموتی اسپال، بازیگر فیلم «آقای ترنر»، ساخته مایک لی، برنده جایزه بهترین بازیگر مرد شد.

عکس های رویترز و اسوشیتدپرس از این مراسم را در زیر می بینید.

5 تصویر این بخش در دسترس نیست
    14 تصویر این بخش در دسترس نیست

آخرین تصویر هم که شناختید ؟
    http://www.boooofi.com/forum/topic_34675

Sophia Loren

12 سپاس: نغمه، jaj، gilas، شایسته، دلشاد، garfild، Holtek، بندری، mojde، سوگند، zrnznn، javad1020

• jaj

این لیلا ختنم یه سفر خارج رفت ها
    کوفتش کردند بعضی ها

2 سپاس: aac198000، Holtek

• 1 سپاس: aac198000

• aac198000

نقل قول: jaj
    کوفتش کردند بعضی ها

حق با شماست :3:

• Holtek

نقل قول: jaj
    کوفتش کردند بعضی ها

عجب آدام كثيفي بوده اين خبرنگاره گه مكالمه بيچاره ليلي رو همه جا پخش كرده :14:

1 سپاس: aac198000

• aac198000

نقل قول: Holtek
    عجب آدام كثيفي بوده اين خبرنگاره گه مكالمه بيچاره ليلي رو همه جا پخش كرده

دکتر من در جریان این خبرنگار نیستم چه کرده ؟ :7:

1 سپاس: Holtek

• Holtek

نقل قول: aac198000
    دکتر من در جریان این خبرنگار نیستم چه کرده ؟

خبرنگاره بهش ميگفت من عكس بدون روسريتو هم دارم ، اينم ميگفت تورو خدا پاكش كن و مخفيانه هم صداشو ضبط مي كرده ....

2 سپاس: aac198000، jaj

• aac198000

نقل قول: Holtek
    خبرنگاره بهش ميگفت من عكس بدون روسريتو هم دارم ، اينم ميگفت تورو خدا پاكش كن و مخفيانه هم صداشو ضبط مي كرده ....

بر پدرش

نمیدونستم عجب لجننی بوده خبر نگاره :14:

• سوگند

نقل قول: aac198000
    آخرین تصویر هم که شناختید ؟
    http://www.boooofi.com/forum/topic_34675
    Sophia Loren

بله شناختیم :28:

نمایش یا پنهان متن :4:

• zrnznn

این تیپش خوب و قابل قبوله:46:
پاسخ سریع   پاسخ