به هردوی شما شاد باش میگویم و امیدوارم که موفق باشید همین چنین برای دیگر کارمندان و مدیران و اعضاء دیگر آرزومندم . ما سردر نی وردیم که چند تا مدیر و کارمند وغیرو دارید . آیا آشپز و آبدارچی و نظافتچی ام دارید ؟ پس لطفأ شرینی یادتون نره . راسی کارکن چی ؟ کار کن م دارید . ما
یک توضیح کوچولو خدمت دوستانی که تازه به جمع ما پیوستند عرض کنم در مورد مدیریت... همونطور که دوستان قدیمی در جریان روش کار در این سایت هستند، روال انتخاب مدیر انجمن و مدیر سایت اینجا خیلی با فرومها و سایتهای دیگه فرق داره. یه وقتهایی میشه که ما حتی 15 نفر مدیر انلاین داشتیم در حالیکه دو نفر کاربر معمولی هم در اون لحظه آنلاین نبودند. تو این سایت همه تقریبا یه جورایی مدیر هستند و سایت توسط همین کاربران علاقه مند، منظم، متعهد به قوانین سایت و خوش اخلاق اداره (مدیریت) میشه. بر همین اساس و در برهه ای از تحولات سایت تصمیم بر این شد تا تاج و نشان و رنگهای متمایز کننده مدیران از سایر کاربران هم حتی از کنار آواتارها برداشته بشه تا فاصله بیخودی بینمون به وجود نیاد. تو این سایت هر کسی که واقعا "خواسته" دیر یا زود "توانسته" که مدیر بشه... و اونهایی همیشه از مدیریت کنار گذاشته شدند که خودشون "نخواستن"! اگه غیر از این بوده یکی بیاد منو روشن کنه.
pAshMak (خانم پارمیس خانم ) به جمع مدیران انجمن پیوست
▧ تصویر در دسترس نیست
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بَهبه.... بببَ بَه بَه...... تبریکات صمیمانه منو بپذیر خواهر جان تا برسیدم خدمتون و حضوری تبریکاتمو اعلام بدارم...فعلا در حد شکلک شماره 46 میتونم تقدیمت کنم پس بفرما
بَهبه.... بببَ بَه بَه...... تبریکات صمیمانه منو بپذیر خواهر جان تا برسیدم خدمتون و حضوری تبریکاتمو اعلام بدارم...فعلا در حد شکلک شماره 46 میتونم تقدیمت کنم پس بفرما
♥Rose♥
دیگران کار کنند و شما از راه دور و یا شاید هم از افق های دور نظارت کنی
بابک
ما سردر نی وردیم که چند تا مدیر و کارمند وغیرو دارید . آیا آشپز و آبدارچی و نظافتچی ام دارید ؟
پس لطفأ شرینی یادتون نره .
راسی کارکن چی ؟ کار کن م دارید .
zrnznn
نمایش یا پنهان متن
شایسته,
بابک,
ممنونم از شما
یعنی این حرفت نشون میده که من به هدفم از زدن اون تاپیک کامل رسیدم هاااااا
دلشاد
♥Rose♥,
بابک,
هاچو هاچو
درسته اونی که مدیر نشه اخراج میشه؟؟
gilas
علیرضا
همونطور که دوستان قدیمی در جریان روش کار در این سایت هستند، روال انتخاب مدیر انجمن و مدیر سایت اینجا خیلی با فرومها و سایتهای دیگه فرق داره. یه وقتهایی میشه که ما حتی 15 نفر مدیر انلاین داشتیم در حالیکه دو نفر کاربر معمولی هم در اون لحظه آنلاین نبودند. تو این سایت همه تقریبا یه جورایی مدیر هستند و سایت توسط همین کاربران علاقه مند، منظم، متعهد به قوانین سایت و خوش اخلاق اداره (مدیریت) میشه.
بر همین اساس و در برهه ای از تحولات سایت تصمیم بر این شد تا تاج و نشان و رنگهای متمایز کننده مدیران از سایر کاربران هم حتی از کنار آواتارها برداشته بشه تا فاصله بیخودی بینمون به وجود نیاد.
تو این سایت هر کسی که واقعا "خواسته" دیر یا زود "توانسته" که مدیر بشه... و اونهایی همیشه از مدیریت کنار گذاشته شدند که خودشون "نخواستن"!
اگه غیر از این بوده یکی بیاد منو روشن کنه.
jaj
نه نبوده
مسی
پیوندتان مبارک
به پای هم پیر شین
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
pAshMak
pAshMak (خانم پارمیس خانم ) به جمع مدیران انجمن پیوست
ممنووووونم آقای امین آقا ازشما وعلیرضای عزیز
امیدوارم بتونم مفید باشم درکناردیگردوستان
▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
jaj
علیرضا
pAshMak
ممنون جلال جان
خواهش میکنم....کوچکترین کاریه که ازدستم برمیاد
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
تبریکات صمیمانه منو بپذیر خواهر جان تا برسیدم خدمتون و حضوری تبریکاتمو اعلام بدارم...فعلا در حد شکلک شماره 46 میتونم تقدیمت کنم
zrnznn
یدونه اضافه گذاشتی
pAshMak
تبریکات صمیمانه منو بپذیر خواهر جان تا برسیدم خدمتون و حضوری تبریکاتمو اعلام بدارم...فعلا در حد شکلک شماره 46 میتونم تقدیمت کنم پس بفرما
ممنوووونم خوشگل خانمی...دستت دردنکنه نازنینم
▧ تصویر در دسترس نیست
بندری
Holtek
پشمك جان مباركه ، انشالله مدارج بالاتر
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→