ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
رونمایی از اثر هنری "کهکشان راه شیری" لاله اسکندری
♥Rose♥
لاله اسکندری (متولد ۳۰ آذر ۱۳۵۴ در تربت حیدریه) دانش آموخته رشته طراحی گرافیک از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز است. آغاز کار وی در سینما با بازی در فیلم"متولد ماه مهر" به کارگردانی احمدرضا درویش در سال ۱۳۷۸ بود. اشتغال اسکندری به حرفه بازیگری در سینما و تلویزیون، مانع از ادامه فعالیتهای وی در دیگر عرصههای هنری چون نقاشی، موزائیک و عکاسی نشده است. در حوزه عکاسی، او تاکنون دو نمایشگاه انفرادی عکس در ایران و سوئد برگزار کرده و در دو نمایشگاه گروهی عکس در آمریکا نیز شرکت داشته است. او دو خواهر هنرمند به نامهای ستاره اسکندری (بازیگر) و سارا اسکندری (چهره پرداز) و دو برادر به نامهای سیامک اسکندری (عکاس) و روزبه اسکندری دارد. لاله همچنین برادرزاده عبدالحسین اسکندری گوینده و مجری رادیو و تلویزیون است.
پرهام
zrnznn
دستش درد نکنه....ولی من علت حضور حمید استیلی رو اونجا متوجه نشدم؟! یا اشتباه تشخیص دادم؟!
دلشاد
sadra
خانم اسکندری خوشم اومد ازت...
jaj
دست ایشون و دست شهرداری و دست فاطمه خانم برای اطلاع رسانی و ختی دست خبرگزاری مهر که عکس گرفتند و حتی دست اون حمید استیلی که بیخودی اونجا بوده درد نکنه
hadi04
البته فکر کنم بیشتر معدنی بود تا آلی
ممنون از شما و خانوم اسکندری
بندری
♥Rose♥
دستش درد نکنه....ولی من علت حضور حمید استیلی رو اونجا متوجه نشدم؟! یا اشتباه تشخیص دادم؟!
درست تشخیص دادی، خب معمولا از افراد مشهور هم دعوت میکنن
خانم اسکندری خوشم اومد ازت...
البته این چندمین کارشه، قبلیشم قشنگ بود
دست ایشون و دست شهرداری و دست فاطمه خانم برای اطلاع رسانی و ختی دست خبرگزاری مهر که عکس گرفتند و حتی دست اون حمید استیلی که بیخودی اونجا بوده درد نکنه
خواهش میکنم، دست و چشم شما هم درد نکنه، خوندین و تشکر کردین
بیچاره حمید استیلی سوژه شد
ممنون از شما و خانوم اسکندری
خواهش میکنم
بندری,
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→